Sayonara, jo akinukai tai labai faini O dabar geriau, ar dar daugiau kontrasto reikia?
Puke, dėkui
QUOTE(BN @ 2009 05 17, 18:13)
Ok, apie rimtus reikalus. Kur galima butu organizuoti myta Vilniaus centre, kad ir sviesu viduj butu? Puikus pasiulymai man i AZ.
Beje, apie laida:
http://www.bbc.co.uk...ography/genius/
http://www.youtube.c...h?v=-MKfqA4couY
kai googlinau, maciau ir torrentuose. Man patiko, tai rekomenduoju.
Beje, apie laida:
http://www.bbc.co.uk...ography/genius/
http://www.youtube.c...h?v=-MKfqA4couY
kai googlinau, maciau ir torrentuose. Man patiko, tai rekomenduoju.
cia bus ketvirtadienis, ane? ir po darbo tada? jei dienos metu, tai sakyciau lauko kokioj kavinej. visai juk nieko toj "lakstingaloj" buvo, ka?
dekui. reiks paziuret. tik iejau i ta pirma linka, pamaciau ta Ray fotke su asarelemis ir prsiminiau, kad gal reik primint. siuo metu vyksta jo darbu paroda Tolerancijos centre. kabo ir ta su lasiukais
http://www.jmuseum.l...mp;EditionID=86
QUOTE(lamella @ 2009 05 17, 19:34)
Sayonara, jo akinukai tai labai faini O dabar geriau, ar dar daugiau kontrasto reikia?
ir man akiniai nieko pasirode.
zinok, dar noris daugiau
as tai savaitgali judesi klibinu siandien beveik dvi batarkes ispyskinau ir dar nzn ar kas gavos
QUOTE(lamella @ 2009 05 17, 17:51)
Kelios foto kritikai iš karo
As uz paskutine pakontrastinta, tikroiska tokia, dumelis gerai ziuris Sayonara, o as noriu Taves paklausti, kaip fotografuoji nepazistamus zmones? Ar paslapciom? Ar nuo klubo? Ar is tolo kad nepastebetu? Ar is arti ir greitai? Ar susitari ir pasiklausi ir dar parezisuoji? (juokauju)
As tai dar isdristu jei gatvej su kuo nors einu, bet jei viena tai nieko nebeglaiu fotkint
Inc, ačiū dėl parodos beieškodama jo darbų, radau tokį puslapį, autoriai daugiau mažiau visi žinomi panaršykit:
Fotografai
Fotografai
QUOTE(sayonara @ 2009 05 17, 17:58)
priešpaskutiniam meet'e vyrukas su JUOSTINIU čemodanu - andriuska.
su kasytėm tai BN, kaip jin sako, savo nuolatinėje būsenoje VĖL
su kasytėm tai BN, kaip jin sako, savo nuolatinėje būsenoje VĖL
ooooooooooooo, poniala dabar
Sea_, butu visai idomu susimatyt , tik nezinau ar busi Kaune ir kuria valanda
Smagu jum dėl myto Išvažiavau į sodybą, tai negalėjau sudalyvauti. Ketvirtadienį planuoju būti. Su abiem vaikais
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 17, 22:19)
Smagu jum dėl myto Išvažiavau į sodybą, tai negalėjau sudalyvauti. Ketvirtadienį planuoju būti. Su abiem vaikais
as tai su savo viena neisivaizduoju, o cia su dviem bet butu idomu kaip jus mano mazaja pamatytumet, ar ji jums pasirodytu fotogeniska, bet as su ja nesusitvarkysiu, jei ji bus neprirista kaliaskej
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 17, 20:22)
As uz paskutine pakontrastinta, tikroiska tokia, dumelis gerai ziuris
Sayonara, o as noriu Taves paklausti, kaip fotografuoji nepazistamus zmones? Ar paslapciom? Ar nuo klubo? Ar is tolo kad nepastebetu? Ar is arti ir greitai? Ar susitari ir pasiklausi ir dar parezisuoji? (juokauju)
As tai dar isdristu jei gatvej su kuo nors einu, bet jei viena tai nieko nebeglaiu fotkint
Sayonara, o as noriu Taves paklausti, kaip fotografuoji nepazistamus zmones? Ar paslapciom? Ar nuo klubo? Ar is tolo kad nepastebetu? Ar is arti ir greitai? Ar susitari ir pasiklausi ir dar parezisuoji? (juokauju)
visaip. ir paslapčiom. ir nuo klubo. ir tiesiai į akis. ir prieštaraujant. ir susitariu. ir teko net vieną kartą PIRKTI kadrą - čia tas berods Gediminas pats priėjo ir pasisiūlė pozuoti už du litus. tikriausiai todėl nekas ir gavosi iš tolo neturiu galimybių - nėra televyko.
praėjusią vasarą teko Sereikiškių parke kelis vaikus fotkinti. su saviškiu smėlio dežėj žaisdavom, kažkaip Taurą fotkindavau, mamytės šypsodavosi, tada paklausdavau, ar gal ir jų vaikus pafotkint, jos sutikdavo. paskui nuotraukas emailu siųsdavau (vienas žmogus paprotino mane, kad taip galima prikabinti modelių )
Rasytce, kai būna daugiau vaikų, kažkaip pasidalinam kartais rūpesčiu jais.. atsivešk - nepabandžius nesužinosi, kai su ja susitvarkysi. maniškis tai jau nemažas, neblogai elgiasi paprastai viešumoj, bet jeigu turiu galimybę nesivežti, tai nesivežu - juk jei nedaplepėsiu su meet'ininkėmis, tai nekas bus..
QUOTE(sayonara @ 2009 05 17, 22:39)
visaip. .........
Rasytce, kai būna daugiau vaikų, kažkaip pasidalinam kartais rūpesčiu jais.. atsivešk - nepabandžius nesužinosi, kai su ja susitvarkysi. maniškis tai jau nemažas, neblogai elgiasi paprastai viešumoj, bet jeigu turiu galimybę nesivežti, tai nesivežu - juk jei nedaplepėsiu su meet'ininkėmis, tai nekas bus..
nu reikia kur man su vaiku eit i trasa, mazu vaika kas nukabins i modelius
aciuuuuuuuuu uz padrasinima, tai jau bandysiu tyyyystis kazkaip
prifotkinom siandien su diedu savo vaika bilekaip kambary, tai zinoma su jo aparatu : tai jau nesulyginamai fainiau gaunasi, ypac ant 2.8 skyles (akutes ryssskios, o viskas isplauke kitas, mmmmmm . .. vaizdelis ), bet kad su tokia turbine merga, neimanoma pagaut fokuse
Dar radau judesio pas save:
siaubas kokias senienas aš čia traukiu
Gal eit miegot?
siaubas kokias senienas aš čia traukiu
Gal eit miegot?
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 18, 00:21)
Dar radau judesio pas save:
geru vieteliu zinot
anksciau niekad nebuciau sugalvojus butent taip fotkint, o dabar paziurejus - niugis grazu