Duoma, BKT - breketingas tris foto, kurios skiriasi kazkokiu nustatymu. dazniausia daromas ekspozicijos breketingas (3 foto (galima keisti kieki) su pvz ekspozicijomis -1, 0 ir +1 viena nedaeksponuota, kita normali, trecia pereksponuota. is ju galima veliau lipdyti HDR nuotraukas. tada sviesiausioje isaugomos tamsiu vietu detales, normali duoda bendra fona, pertamsi - neleidzia pereksponuoti dangaus.
pasitaiko ir WB breketingo, kai trys foto atliekamos su skirtingu nustatymu WB (pvz. kaitrine lempute, dienos sviesa ir t.t.). veliau galima atsirinkti tinkamiausia arba vel ka nors is ju burti PS ar kitu programu pagalba.
kas ten pas tave su fokuso breketingu, net nenumanau
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 24, 19:14)
tai jau pristumdziau PS kazka, nes tiek ten kazka reguliavau. pamenu, kad kazkuria spalva pastumiau ir gavos maziuuuukas maziuuuukas atspalvis is tos operos. tai sakai, nigerai, ane? och . . ..
ir kaip cia ismokus to gerojo vertimo i j/b
ir kaip cia ismokus to gerojo vertimo i j/b
pabandyk per gradient map versti - vienas geresnių variantų
QUOTE(sayonara @ 2009 05 24, 21:20)
pabandysiu
p.s. pabandziau mano akimis tai naturaliai lyg ir skirtumas tikrai yra - deeekui sirdingai
suprantu, kad su dekui neprasisuksiu, tai i saskaita jau uzrasyk - kaip nors ispirksiu
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 24, 19:20)
A Tu bandyk bandyk bandyk bandyk Gali ir pakopijuot, pradziai, juk taip ir mokomes
Tą visa laika ir darau, bandau bandau, matyt per mažai
QUOTE(sayonara @ 2009 05 24, 21:20)
Aš per šitą dažniausia verčiu, o paskui dar kontrastą pareguliuoju
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 24, 08:13)
Peppi del garantinio tai uzklausk pardavejo pasakys ar duoda europine garantija ar ne, bet kokiu atveju pas mus nera atstovybiu Nikon'o ir Canon'o (kiek zinau, kuriuose tvarkytu) sako reik siust , o siuntimas 300 Lt (per Vilbra berods) kitu atveju jei pardavejas israso ta garantija gal tada jam siunti ir jis jau paskui tvarko pasiklausk
canon objektyvčiką man Sergitoje remontavo
ms, tavo svetainė labai paprasta ir lengva naudoti - respect
raige - babicius siaip labai mielas ir geras zmogus. Nuotraukos - kaip ir visu. Bet as visada uz klasika - nes su spalvotom plastmasinem kaladelem per greitai nusibosta zaisti.
Grethenn - man atrodo, kad draugu vest fotografuosi tu su Sayonara. Pasiimkint uz pagrindini fotografa Raige, jei ji dar laisva TIKRAI bus viskas labai gerai
Grethenn - man atrodo, kad draugu vest fotografuosi tu su Sayonara. Pasiimkint uz pagrindini fotografa Raige, jei ji dar laisva TIKRAI bus viskas labai gerai
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 24, 02:05)
tai primadieni? i pavakare?
Pepperoni, noriu,bet mano fotoaparatas taisykloje iki ketvirtadienio, tai man nelabai idomu tusciom vaikscioti butu.Tai neatvaziuosiu siandien
Laba ryta
Kas nutiko su juo ?
Tai tada keliam iki tada, kai Tu galesi - nes snd kol kas ir oras gero nezada... ir siaip pirmadienis ne pati patogiausia diena...
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 25, 08:59)
Pepperoni, noriu,bet mano fotoaparatas taisykloje iki ketvirtadienio, tai man nelabai idomu tusciom vaikscioti.Tai neatvaziuosiu siandien
Kas nutiko su juo ?
Tai tada keliam iki tada, kai Tu galesi - nes snd kol kas ir oras gero nezada... ir siaip pirmadienis ne pati patogiausia diena...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.