QUOTE(Glacier @ 2009 09 08, 13:28)
Labai reikia info: gal kas žinot, kokio ilgio turi būt "pradinio" kaspino lazdelė? Kai pirkau, mažesnių nebuvo, gal čia Egliukė žinotų?
Labutis, mes irgi pirkom tą ilgesnę (baltu galiuku). Trumpinom patys (nupjovėm apie 4 cm). Ir viskas. Kažkur buvau skaičiusi apie lazdelės ilgį pagal mergaičių amžių ir ūgį. Dabar tiksliai nepasakysiu, bet man kažkaip fiksuojasi 60 cm ir 56 cm.
Papildyta:
QUOTE(milabra @ 2009 09 07, 23:40)
Nu ne pirmus, ale kad jau tų maximinių timpų kokybė mane iš proto varo. Pasitąso, žiūrėk jau akis ir nubėga per patį užpakalio vidurį
Žiūrinėjau specializuotose interneto parduotuvėse, bet ten eina sau - 10-17 svarų, brangoka. Šortų maniškė nenori, sakė labai odą paskausta - manau, nuo tų porolonų dėžėj ar batuto pagrindo.
Žiūrėjau tas timpas Urmo bazėje, tas pats skuduriukas kap maximoje. Tai ir suku galvą kur čia jų dar pažiūrėjus. Audimo parduotuvėse tai neįkandu kainų, tiek timpoms skirti negaliu kiek jie nori. O į skudurynus neturiu laiko
Aš timpas prieš kokius du metus esu bazėje Audimo parduotuvėje pirkusi. Ten su kokiu tai defektu buvo, bet aš jo nepastebėjau, kainavo gal 9.99 Lt. Buvo labai geros. Jau beveik sunešiojo - keliai skylėm išėjo. Dabar dar kol kas neieškojau naujų, bet tuoj atvės orai, tai ir aš turėsiu problemą. Milabra, jei kur užmatysi, duok žinot.
Papildyta:
Šileikytė Japonijoje pasaulio čempionate po 2 - jų dienų varžybų - 86 iš 136, Lionginavičiūtė 101-ma.