Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(Raganaite1 @ 2009 09 03, 10:07)
Sveikutes, na ka jau prasideda naujas sezonas. Su tuo ir sveikinu visas mamytes ir ju atzalas.
O as su tokiu prasymu ir klausimu. Gal kas uzsakinejate ceskutes is uzsienio ( rusijos ar kitur), nes lietuviskos tai vienkartines gaila net pinigus moketi uz toki slamsta.
Gal galit kas nuoroda kokia imesti, ar zinot kas parveza. Parasykit kontaktus ar svetaine is kurios galima uzsisakyti.

mums parveza is Rusijos, jei vIlniuj tai galeciau permesti kontaktus moters arba bent jau pasakyti kada jinai dabar vaziuos apipirkti gimnasčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaite1 @ 2009 09 03, 12:07)
Sveikutes, na ka jau prasideda naujas sezonas. Su tuo ir sveikinu visas mamytes ir ju atzalas.
O as su tokiu prasymu ir klausimu. Gal kas uzsakinejate ceskutes is uzsienio ( rusijos ar kitur), nes lietuviskos tai vienkartines gaila net pinigus moketi uz toki slamsta.
Gal galit kas nuoroda kokia imesti, ar zinot kas parveza. Parasykit kontaktus ar svetaine is kurios galima uzsisakyti.

http://skating.lt

Prekiauja Kaune ,Vilniuje,Klaipedoje.Spausk :apranga,treniruociu rubai.
Atsakyti
Smagu, mūsų Eglė Šileikytė ir vilnietė Jurgita Lionginavičiūtė išvažiavusios į Pasaulio čempionatą Japonijoje smile.gif Informaciją galima bus rasti http://www.mie2009.sportcentric.com/ Sąrašai jau yra.
Atsakyti
Aš gal nuo proto nušokau, bet galva nebeišneša - kur ir ką treniruotėms apsirengti perkate?
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 09 06, 21:51)
Aš gal nuo proto nušokau, bet galva nebeišneša - kur ir ką treniruotėms apsirengti perkate?

na pas mus tokios taisykles-timpkes ar šortai-kad aptempti būtų, ir maikutė be rankovių aptepta....jokių triko ir t.t.
Atsakyti
Sveiki

noriu savo berniuka vesti i sportine gimnastika Vilniaus gimnastikos mokykloje,
Gal ka zinote apie treneri Biliaviciu ir treneri Jesaulova(regis tokia pavarde)? kuri rekomenduotumete. Mano berniukas uzsispyres ir temperamentingas bet tuo paciu labai jautrus smile.gif

Aciu uz informacija

parasykite prasau i AZ
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 09 06, 23:51)

Milabra.. nu tai argi pirmus metus lankot? smile.gif tongue.gif O kaip anksčiau eidavo? O kaip kitos mergaitės rengiasi?
Pas mus timpos ir maikė, arba kai šilta šortukai. Timpas galima aptikti skudurynuose, kartą aš pirkau Takko pardoj, kartą užtikau bazėj prie sportinių rūbų. Stengiuosi apaut ilgesnėm, nes kelius nusitarkuoja.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 09 07, 14:53)
Milabra.. nu tai argi pirmus metus lankot? smile.gif tongue.gif  O kaip anksčiau eidavo? O kaip kitos mergaitės rengiasi?

Nu ne pirmus, ale kad jau tų maximinių timpų kokybė mane iš proto varo. Pasitąso, žiūrėk jau akis ir nubėga per patį užpakalio vidurį doh.gif Žiūrinėjau specializuotose interneto parduotuvėse, bet ten eina sau - 10-17 svarų, brangoka. Šortų maniškė nenori, sakė labai odą paskausta - manau, nuo tų porolonų dėžėj ar batuto pagrindo.
Žiūrėjau tas timpas Urmo bazėje, tas pats skuduriukas kap maximoje. Tai ir suku galvą kur čia jų dar pažiūrėjus. Audimo parduotuvėse tai neįkandu kainų, tiek timpoms skirti negaliu kiek jie nori. O į skudurynus neturiu laiko sad.gif

Šiandien maniškė po vasaros pirmą kartą nuėjo į trevkes, patenkinta grįžo. Pagalvoju, jau šeštus metus varo. Būtų vienos rūšies gimnastikoje tiek, tai jau ir profė būtų rolleyes.gif
Atsakyti
gal yra mamyčių , kurių dukrytės lanko Klaipėdos "Viesulo" meninę gimnastiką pas trenerę Dovilę(vardo tiksliai neprisimenu) blush2.gif ?
vakar mano dukra lankė pirmąsias treniruotes, šiandien vaikui skauda visą užpakalį blush2.gif jinai nesupranta dėl ko o aš nenoriu sakyti kad nuo gimnastikos kad nepraeitų noras. ar negaila mamytėms savo vaikučių? kiek ilgai tie skausmai tęsiasi?
Atsakyti
QUOTE(dreksis @ 2009 09 08, 09:50)
gal yra mamyčių , kurių dukrytės lanko Klaipėdos "Viesulo" meninę gimnastiką pas trenerę Dovilę(vardo tiksliai neprisimenu) blush2.gif ?
vakar mano dukra lankė pirmąsias treniruotes, šiandien vaikui skauda visą užpakalį  blush2.gif jinai nesupranta dėl ko o aš nenoriu sakyti kad nuo gimnastikos kad nepraeitų noras. ar negaila mamytėms savo vaikučių? kiek ilgai tie skausmai tęsiasi?

Mes lankom Viesule pas trenerę Renatą ir mums niekad neskaudėjo užpakalio biggrin.gif . O raumenukai po vasaros pertraukos gavę nemažą fizinį krūvį, turi paskaudėt. Atsimenu iš savo mokyklinių rugsėjų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 09 08, 11:04)
Mes lankom Viesule pas trenerę Renatą ir mums niekad neskaudėjo užpakalio biggrin.gif . O raumenukai po vasaros pertraukos gavę nemažą fizinį krūvį, turi paskaudėt. Atsimenu iš savo mokyklinių rugsėjų doh.gif

po atostogu ir turi skaudeti,jei neskauda tai tiek ir tedirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wichy @ 2009 09 08, 10:41)
po atostogu ir turi skaudeti,jei neskauda tai tiek ir tedirba smile.gif

irnesakyk.gif kojos skaudėjo, užpakalio - ne tongue.gif . O dirba manoji sąžinigai tongue.gif - teko stebėt treniruotes, tai net vaiko gaila buvo biggrin.gif - visos gulinėja, o ji plėšosi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti