Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(Veidrodine* @ 2009 09 21, 15:59)
Sveikos  4u.gif  Gavau ir as kvietima y gimnstika,tik nezinau ar leisti  blush2.gif  Nuo keliu metuku jusu mergaites pradejo lankyti gimnastika?

Dauguma pradeda nuo 5-6m. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidrodine* @ 2009 09 21, 15:59)
Sveikos  4u.gif  Gavau ir as kvietima y gimnstika,tik nezinau ar leisti  blush2.gif  Nuo keliu metuku jusu mergaites pradejo lankyti gimnastika?

5 - 6 metukai - pats laikas. Jei gavote kvietimą - pabandykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 09 22, 10:20)
5 - 6 metukai - pats laikas. Jei gavote kvietimą - pabandykit smile.gif

Labutis,esate patirusi gimnastes mamyte, kai pradejot lankyti kada buvo matyti pirmieji rezultatai, prasidejo varzybos,ar didele konkurencija, ar sportuojat del saves,ar del sportiniu pasiekimu, ar nenukencia mokslai,turbut treniruotes kiekviena diena? g.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svetocka @ 2009 09 23, 16:46)
Labutis,esate patirusi gimnastes  mamyte, kai pradejot lankyti kada buvo matyti pirmieji rezultatai, prasidejo varzybos,ar didele konkurencija, ar sportuojat del saves,ar del sportiniu pasiekimu, ar nenukencia mokslai,turbut treniruotes kiekviena diena? g.gif Aciu smile.gif

Aš - patyrusi gimnastės mamytė? biggrin.gif Tas patyrimas ateina su laiku savaime. Jei turiu laiko, visada stebiu varžybas (ir tada kai manoji nedalyvauja). Man patinka pabūti varžybose, pažiūrėti kaip pasirodė viena ar kita mergaitė.
O rezultatai priklauso nuo vaiko sugebėjimų, nuo trenerio ir vaiko darbo. Dirbti tikrai daug reikia. Kai pradėjom lankyti, tikrai nebuvo jokių minčių apie kažkokius pasiekimus. Į darželį atėjo trenerė atsirinko mergaitę ir pradėjom "sportinę karjerą". Manau, kad buvom labai vidutinės. Pirmose varžybose (po 1,5 metų lankymo) buvom, berods, 13 iš 17 biggrin.gif Paskui patekom jau į 10-tuką. Paskui dar arčiau 6 - tuko. Dabar jau eina 7 - ti tos sportinės karjeros metai. Turim ir rimtesnių laimėjimų, yra ir prastesnių rezultatų. Dabar jau turbūt nepavadinčiau sportavimu dėl savęs, nes labai daug darbo įdėta, daug laiko atiduota sportui. Tiek savo malonumui neskirčiau. schmoll.gif Treniruotės 5-6 kartus per savaitę. Visas laisvalaikis - treniruotės. Mokslams kol kas netrukdo, sveikatos sutrikimų nėra (nekalbu apie patempimus, panirimus). Konkurencija yra ir čia (kaip ir visur). Jei vyksta atrankinės varžybos į respublikines, tai paprastai važiuoja 6 kiekvieno amžiaus grupės mergaitės. Reiškia, per atrankines reikia patekti į 6 - tuką. O jei to amžiaus mergaičių 12? Va ir konkurencija. smile.gif
Tikrai, gal ir galėčiau dabar pasakyti, kad "sportuoju" kartu su dukra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 09 24, 02:11)
Aš - patyrusi gimnastės mamytė? biggrin.gif  Tas patyrimas ateina su laiku savaime. Jei turiu laiko, visada stebiu varžybas (ir tada kai manoji nedalyvauja). Man patinka pabūti varžybose, pažiūrėti kaip pasirodė viena ar kita mergaitė.
O rezultatai priklauso nuo vaiko sugebėjimų, nuo trenerio ir vaiko darbo. Dirbti tikrai daug reikia. Kai pradėjom lankyti, tikrai nebuvo jokių minčių apie kažkokius pasiekimus. Į darželį atėjo trenerė atsirinko mergaitę ir pradėjom "sportinę karjerą". Manau, kad buvom labai vidutinės. Pirmose varžybose (po 1,5 metų lankymo) buvom, berods, 13 iš 17 biggrin.gif  Paskui patekom jau į 10-tuką. Paskui dar arčiau 6 - tuko. Dabar jau eina 7 - ti tos sportinės karjeros metai. Turim ir rimtesnių laimėjimų, yra ir prastesnių rezultatų. Dabar jau turbūt nepavadinčiau sportavimu dėl savęs, nes labai daug darbo įdėta, daug laiko atiduota sportui. Tiek savo malonumui neskirčiau.  schmoll.gif Treniruotės 5-6 kartus per savaitę. Visas laisvalaikis - treniruotės. Mokslams kol kas netrukdo, sveikatos sutrikimų nėra (nekalbu apie patempimus, panirimus). Konkurencija yra ir čia (kaip ir visur). Jei vyksta atrankinės  varžybos į respublikines, tai paprastai važiuoja 6 kiekvieno amžiaus grupės mergaitės. Reiškia, per atrankines reikia patekti į 6 - tuką. O jei to amžiaus mergaičių 12? Va ir konkurencija.  smile.gif 
Tikrai, gal ir galėčiau dabar pasakyti, kad "sportuoju" kartu su dukra biggrin.gif

