Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

SVEIKOS,

gal kurios nors mergina lanko meninę gimnastiką pas Editą ir Aušrą. Šią savaitę treniruotės buvo antradienį ir ketvirtadienį nuo 17 val. gal žinot ar šitas laikas bus visada ar čia tik pradžioj toks. Labai jau anksti, sunku bus vežioti, o kadangi maniškė dar tik pirmokėlė baisu vieną leist važinėt.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2009 09 13, 00:29)
SVEIKOS,

gal kurios nors mergina lanko meninę gimnastiką pas Editą ir Aušrą. Šią savaitę treniruotės buvo antradienį ir ketvirtadienį nuo 17 val. gal žinot ar šitas laikas bus visada ar čia tik pradžioj toks. Labai jau anksti, sunku bus vežioti, o kadangi maniškė dar tik pirmokėlė baisu vieną leist važinėt.

17.00 - čia anksti? Mano eina nuo 15.00 arba 15.30 val. Mums 17.00 - tai jau vėlus laikas, kadangi grįžta labai vėlai, paskui dar pamokas ruošti ir šiaip, rudeniop temsta anksčiau. Man tai geriau, kai laikas ankstesnis. O jūsiškė tomis dienomis eina su vyresnėm, nes ir maniškė II ir IV eina nuo 17.00 val. Be to, yra priežasčių dėl tokio laiko - dabar dirba viena trenerė Aušra, gal jai taip lengviau, taip pat sporto salė gal kitu laiku užimta.
Atsakyti
labutis smile.gif
reikia patarimo... prisipažįstu, visos temos neskaičiau.... blush2.gif nuo kelių metų geriausia leisti į gimnastiką? Mano mergytei už kelių dienų 3 metukai, be galo judri, lanksti... pas ją yra laisvi sanariai, ortopedė sakė, kad būna labai geri gimastai... Bet galvoju ar nuo 3 metukų ne per anksti?? Ir ar yra Kaune 3-mečiams tokių mokyklėlių ir , kad būtų po darbo, idealu 18 val., nes lankom darželį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 09 13, 08:21)
17.00 - čia anksti? Mano eina nuo 15.00 arba 15.30 val. Mums 17.00 - tai jau vėlus laikas, kadangi grįžta labai vėlai, paskui dar pamokas ruošti ir šiaip, rudeniop temsta anksčiau. Man tai geriau, kai laikas ankstesnis. O jūsiškė tomis dienomis eina su vyresnėm, nes ir maniškė II ir IV eina nuo 17.00 val. Be to, yra priežasčių dėl tokio laiko - dabar dirba viena trenerė Aušra, gal jai taip lengviau, taip pat sporto salė gal  kitu laiku užimta.

Tavo panelė kaip suprantu jau didelė, o maniškiai dar tik 7 metai tai viena dar nenuvažiuoja, dėl to ir sakau, kad anksti, nes pati dirbu iki 17 val tai darosi problema su vežiojimu. O pamokas tai dar prieš treniruotes paruošia. Treniruotės tikrai su vyresnėm vyksta, kadangi ji jau trečius metus lanko tai sakė su mažiukėm nėra ką veikt ir mažiukėm treniruotės kolkas tik 1 val. vyksta.
Beje, o kas Editai atsitiko?
Atsakyti
Semlina, pirmokė nėra jau labai maža, kad negalėtų nuvažiuoti į treniruotes smile.gif Nebent reikai persėdimą daryti, tai gal sudėtingiau, bet jei yra tiesioginis troleibusas ar autobusas - tikrai jokių problemų. Pačiai teko kadais tą problemą spręsti. Pravažiavau su saviške 2 kartus maršrutą, viską pakartojom, paskui ji mane vežė, nes aš "nežinojau" kur važiuoti, ir labai greitai susivokė.
Truputi daugiau pasitikėjimo vaiku smile.gif O pasiimti gi jau nuvažiuosi mirksiukas.gif

O Vixiukei pasakysiu kad leisti 3 metų neturintį vaiką į gimnastikas - Kinijos ir Rusijos sportininkų mėsmalės išmislas. Išleidus kūdikį į sportą, 16 metų jau ana bus pensininkė. Palauk dar porą metų, tegul sustiprėja, o sąnarius išsisukinėti visada spės.
Beje, mano žiniomis, nebūna gimnastikos "būrelių". Tai yra sportas, įtrauktas į olimpines žaidynes, ir jam ruošiama sporto mokyklose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milabra: 13 rugsėjo 2009 - 14:00
QUOTE(semlina @ 2009 09 13, 11:26)
Tavo panelė kaip suprantu jau didelė, o maniškiai dar tik 7 metai tai viena dar nenuvažiuoja, dėl to ir sakau, kad anksti, nes pati dirbu iki 17 val tai darosi problema su vežiojimu. O pamokas tai dar prieš treniruotes paruošia. Treniruotės tikrai su vyresnėm vyksta, kadangi ji jau trečius metus lanko tai sakė su mažiukėm nėra ką veikt ir mažiukėm treniruotės kolkas tik 1 val. vyksta.
Beje, o kas Editai atsitiko?

