Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(Džinė @ 2009 09 09, 10:44)
Bet: sulaukiau jūsų trenerės skambučio (ji man perskambino smile.gif ) ir priims maniškę peržiūrai ryt vakare clap_1.gif

tai nuvešiu parodyt biggrin.gif

Valioo!!! Turėsim naują klubo narę smile.gif Mūsų trenerė naujų mergaičių nesikrato, visada pažiūri, leidžia pabandyt, o gal tai būsima čempionė.. wink.gif

Milabra:
Tai jei ir bus biškį trumpesnės, ne iki kauliukų tai nieko tokio. Aš dar apžiūrėsiu gerai, pamatuosiu saviškei, jos irgi panašiai-1,37, parašysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 09 rugsėjo 2009 - 10:06
QUOTE(Glacier @ 2009 09 09, 10:03)
Valioo!!! Turėsim naują klubo narę smile.gif

tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 09 08, 11:28)
Labai reikia info: gal kas žinot, kokio ilgio turi būt "pradinio" kaspino lazdelė? Kai pirkau, mažesnių nebuvo, gal čia Egliukė žinotų?

kažkaip taip matuoja-ima lazdele iš vidines ranbkos puises uzdeda vieną galą ties alkūne ir sulenkia ax.gif ir va kas tada turi būti nepamenu:)smile.gifsmile.gifsmile.gif ar tik iki peties ar kažkiek išlisti turi
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2009 09 09, 15:21)
kažkaip taip matuoja-ima lazdele iš vidines ranbkos puises uzdeda vieną galą ties alkūne ir sulenkia ax.gif ir va kas tada turi būti nepamenu:)smile.gifsmile.gifsmile.gif ar tik iki peties ar kažkiek išlisti turi

Oi, greja, ačiū pačiū, nu bet svarbiausio, kas turi kiek išlįsti, tai ir nepasakei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 09 rugsėjo 2009 - 14:44
Labas mamytės,

Aš tai vakar pirmą kartą nuvedžiau savo berniuką į gimnastiką ir jam labai patiko thumbup.gif Tai jau pradėjau mintį austi kaip čia būtų galima susikoperuoti, kad nereikėtų kiekvieną vakarą važinėt g.gif Vieną kartą aš nuveščiau, kitą - kita mamytė ar pan.
Gal kuri vežiojat savo vaikutį į Kauno centro mokyklą?
Mūsų užsiėmimai vyks nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 18 val.
Gal rasiu bendraminčių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita.g @ 2009 09 09, 14:42)
Labas mamytės,

Aš tai vakar pirmą kartą nuvedžiau savo berniuką į gimnastiką ir jam labai patiko  thumbup.gif  Tai jau pradėjau mintį austi kaip čia būtų galima susikoperuoti, kad nereikėtų kiekvieną vakarą važinėt  g.gif  Vieną kartą aš nuveščiau, kitą - kita mamytė ar pan.
Gal kuri vežiojat savo vaikutį į Kauno centro mokyklą? 
Mūsų užsiėmimai vyks nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 18 val.
Gal rasiu bendraminčių  drinks_cheers.gif

Labas

šiaip gutė* http://www.supermama...p?showuser=9092 vakar vežė pirmą kartą savo penkiametį pipirą. Gali jai parašyti į asmeninę ir persitarti.
Atsakyti
Džine, kuku, nagi pasakok, kaip sekėsi peržiūroj, ar priėmė? smile.gif
Atsakyti
Labą rytą smile.gif

vakar nuvežėm. Trenerė priėmė, palankstė, sakė mano kad ištreniruojamas vaikas smile.gif pasiūlė pasilikti pirmai treniruotei, maniškė su džiaugsmu sutiko.
Deja, vidurį treniruotės susigraudeno kotais unsure.gif ir parbėgo pas mane nuo vidurio salės raudodama, kad daugiau nenori ir važiuojam namo doh.gif
Kadangi trenerė dirbo su kitom, netrukdžiau ir išėjom net neatsisveikinę... verysad.gif eina sau, žodžiu.
O dabar maniškė nė už ką nesileidžia į kalbas dėl gimnastikos. "nenoriu" ir viskas wink.gif