ACIU smile.gif
Atsakyti
merginos, gal kurios gimnaste kaspina turi nereikalinga-na spalva netinka, ar ilgis...skubiai reikia ilgo mėlyno arba salotijnio kaspino-is rimtesnių firmų ax.gif

aš galiu pasiūlyti nedidelį kamuoliuką-6-7 smulkioms mergaitėms, sviesus
Atsakyti
Sveikos mamytes, prasau parasykite kai prasides varzybos, kur ir kada, labai norime paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 06 07, 12:37)
Choreografija nėra toks lengvas dalykas. Mažiukėms dar sunku susikaupti choreografijai.  Pagaliau, tai nėra įdomu vaikams. Iš saviškės dažnai girdžiu: O kam ta choreografija, jei ruošiamės varžyboms, bereikalingai gaištame laiką. Bet choreografija būtina. Kaip muzikoje solfedis būtinas, taip čia choreografija.
Paaugs mergaitė, bus ir jai choreografija. Nebent krizė ką nors sujauktų. smile.gif
Papildyta:

Dalyvavo  smile.gif Taip, tai Eglė S...tė

laba diena. As nauja klubo nare.pagaliau nutariau prisiregistruoti .Daug naujo ir idomaus suzinojau siame forume.Mano dukra taip pat lanko menine gimnastika.Pernai turejom choreografe,o siemet ne.Nezinau kodel,vis pamirstu treneres paklaust.Nors musu mergaites labai apsidziauge,kad nebus choreografijos.Labai jos nemego smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 09 14, 10:35)
Edita ir Ausra,kurioje mokykloje jos dirba? o gal kuri vedate pas Audrone? ar zinote atsiliepimus?

Mano mergaite lanko pas Audrone.Siaip maniskei labai patinka trenere.Nors mazdaug 6-riu metu verksleno,kad nelankys gimnastikos,trenere barasi,skauda kaip tampo ir t.t. Dabar kartais pasako-siandien apsiverkiau(be to iskarto priduria kas dar isspaude asara,atseit ne as viena biggrin.gif ) kai tampe. Bet jau susitaike su ta mintim,kad kitaip nebus,jei lankai treniruotes tai reikia dirbt.Kol buvo maziuke tai daugiau duko su draugem,paskui pastate i grupini su vyresnem mergaitem,tai truputi surimtejo.
Papildyta:
QUOTE(viktner @ 2009 09 17, 07:39)
Mums trenerė sakė, kad nuo 5-6 metų.