Maniškė tai vyresnė, bet mums jau praeitas tas etapas. Vėlai treniruotės vykdavo tik pirmus metus, kai pradėjo lankyti. Tai buvo sporto mokykloje pas trenerę Simonavičienę, paskui kai perėjo pas Aušrą su Editą, tai treniruodavosi nuo 15.00. O kiek dienų iš viso į savaitę taviškė eina? Gal dar kažkas keisis g.gif Tomis dienomis, kai treniruotė nuo 17.00, manoji grįžta mikru, nes jei autobusu, tai grįžtų naktį. Pasiimti po treniruotės galimybių kol kas neturime, taip kad turime prisitaikyti verysad.gif Aš apie Editą žinau tik tiek, kad labai serga. verysad.gif
Atsakyti
ačiū, milabra, už nuomonę. Aš pati dar ir negalvojau leisti, bet man visi vis sako, pažiūrėk kokia ji lanksti, pažiūrėk kokia lanksti... leisk į gimnastiką, nuo 3 metų pats tas... tai šian ir įlindau į forumą ieškoti, nuo kelių gi metų pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 13, 09:56)
labutis smile.gif
reikia patarimo... prisipažįstu, visos temos neskaičiau....  blush2.gif  nuo kelių metų geriausia leisti į gimnastiką? Mano mergytei už kelių dienų 3 metukai, be galo judri, lanksti... pas ją yra laisvi sanariai, ortopedė sakė, kad būna labai geri gimastai... Bet galvoju ar nuo 3 metukų ne per anksti?? Ir ar yra Kaune 3-mečiams tokių mokyklėlių ir , kad būtų po darbo, idealu 18 val., nes lankom darželį.  4u.gif

Tikrai per anksti, dar palaukite. Tai ne šiaip žaidimas, o sportas. Ir toje mažoje galvelėje dar ne tiek daug, kad suprastų, ką reikia daryti ir kaip reikia daryti. 5-kių metų vaikui ir tai ne viskas suprantama, o jūsiškė tik 3-jų. Neskubėkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 09 13, 15:33)
Maniškė tai vyresnė, bet mums jau praeitas tas etapas. Vėlai treniruotės vykdavo tik pirmus metus, kai pradėjo lankyti. Tai buvo sporto mokykloje pas trenerę Simonavičienę, paskui kai perėjo pas Aušrą su Editą, tai treniruodavosi nuo 15.00. O kiek dienų iš viso į savaitę taviškė eina? Gal dar kažkas keisis g.gif Tomis dienomis, kai treniruotė nuo 17.00, manoji grįžta mikru, nes jei autobusu, tai grįžtų naktį. Pasiimti po treniruotės galimybių kol kas neturime, taip kad turime prisitaikyti verysad.gif Aš apie Editą žinau tik tiek, kad labai serga. verysad.gif

Kolkas trys kartai per savaitę antradienis, ketvirtadienis ir penktadienis. Šiandien pasiskambinau Aušrai tai sakė iki spalio mėn. laikas nesikeis, o spalį žada Edita sugryšti tai tada laikas gali keistis. Pasirodo spalio mėnesį jau planuojamos varžybos, kiek supratau komandinės.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2009 09 13, 22:51)
Kolkas trys kartai per savaitę antradienis, ketvirtadienis ir penktadienis. Šiandien pasiskambinau Aušrai tai sakė iki spalio mėn. laikas nesikeis, o spalį žada Edita sugryšti tai tada laikas gali keistis. Pasirodo spalio mėnesį jau planuojamos varžybos, kiek supratau komandinės.

Jau spalio mėn. varžybos blink.gif Visais metais pirmos varžybos būdavo lapkričio pradžioje. Sezonas šiemet prasidės anksčiau.
Atsakyti
Edita ir Ausra,kurioje mokykloje jos dirba? o gal kuri vedate pas Audrone? ar zinote atsiliepimus?
Atsakyti
QUOTE(VaidaI @ 2009 09 14, 10:35)
Edita ir Ausra,kurioje mokykloje jos dirba? o gal kuri vedate pas Audrone? ar zinote atsiliepimus?

Trenerės Edita ir Aušra dirba A.Puškino mokykloje (rusų mokykla), Vytauto pr. prie Ramybės parko.
Atsakyti