Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gal kas turit kokių atsiliepimų apie blykstę SIGMA EF-530 DG ST . Žianu, kad reikia pirkt, kad sukinėtųsi į viršų, apačią ir į šonus. O kažin kokių dar savybių žiūrėti? Vilbroj dabar nuolaida, jeigu ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 05 18, 12:39)
Gal kas turit kokių atsiliepimų apie blykstę SIGMA EF-530 DG ST . Žianu, kad reikia pirkt, kad sukinėtųsi į viršų, apačią ir į šonus. O kažin kokių dar savybių žiūrėti? Vilbroj dabar nuolaida, jeigu ką  ax.gif

kad nebutu vien auto rezimas g.gif daugiau nezinau, ziema daugiau blykste naudojau, dabar guli pamirsta doh.gif

bandziau lauke ta paninga - sudetingas reikalas doh.gif ir vaika valdyt, ir fotika, abu inoringi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 18, 12:35)
tai jūs nežiūrėkit į tą patalynę... koks dar aiškumas gali būti, kai šneka eina apie norus ar svajones smile.gif man jos abi tokios trapios ir subtilios.

niu tai supratimas mano dar neislavintas, todel ir pastebiu tokius realius dalykus, giliau dar nemoku izvelgti smile.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 18, 13:15)
nieko neginsiu smile.gif jei netinka, tai netinka smile.gif

na man tai butu pvz idomu isgirsti pacio nuomone wink.gif kodel nepakomentavus 4u.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 05 18, 13:39)
Gal kas turit kokių atsiliepimų apie blykstę SIGMA EF-530 DG ST . ..............

na tiesiai sviesiai imsiu ir pasakysiu - ssssssssssssss paskutinis - guli, voliojasi dulkes renka ant stalo sugedusi cool.gif Sigma blykstes yra blooogis protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 18, 15:03)
niu tai supratimas mano dar neislavintas, todel ir pastebiu tokius realius dalykus, giliau dar nemoku izvelgti smile.gif
na man tai butu pvz idomu isgirsti pacio nuomone wink.gif kodel nepakomentavus  4u.gif

nelabai suprantu ka tureciau ginti. Nu matai tu paklode, ar kazka ten.. Nu tai atsizvelgus i pavadinima, reiskia, kad as turbut paklodes noriu wink.gif

Sayonara, labai grazus tavo daryti Sansaros ir Zuveles portretai is myto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 18 gegužės 2009 - 13:16
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 18, 14:03)

nu pluksna ten plunksna yra svarbiausia smile.gif čia kaip su pienės pūku - jį pagavus, noras išsipildo. nors gal ir klystu biggrin.gif bet aš ją taip noriu matyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 18 gegužės 2009 - 13:27
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 18, 13:13)
nelabai suprantu ka tureciau ginti. Nu matai tu paklode, ar kazka ten.. Nu tai atsizvelgus i pavadinima, reiskia, kad as turbut paklodes noriu wink.gif
Sayonara, labai grazus tavo daryti Sansaros ir Zuveles portretai is myto.

lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 18, 14:13)

koks uzsispyres cool.gif gaila, praplest mano akirati, ane? nu ne, tai ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 18, 15:30)
koks uzsispyres  cool.gif gaila, praplest mano akirati, ane? nu ne, tai ne tongue.gif

negaila. bet nemanau, kad cia tos fotografijos, kurioms plataus akiracio reikia. Na o jei reikia, tai cia problema jau manyje tikriausiai smile.gif

Bite_maja: BINGO biggrin.gif
Atsakyti
puikios foto is meeto thumbup.gif

Kaktuke matau desertui pasiliko biggrin.gif

_ms_ savotiskai idomios foto 4u.gif
Atsakyti
man _ms_ su plunksna pirmasis varantas patiko, tik galetu but spalvota svelniu spalvu, o dabar pilkoki man tie norai blush2.gif dar ranka centre nors gal cia tycia, suprasi cia jus biggrin.gif
Atsakyti
patiko sayonaros meeto fotkes thumbup.gif

sansara visai kitaip isivaizdavau doh.gif
Atsakyti
Tai kur visi puikus pasiulymai del ketvirtadienio susitikimo Vilniuj?
Kur renkames?
Atsakyti