Mano dukra pradejo lankyti 4 metu.Bet gal ankstoka buvo.Naujoku grupeje tada buvo mergaites 5 ir 6 metu,omusu darzelio grupes 3 mergaites 4-iu.Tai duko,trenere negalejo suvaldyt.Jos lyg darzelyje neprisizaizdavo.tai per pirmus metus nelabai ir suprato kur papuole biggrin.gif Gal sakyciau nuo 5 metu pas tas butu.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Mano mergytė kliedi gimnastika, aišku kol nepabandė gal. Bet šansą vaikui reikia juk duoti, tuo labiau amžius tinkamas, lanksti. Pasiskambinau Kaune į sporto mokyklą tai davė dviejų treneriį kontaktus pagal rajonus kur mums patogu būtų. Gal kas vedate vaikučius pas šias treneres: Audronė Astrauskienė(Vilijampolė) arba Violeta Šestakovienė(Eigulių vid). Labai įdomu būtų sužinoti kaip treniruotės, ar labai spaudžia, kaip griežtos, reiklios, švelnios ir pnš., kiek vaikų? Ašiū iš anksto už info.
Atsakyti
QUOTE(Rudeninuke @ 2009 09 30, 10:11)
Gal kas vedate vaikučius pas šias treneres: Audronė Astrauskienė(Vilijampolė) arba Violeta Šestakovienė(Eigulių vid). Labai įdomu būtų sužinoti kaip treniruotės, ar labai spaudžia, kaip griežtos, reiklios, švelnios ir pnš., kiek vaikų? Ašiū iš anksto už info.

Mano dukra lankė pas Astrauskienę. Po 2 metų neapsikentus atsiėmiau, nes pavargau nuo dukros kompleksų, verkšlenimų ir nusiskundimų. Jai buvo išaiškinta kad ji stora (čia 8 metų vaikui), kai neparodė ypatingų rezultatų, trenerė iš viso nustojo ja domėtis, tai sau kampe straksėdavo ir tiek. Trenerė leisdavo per treniruotes diedovščinai siautėti - didesnės tyčiodavosi iš mažų, prisiklausiusios iš trenerės irgi vadindavo jas storašiknėm, storom, karvėm ir pan. Kai kartą manoji papasakojo jog trenerė pagrasino visas užmušti, jei jos ten vėl klaidingai padarys, man kantrybė trūko - atsiėmiau iš karto, o trenerei apie tai pranešiau sms.
Šiaip jos mergaitės rezultatyvios, vadinasi išmoko, bet elgesys ir kompleksų varymas mane stebino.
Atsakyti
QUOTE(Rudeninuke @ 2009 09 30, 10:11)
Sveikos mamytės,

Mano mergytė kliedi gimnastika, aišku kol nepabandė gal. Bet šansą vaikui reikia juk duoti, tuo labiau amžius tinkamas, lanksti. Pasiskambinau Kaune į sporto mokyklą tai davė dviejų treneriį kontaktus pagal rajonus kur mums patogu būtų. Gal kas vedate vaikučius pas šias treneres: Audronė Astrauskienė(Vilijampolė) arba Violeta Šestakovienė(Eigulių vid). Labai įdomu būtų sužinoti kaip treniruotės, ar labai spaudžia, kaip griežtos, reiklios, švelnios ir pnš., kiek vaikų? Ašiū iš anksto už info.

Sveika! 4u.gif Mano dukra lanko gimnastika pas trenere Audrone. Maziukem treniruotes vyksta 2 kartus per savaite/Antradieniais ir penktadieniais 5-6 metu mergaites.Treniruotes vyksta 18 val. Nezinau kiek ten grupej mergaiciu. Bet namanau kad labai dideles grupes. Maniskei labai patinka musu trenere,nors is pradziu buvo visko.Trenere reikli,o kai buvo mazos tai ir padukdavo ,arba neklauso ka trenere sako,ka parodo,tai jau ir gaudavo bart.Bet siaip svarbu kad jei patiktu ir susidraugautu su kolektyvu.O kokiam rajone jus gyvenat?
Atsakyti