Kažin, gal yra kokia nors tvarka ar nuostatai, kuriuose yra paminėta, kada ir kaip (kiek) atmetamos sportininkės su prastesniais rezultatais? Man kažkodėl atrodo, kad tai nėra numatyta. Sprendžiama pagal situaciją - sugalvojau ir atmečiau, norėsiu ir neatmesiu.
Labas atostogaujančioms Jau greitai stovykla, ar ruošiatės?
Labukas, tikrai atostogaujam, kaime sėdim. Ruošiamės, ruošiamės stovyklon, o kaipgi Net daktarų pažymą jau turim
Mes irgi pas daktarus jau buvom. Nežinau, kaip jums, bet mums pažyma į stovyklą kainavo 10 Lt Eglė stovykloje priskirta prie trenerės Aurelijos, nes mūsiškės trenerės nevažiuoja.
Nu ką aš žinau, pažyma mums nekainavo Kalniečių polikl. pas savo gyd. (nebent reikėjo kažką dovanų tipo duot ) Tuo pačiu išrašė ir pažymą į mokkl.
Jei paskirta prie trenerės Aurelijos, reiškia prie mūsiškės Taip kad tavo Eglutė susipažins su Rūta Reiks paklaust dar ką pasiimt į stovkę, kokius įrankius. Ir net nežinau, kelintą išvažiuoja.. ech, grįžom iš kaimų kaip iš dangaus iškritę
Jei paskirta prie trenerės Aurelijos, reiškia prie mūsiškės Taip kad tavo Eglutė susipažins su Rūta Reiks paklaust dar ką pasiimt į stovkę, kokius įrankius. Ir net nežinau, kelintą išvažiuoja.. ech, grįžom iš kaimų kaip iš dangaus iškritę
Už pažymą į mokyklą mokėti nereikėjo, o į stovyklą - 10 Lt sumokėti į kasą ir kvituką atiduoti gydytojai. Čia be jokių dovanų. Mums ir ankstesniais metais pažyma į stovyklą mokama buvo (2 Lt). Kažkaip be ryšio man tas mokestis, bet taip jau yra. Išvažiuoja ryt 8.30 val. nuo Sporto mokyklos. Rinktis 8.00 val. Prisidėjo mano panelė šmutkių , atrodo kad mėnesiui išvažiuoja.
QUOTE(Egliukė @ 2009 07 26, 22:02)
Už pažymą į mokyklą mokėti nereikėjo, o į stovyklą - 10 Lt sumokėti į kasą ir kvituką atiduoti gydytojai. Čia be jokių dovanų. Mums ir ankstesniais metais pažyma į stovyklą mokama buvo (2 Lt). Kažkaip be ryšio man tas mokestis, bet taip jau yra. Išvažiuoja ryt 8.30 val. nuo Sporto mokyklos. Rinktis 8.00 val. Prisidėjo mano panelė šmutkių , atrodo kad mėnesiui išvažiuoja.
Visada taip būna, o paskui kai tėveliai atvažiuoja aplankyti pusę daiktų atiduodi
QUOTE(Egliukė @ 2009 07 26, 22:02)
Oi ir neklausk... maniškei taip pat visko reikia Stengiaus sumažinti iki minimumo Pernai tai labai nedaug rūbų prireikė, tikrai, kad beveik pusę išvežiau. O tėvelių dienos tikriausiai kad nebus, nes šiemet stovykla trumpesnė.
Žada gražų orą kitai savaitei, tai nors tiek gerai.
p.s Egliuke, gal jūs kokiai šeimos klinikai priklausot? Na tikrai keista, kad jumi mokėt reikėjo, baisus čia darbas popiergalį parašyt...
sveikutes,na mes ir siemet prisikrovem daiktu )) vos lagamina panese.Uz pazyma moketi mums nereikejo,nei siemet ,nei pernai.
Na, ištarabaninot savo kukules? Maniškė nevažiavo, nes niekas iš jos komandos nevažiuoja.
Bet maniškė jau laukia rudens, kad į trevkes eis. Nu nejaugi persilaužė, ir pati norės lankyti?
Bet maniškė jau laukia rudens, kad į trevkes eis. Nu nejaugi persilaužė, ir pati norės lankyti?
QUOTE(milabra @ 2009 07 27, 16:47)
Na, ištarabaninot savo kukules? Maniškė nevažiavo, nes niekas iš jos komandos nevažiuoja.
Na, aš "užsidegiau" tik po priverstinės metų pertraukos, deja, neužilgo vėl buvau priversta mesti, tik šį sykį jau su ašarų upeliais...
QUOTE(milabra @ 2009 07 27, 16:47)
Oi, milabra, prajuokinai su tom kukulem
Šiemet žymiai mažiau vaikų važiavo - sutilpo į vieną mažą, kitą didesnį autobusiuką.
Maniškė skambino ką tik, po kroso jau. Sakė beveik nemiegojo šiąnakt vos ne iki ryto