Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(Dilma @ 2009 09 08, 10:04)
Mes lankom Viesule pas trenerę Renatą ir mums niekad neskaudėjo užpakalio biggrin.gif . O raumenukai po vasaros pertraukos gavę nemažą fizinį krūvį, turi paskaudėt. Atsimenu iš savo mokyklinių rugsėjų doh.gif

ar čia Žaliakalnio mokykloj.? gal ir Renata, nepamenu vardo , pati ne mažiau jaudinausi nei dukra kai nuėjome blush2.gif trenerė pasirodė gera, maloniai elgėsi su vaikais. šiaip sakė kad dukra labai lanksti ax.gif
kiek laiko jūs lankote jau, ar dalyvaujate varžybose? kaip sekasi ?
nepykit , kad klausinėju, mes dar naujokės šioje srityje tai viskas labai įdomu bigsmile.gif tarp mūsų dukryčių 2mėnesiukai skirtumas, tai gal mes jau vėlokai pradėjom, jūs turbūt jau daug pasiekusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreksis: 08 rugsėjo 2009 - 11:43
QUOTE(dreksis @ 2009 09 08, 12:41)
ar čia Žaliakalnio mokykloj.? gal ir Renata, nepamenu vardo , pati ne mažiau jaudinausi nei dukra kai nuėjome blush2.gif trenerė pasirodė gera, maloniai elgėsi su vaikais. šiaip sakė kad dukra labai lanksti  ax.gif
kiek laiko jūs lankote jau, ar dalyvaujate varžybose? kaip sekasi ?
nepykit , kad klausinėju, mes dar naujokės šioje srityje tai viskas labai įdomu  bigsmile.gif tarp mūsų dukryčių 2mėnesiukai skirtumas, tai gal mes jau vėlokai pradėjom, jūs turbūt jau daug pasiekusios.

Nea, ne Žaliakalnio, I. SImonaitytės 4u.gif . Mes lankom nuo pernai. Rimtose varžybose dar nedalyvaujam, bet teko sudalyvauti "Klaipėdos Kregždutėse" parodomuosiuose pratimuose, taip pat ir keletas vietinės reikšmės varžybėlių buvo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu keistai kad užpakalį skauda unsure.gif sakyčiau kojas, rankas, pilvo presą... gal tiesiog nukrito ant jo, tai susimušė?
Atsakyti
Labai reikia info: gal kas žinot, kokio ilgio turi būt "pradinio" kaspino lazdelė? Kai pirkau, mažesnių nebuvo, gal čia Egliukė žinotų?
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 09 08, 14:28)
Labai reikia info: gal kas žinot, kokio ilgio turi būt "pradinio" kaspino lazdelė? Kai pirkau, mažesnių nebuvo, gal čia Egliukė žinotų?

smile.gif vadinasi buvo "bulkutes"ijungtos i darba, smile.gif daugiau choreografijos pratimuku dirbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 09 08, 13:11)
Nu keistai kad užpakalį skauda  unsure.gif sakyčiau kojas, rankas, pilvo presą... gal tiesiog nukrito ant jo, tai susimušė?

nu kad nesusitrenkė, pati stebėjau treniruotę.
gal vaikui taip atrodo kad užpakalį, gal kojas, šlaunis, net nežinau. nors sakė , kad užpakalis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 09 08, 13:28)

Labutis, mes irgi pirkom tą ilgesnę (baltu galiuku). Trumpinom patys (nupjovėm apie 4 cm). Ir viskas. Kažkur buvau skaičiusi apie lazdelės ilgį pagal mergaičių amžių ir ūgį. Dabar tiksliai nepasakysiu, bet man kažkaip fiksuojasi 60 cm ir 56 cm. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(milabra @ 2009 09 07, 23:40)
Nu ne pirmus, ale kad jau tų maximinių timpų kokybė mane iš proto varo. Pasitąso, žiūrėk jau akis ir nubėga per patį užpakalio vidurį  doh.gif Žiūrinėjau specializuotose interneto parduotuvėse, bet ten eina sau - 10-17 svarų, brangoka. Šortų maniškė nenori, sakė labai odą paskausta - manau, nuo tų porolonų dėžėj ar batuto pagrindo.
Žiūrėjau tas timpas Urmo bazėje, tas pats skuduriukas kap maximoje. Tai ir suku galvą kur čia jų dar pažiūrėjus. Audimo parduotuvėse tai neįkandu kainų, tiek timpoms skirti negaliu kiek jie nori. O į skudurynus neturiu laiko sad.gif

