Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sayonara, jo akinukai tai labai faini biggrin.gif O dabar geriau, ar dar daugiau kontrasto reikia?

user posted image

Puke, dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 17, 18:13)
Ok, apie rimtus reikalus. Kur galima butu organizuoti myta Vilniaus centre, kad ir sviesu viduj butu? Puikus pasiulymai man i AZ.

Beje, apie laida:
http://www.bbc.co.uk...ography/genius/
http://www.youtube.c...h?v=-MKfqA4couY
kai googlinau, maciau ir torrentuose. Man patiko, tai rekomenduoju.

cia bus ketvirtadienis, ane? ir po darbo tada? jei dienos metu, tai sakyciau lauko kokioj kavinej. visai juk nieko toj "lakstingaloj" buvo, ka?

dekui. reiks paziuret. tik iejau i ta pirma linka, pamaciau ta Ray fotke su asarelemis ir prsiminiau, kad gal reik primint. siuo metu vyksta jo darbu paroda Tolerancijos centre. kabo ir ta su lasiukais wink.gif
http://www.jmuseum.l...mp;EditionID=86

QUOTE(lamella @ 2009 05 17, 19:34)
Sayonara, jo akinukai tai labai faini  biggrin.gif O dabar geriau, ar dar daugiau kontrasto reikia?

ir man akiniai nieko pasirode.
zinok, dar noris daugiau smile.gif
Atsakyti
as tai savaitgali judesi klibinu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siandien beveik dvi batarkes ispyskinau blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif ir dar nzn ar kas gavos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 17, 17:51)
Kelios foto kritikai iš karo biggrin.gif
As uz paskutine pakontrastinta, tikroiska tokia, dumelis gerai ziuris smile.gif

Sayonara, o as noriu Taves paklausti, kaip fotografuoji nepazistamus zmones? smile.gif Ar paslapciom? Ar nuo klubo? Ar is tolo kad nepastebetu? Ar is arti ir greitai? Ar susitari ir pasiklausi ir dar parezisuoji? lotuliukas.gif (juokauju)
As tai dar isdristu jei gatvej su kuo nors einu, bet jei viena tai nieko nebeglaiu fotkint doh.gif
Atsakyti
Inc, ačiū dėl parodos 4u.gif beieškodama jo darbų, radau tokį puslapį, autoriai daugiau mažiau visi žinomi smile.gif panaršykit:

Fotografai

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 17, 17:58)
priešpaskutiniam meet'e vyrukas su JUOSTINIU čemodanu biggrin.gif - andriuska.
su kasytėm tai BN, kaip jin sako, savo nuolatinėje būsenoje VĖL smile.gif

ooooooooooooo, poniala dabar biggrin.gif

Sea_, butu visai idomu susimatyt ax.gif , tik nezinau ar busi Kaune ir kuria valanda rolleyes.gif
Atsakyti
Smagu jum dėl myto 4u.gif Išvažiavau į sodybą, tai negalėjau sudalyvauti. Ketvirtadienį planuoju būti. Su abiem vaikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 17, 22:19)
Smagu jum dėl myto 4u.gif Išvažiavau į sodybą, tai negalėjau sudalyvauti. Ketvirtadienį planuoju būti. Su abiem vaikais doh.gif

as tai su savo viena neisivaizduoju, o cia su dviem bigsmile.gif bet butu idomu kaip jus mano mazaja pamatytumet, ar ji jums pasirodytu fotogeniska, bet as su ja nesusitvarkysiu, jei ji bus neprirista kaliaskej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 17, 20:22)
As uz paskutine pakontrastinta, tikroiska tokia, dumelis gerai ziuris smile.gif
Sayonara, o as noriu Taves paklausti, kaip fotografuoji nepazistamus zmones? smile.gif Ar paslapciom? Ar nuo klubo? Ar is tolo kad nepastebetu? Ar is arti ir greitai? Ar susitari ir pasiklausi ir dar parezisuoji?  (juokauju)
As tai dar isdristu jei gatvej su kuo nors einu, bet jei viena tai nieko nebeglaiu fotkint  doh.gif

visaip. ir paslapčiom. ir nuo klubo. ir tiesiai į akis. ir prieštaraujant. ir susitariu. ir teko net vieną kartą PIRKTI kadrą - čia tas berods Gediminas pats priėjo ir pasisiūlė pozuoti už du litus. tikriausiai todėl nekas ir gavosi lotuliukas.gif iš tolo neturiu galimybių - nėra televyko.
praėjusią vasarą teko Sereikiškių parke kelis vaikus fotkinti. su saviškiu smėlio dežėj žaisdavom, kažkaip Taurą fotkindavau, mamytės šypsodavosi, tada paklausdavau, ar gal ir jų vaikus pafotkint, jos sutikdavo. paskui nuotraukas emailu siųsdavau (vienas žmogus paprotino mane, kad taip galima prikabinti modelių smile.gif)

Rasytce, kai būna daugiau vaikų, kažkaip pasidalinam kartais rūpesčiu jais..smile.gif atsivešk - nepabandžius nesužinosi, kai su ja susitvarkysi. maniškis tai jau nemažas, neblogai elgiasi paprastai viešumoj, bet jeigu turiu galimybę nesivežti, tai nesivežu - juk jei nedaplepėsiu su meet'ininkėmis, tai nekas bus..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 17, 22:39)
visaip. .........

Rasytce, kai būna daugiau vaikų, kažkaip pasidalinam kartais rūpesčiu jais..smile.gif atsivešk - nepabandžius nesužinosi, kai su ja susitvarkysi. maniškis tai jau nemažas, neblogai elgiasi paprastai viešumoj, bet jeigu turiu galimybę nesivežti, tai nesivežu - juk jei nedaplepėsiu su meet'ininkėmis, tai nekas bus..biggrin.gif

nu reikia kur man su vaiku eit i trasa, mazu vaika kas nukabins i modelius hihihi.gif

4u.gif aciuuuuuuuuu uz padrasinima, tai jau bandysiu tyyyystis kazkaip biggrin.gif

prifotkinom siandien su diedu savo vaika bilekaip kambary, tai zinoma su jo aparatu devil.gif: tai jau nesulyginamai fainiau gaunasi, ypac ant 2.8 skyles wub.gif (akutes ryssskios, o viskas isplauke kitas, mmmmmm . .. vaizdelis ), bet kad su tokia turbine merga, neimanoma pagaut fokuse doh.gif
Atsakyti
Dar radau judesio pas save:

user posted image

siaubas kokias senienas aš čia traukiu biggrin.gif

Gal eit miegot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 17 gegužės 2009 - 23:22
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 18, 00:21)
Dar radau judesio pas save:

geru vieteliu zinot cool.gif

anksciau niekad nebuciau sugalvojus butent taip fotkint, o dabar paziurejus - niugis grazu biggrin.gif
Atsakyti