Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(lamella @ 2009 05 17, 16:51)
Kelios foto kritikai iš karo biggrin.gif

thumbup.gif visos 3 ,o ta trecia,kai pasarpinai is vis uoga bigsmile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 18, 00:21)
Dar radau judesio pas save:

siaubas kokias senienas aš čia traukiu biggrin.gif

grazi seniena bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 18 gegužės 2009 - 00:26
lamela, as tai norejau paklaust is kokio cia seno albumo tongue.gif doh.gif visai nieko foto thumbup.gif

pupeliuk, kur cia tokie fantastiski laiptai? bigsmile.gif
Atsakyti
atsiprasau, kad veluoju su meeeto foto... prakeiksmas kazkoks. vel mano zuikis atkrito iki 39+ tempos blink.gif turbut ir liksiu nepagimdziusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 18, 07:37)
atsiprasau, kad veluoju su meeeto foto... prakeiksmas kazkoks. vel mano zuikis atkrito iki 39+ tempos  blink.gif turbut ir liksiu nepagimdziusi  verysad.gif

Sansara, nepergyvenk, pasvieksit, as kai gimdziau maze, dicke irgi sirgo juodai, kosejo, maze neuzsikrete smile.gif

cia tipo nespaminu, jei geltonai lotuliukas.gif einu i albuma i jus paziopsot biggrin.gif
Atsakyti
Tie laiptai Vatikano muziejuose. Labai klasikinė nuotrauka iš tų muziejų smile.gif kas ten buvęs ir vartę turistinius albumus tai žino biggrin.gif
Atsakyti
tvarkau foto iš meet'o, per kokią valandą bus..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 18, 08:37)
atsiprasau, kad veluoju su meeeto foto... prakeiksmas kazkoks. vel mano zuikis atkrito iki 39+ tempos  blink.gif turbut ir liksiu nepagimdziusi  verysad.gif
Sansara, koks ISO pas tave meeto fotkese? Nesuprantu as, kodel mano fotikas toks triuksmingas g.gif Jus gydytoja iskvieskit, kad kokio plauciu uzdegimo nebutu (tfu tfu tfu) nes dabar siauteja tos bakterijos unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas

lamella, man kaip ir daugeliui trecioji super, bet ir pirmoji kabina

Pupeliukas, smagiai ziurisi judesys, o laiptu grozis wub.gif ispudingas

sayonara, sveikatytes unsure.gif 4u.gif

Gal kuri atsiustu man i a/z duomenis, noreciau nuotraukytes is meet'o paziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 18, 09:07)
Labas rytas

lamella, man kaip ir daugeliui trecioji super, bet ir pirmoji kabina

Pupeliukas, smagiai ziurisi judesys, o laiptu grozis wub.gif ispudingas

sayonara, sveikatytes unsure.gif  4u.gif

Gal kuri atsiustu man i a/z duomenis, noreciau nuotraukytes is meet'o paziureti 4u.gif

ačiū, ale kad aš sveika, Sansarai čia bėdos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 18, 09:52)
Sansara, koks ISO pas tave meeto fotkese? Nesuprantu as, kodel mano fotikas toks triuksmingas g.gif

ten ISO svyruoja nuo 320 iki gal 640 g.gif nepamenu. kelis kart keiciau. yra exif'ai visi. gali paziuret kuri foto domina. siaip ir mano poziciju geras apsvietimas buvo. blush2.gif
del gyd. eisim po pietu. mes jau antibiotikus gerem siom dienom....arba netiko, arba ant virsaus kita infekcija is polikl parsinesem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 18 gegužės 2009 - 09:34
Sansara, jomajo, sveikit 4u.gif
Atsakyti
norai

user posted image

user posted image
Atsakyti