Aš timpas prieš kokius du metus esu bazėje Audimo parduotuvėje pirkusi. Ten su kokiu tai defektu buvo, bet aš jo nepastebėjau, kainavo gal 9.99 Lt. Buvo labai geros. Jau beveik sunešiojo - keliai skylėm išėjo. Dabar dar kol kas neieškojau naujų, bet tuoj atvės orai, tai ir aš turėsiu problemą. Milabra, jei kur užmatysi, duok žinot. smile.gif
Papildyta:
Šileikytė Japonijoje pasaulio čempionate po 2 - jų dienų varžybų - 86 iš 136, Lionginavičiūtė 101-ma. thumbup.gif
Atsakyti
Milabra, tos timpos netinka, kurių akys bėga. Jos per plonos. Turi būti na maždaug kaip iš maudomo medžiagos. Aš turiu namie tokias violetinės spalvos, galiu atiduoti, tik ar tiks dydis. Pamatuok mergelę.
Atsakyti
Labą rytą mamos 4u.gif

priimkit ir mane į savo būrį smile.gif

vakar buvom sporto mokykloje peržiūrai (sportinėj gimnastikoj) bet mano širdis linksta link meninės blush2.gif aš žinau, kad mamos norai yra viena, o reali situacija kita, bet vakar trenerė sakė kad lankstumą ji turi smile.gif tai gal tiks?

aš pati daug metų sportavus gimnastiką (vaikystėj, mokykloj). Laurų neskyniau, bet stovėseną, laikyseną, dar ir dabar vyras giria biggrin.gif čia matau didelį + moteriai.

Ar dar ne per vėlu atitaisyti klaidą, ir kur vėl nuvežti mergaitę peržiūrai. Jai dabar 5 metukai smile.gif

P.S. ačiū Glacier už info aciuks.gif
Atsakyti
[quote=Džinė,2009 09 09, 09:27]

Ar dar ne per vėlu atitaisyti klaidą, ir kur vėl nuvežti mergaitę peržiūrai. Jai dabar 5 metukai smile.gif

Dabar mergaitės pats tas amžius, manau, kad nei viena trenerė neatsisakytų pažiūrėti. Radau sporto mkl. gimnastikos skyriaus kontaktus, galima pasiteiraut kas kur priima.

Gimnastikos skyriaus vedėja Rita Naujokienė rnaujokiene@yahoo.com 42 30 87

Pabandykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 09 09, 09:34)
Dabar mergaitės pats tas amžius, manau, kad nei viena trenerė neatsisakytų pažiūrėti. Radau sporto mkl. gimnastikos skyriaus kontaktus, galima pasiteiraut kas kur priima.

Gimnastikos skyriaus vedėja Rita Naujokienė rnaujokiene@yahoo.com 42 30 87

Pabandykit  4u.gif

Labai ačiū, pasiskambinau, pakalbėjau.

Na, sakė labai gaila, bet šiemet labai sunkiai serga viena trenerė, kuri priiminėjo ir dirbo centre, tai mažyčių neims. O jūsų trenerė dirba su didesnėm unsure.gif 5metės jai per mažos unsure.gif
Sako kad pirmus metus nėra skirtumo kur: meninė ar sportinė gimnastika, tempimo pratimai vienodi visur unsure.gif tai buvau nutarus pirmus metus palikti taip kaip yra.
Bet: sulaukiau jūsų trenerės skambučio (ji man perskambino smile.gif ) ir priims maniškę peržiūrai ryt vakare clap_1.gif

tai nuvešiu parodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 09 08, 20:32)
Milabra, tos timpos netinka, kurių akys bėga. Jos per plonos. Turi būti na maždaug kaip iš maudomo medžiagos. Aš turiu namie tokias violetinės spalvos, galiu atiduoti, tik ar tiks dydis. Pamatuok mergelę.

Oi, maniškė dabar 140 ūgio smile.gif Mielai paimčiau jei tiktų ax.gif
Atsakyti