Sakau gal dar metus palaukti? kodėl ji taip... verysad.gif

dar pakalbinau vieną mamą, paklausiau ar ne tu hihihi.gif sakė NE tongue.gif
Atsakyti

Deja, vidurį treniruotės susigraudeno kotais unsure.gif ir parbėgo pas mane nuo vidurio salės raudodama, kad daugiau nenori ir važiuojam namo doh.gif
Kadangi trenerė dirbo su kitom, netrukdžiau ir išėjom net neatsisveikinę... verysad.gif eina sau, žodžiu.
O dabar maniškė nė už ką nesileidžia į kalbas dėl gimnastikos. "nenoriu" ir viskas wink.gif

Sakau gal dar metus palaukti? kodėl ji taip... verysad.gif

dar pakalbinau vieną mamą, paklausiau ar ne tu hihihi.gif sakė NE tongue.gif
[/quote]
Sveikutė,
O nepastebėjai, kas tuo metu vyko? Gal darė kokį pratimuką, kuris jai nepatiko? O gal mergaitės kalbino, ką nors pasakė kad negerai daro? Nu vienu žodžiu nepatiko, tai nepatiko, palauk dienelę-kitą, pasiūlyk vėl. Na jei ne, tai ne, sugalvosit kitą sporto šaką.. Galit dar ir palaukt metelius, bet žinai šitam sporte kiekvieni metai jau duoda rezultatus. Na tikriausiai ir 6m. dar nevėlu..
Vakar tai nebuvau bigsmile.gif, nes maniškė kvadrato varžybose dalyvavo, tai nusilesus visa parėjo, sakau tiek to, ilsėkis..
Na ką gi, liūdnoka, jei vėl sugalvosit ateit, parašyk smile.gif
Atsakyti
Sveikutė,
O nepastebėjai, kas tuo metu vyko? Gal darė kokį pratimuką, kuris jai nepatiko? O gal mergaitės kalbino, ką nors pasakė kad negerai daro? Nu vienu žodžiu nepatiko, tai nepatiko, palauk dienelę-kitą, pasiūlyk vėl. Na jei ne, tai ne, sugalvosit kitą sporto šaką.. Galit dar ir palaukt metelius, bet žinai šitam sporte kiekvieni metai jau duoda rezultatus. Na tikriausiai ir 6m. dar nevėlu..
Vakar tai nebuvau bigsmile.gif, nes maniškė kvadrato varžybose dalyvavo, tai nusilesus visa parėjo, sakau tiek to, ilsėkis..
Na ką gi, liūdnoka, jei vėl sugalvosit ateit, parašyk  smile.gif

Na taip, darė špagatą smile.gif o jis jai visai nesigavo...trenerė dar pataisė, gal suskaudo... cool.gif
Bandysiu vis pakalbint, bet jei ne, tai neprievartausiu wink.gif o vakar ji sportavo su jau metus sportuojančiom.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2009 09 11, 09:17)
Na taip, darė špagatą smile.gif o jis jai visai nesigavo...trenerė dar pataisė, gal suskaudo... cool.gif

noriu ir aš pasidalinti mūsų patirtim blush2.gif pirmadienį ėjom į pirmą treniruote, pati buvau pirmą kartą salėj, nes prašė dukra. ir lygiai taip pat kaip jums vidury treniruotės dukra atbėgo raudodama. taipogi darė špagatą. ji yra išmokusi daryti špagatą neteisingai, o trenerė pataisė , kaip turi būti ir jai tai nepatiko doh.gif dabar atsisako eiti į treniruotę "kam pataiso" doh.gif o trenerė sakė, kad yra labai lanksti. labai liūdna, kad nebenori verysad.gif
kalbinsiu šįvakarą, gal prikalbinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
O sakykit, kurios vedate antradieni ketvirtadieni KAune pirmamoksles, tai i kuria mokykla vedate ir pas kokia trenere?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaI: 11 rugsėjo 2009 - 14:14