QUOTE(raige @ 2009 05 24, 18:53)
Grethenn, turbūt žinai tą vestuvių fotografų puslapį: www.wed.lt Bet ten... ojjj, ten yra visai visko
Kažkada, kai pati pradėjau fotkint vestuves, galvojau: nu vat ką rinkčiausi jei tekėčiau vėl. Nemažai jau jų pažįstu asmeniškai, tai dar ir charizmą prie pasirinkimo reiktų pridėt. Tada buvau išsirinkusi ms
Dabar... dabar ne kažin kas pasikeitė. Ir vis tik. Suprantu ką sako Grethenn - ms fotografija vis tik ne visai masiniam skoniui. Moka jis įtaikyt, bet braižas gana savitas.
Grethenn, tavo draugams patarčiau, kad bent vienas žmogus būtų nors kiek su patirtim fotografuojant vestuves. Nes tuos "must have" kadrus vis tiek reik padaryt, nebent jie baisiai netradicinio požiūrio ir visokios smulkmenos, kaip žiedų movimas, jiems nereikalingos
O šitose vietose ir tempas nemažas ir sąlygos dažnai ne pačios geriausios ir patirties šiek tiek reikia. Tai bent tais svarbesniais momentais (sąlyginai, nes man asmeniškai jie patys neįdomiausi) kad būtų kokia pagalba ar bent ne vienas žmogus.
nia, nezinojau to psl, aciu
O zmogus taip, butinai turi su patirtimi but, bet tai ka jie atsargai laiko yra baisu! jau geriau cia jusu dauguma tokiu, be patirties, bet su suvokimu
Pati nesuprantu ko jiems noris, tarkim avytess foto nepatiko - isblukusios, nors viena fotografa issirinko tikrai nebloga, ale bais brangus. tai va as ju skonio niekaip neperprantu, tiesiog noris siulyt siulyt - gal kas patiks. O ieskau forume ne tiek del ju kiek del jusu visu, zinau, kad noris ismegint jegas. Tik va kad nieks netinka
Tik peppi itiko, Sea dar, bet negali.
Na va tai taip va, dabar _ms_ klausineju, ale anas jau asas
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 24, 18:57)
Tikrai nezinai?
Taigi jo
profilyje nuoroda yra...
Nia nezinojau, nesniukstineju po svetimsu profilius
Mmm..ir i puslapi malonu uzeit, patinka man
Nieko ner baisiau kai baisus puslapis, tada net nebesuvoki ar foto geros, is kart noris isjunkt.
www.flickr.com/photos/gretau