Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 24, 19:18)
Elzes turbut nereikia priminti, seniai apsvarstyta?
Jau kaip minejau, nepatinka! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 24, 18:30)
Jau kaip minejau, nepatinka! biggrin.gif

biggrin.gif

Nu zinok patarciau atsargiau su patarimais ir pagalba jiems. ax.gif Kad neliktum po to kalta. ax.gif doh.gif

Ai, tik dabar supratau, kas visgi yra ta avytess. doh.gif biggrin.gif Tundra - nezinojau. biggrin.gif Tai jau praktiskai dabar su dauguma is jusu susipazinau. Reiks artimiausiu metu ir jus su savim supazindinti. hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 24 gegužės 2009 - 17:46
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 24, 17:17)
O gal turi linka?
nea, neturiu, seniai tai buvo, tada linku atrodo irgi nebuvo biggrin.gif Nors va dabar paziurejau, kad su blicu visur i veida sove doh.gif Bet vis vien neblogos, ypac paliginus su giminaiciais kuriems foto atidave po 2 savaiciu doh.gif nezinau ka ten dare, bet cia esantys tikrai fotografuoja geriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 24, 16:11)
Radau!
http://fotokudra.lt/...6&nav=aut&page=
http://fotokudra.lt/...0&nav=aut&page=

Nepamenu niko, kam skirtos sios foto, bet manau supras smile.gif

Jooo, mačiau šitas, labai patiko! Ypač ta antra nuoroda wub.gif bet man nieko panašaus neišeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 24, 20:16)
Jooo, mačiau šitas, labai patiko! Ypač ta antra nuoroda wub.gif  bet man nieko panašaus  neišeina doh.gif
A Tu bandyk bandyk bandyk bandyk tongue.gif Gali ir pakopijuot, pradziai, juk taip ir mokomes smile.gif
Atsakyti
Zinau zinau zinau, kad atsibode mes su tais vaikais laugh.gif , bet tiesiog noriu paklaust kaip j/b vertimas, ar bent kiek i ta puse ar i lankas? - neturiu supratimo visai kol kas doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 24, 21:04)
Zinau zinau zinau, kad atsibode mes su tais vaikais laugh.gif , bet tiesiog noriu paklaust kaip j/b vertimas, ar bent kiek i ta puse ar i lankas? - neturiu supratimo visai kol kas  doh.gif
Mano monitorius rodo sepia vertima, as kai pires sepija tai nieko pasakyt negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 24, 20:07)
Mano monitorius rodo sepia vertima, as kai pires sepija tai nieko pasakyt negaliu biggrin.gif

cool.gif tai jau pristumdziau PS kazka, nes tiek ten kazka reguliavau. pamenu, kad kazkuria spalva pastumiau ir gavos maziuuuukas maziuuuukas atspalvis is tos operos. tai sakai, nigerai, ane? g.gif och . . .. doh.gif

ir kaip cia ismokus to gerojo vertimo i j/b mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 24, 19:14)
cool.gif tai jau pristumdziau PS kazka, nes tiek ten kazka reguliavau. pamenu, kad kazkuria spalva pastumiau ir gavos maziuuuukas maziuuuukas atspalvis is tos operos. tai sakai, nigerai, ane?  g.gif  och . . ..  doh.gif

ir kaip cia ismokus to gerojo vertimo i j/b mastau.gif

siaip pati sepia, manau nera blogai, jei ji tinka ir tau patinka.

pabandyk actionus jb vertimui. yra tikrai graziu, po to dar pareguliuok kontrasta jei reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 24, 20:23)
siaip pati sepia, manau nera blogai, jei ji tinka ir tau patinka.

pabandyk actionus jb vertimui. yra tikrai graziu, po to dar pareguliuok kontrasta jei reikia. mirksiukas.gif

ka tik pabandziau vienus, tai nepatiko - bet pabandysiu dar zinoma wink.gif

bet tai kad as specialiai tai tikrai nedariau sephia unsure.gif - kaip cia taip gavosi - gal taip akys nori matyt ir patinka taip unsure.gif
Atsakyti
Nepykit, kad aš tiek klausimų turiu. blush2.gif
Mano fotoaparatui nėra lietuviškos instrukcijos. ;/ Bent jau pridėtos nebuvo ir internete neradau.
Kadangi pradėjau tyrinėti visas fotoaparato funkcijas, tai daug klausimų iškilo.

Kuo skiriasi Evalutive, Center Weighted avg. ir spot?
Čia su fokusu susiję, tiesa? Kiek bandžiau tai Evalutive fokusas būna tokia kaip juostele, o Center weighted tai toks kaip apskritimas. biggrin.gif tikiuosi suprasit. o spot nežinau...

Ir kas yra BKT? Pas mane yra BKT - off, AEB ir Focus-BKT.
Kai yra AEB, nufotografuoja tris nuotraukas, bet kuo skiriasi nežinau, o kai focus - BKT, ten galima nusistatyt kažką, bet nesuprantu ką. doh.gif

Šiam kartui tiek. lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti