Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 24, 17:11)
Na jau, na jau. Tikrai yra ir daugiau puikiu profesionalu, pvz sitas (tik nezinau, ar bus laisvas, toks puikus menininkas).

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

viskas ooooore cool.gif

Aš tai buvau radus meeenininką kurio vienas pagrindindių sustatymų nuotaka "daužanti" galvą į sieną lotuliukas.gif Nu tiesiog įsirėmus kakta sienon biggrin.gif Ale durnas daiktas linko kažkodėl neišsisaugojau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 24, 17:33)
  as tai nelabai suprantu ka reikia daryti su max 40 nuotrauku per toki laika.

i visų vestuvių tik max 40 foto? unsure.gif ar kažką ne taip supratau..? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 24, 16:41)
viskas ooooore  cool.gif

Aš tai buvau radus meeenininką kurio vienas pagrindindių sustatymų nuotaka "daužanti" galvą į sieną  lotuliukas.gif  Nu tiesiog įsirėmus kakta sienon  biggrin.gif  Ale durnas daiktas linko kažkodėl neišsisaugojau  blush2.gif
Papildyta:
i visų vestuvių tik max 40 foto?  unsure.gif  ar kažką ne taip supratau..?  blush2.gif

radaguotu foto, kurios yra mazdaug a4 formato (mazdaug, nes pastebejau, kad skirtingu fotografu foto ismatavimai skiriasi g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 24, 15:40)
Ne taip supratai, juk sakiau, kad uz torta ir tikrai ne tik uz torta smile.gif Fotografas savo suma sako, o as tik jauciu pareiga jiems ka nors parekomenduoti. Tiesiog jei imt zmogu be jokios patirties tokios srities fotografijoj negaliu prisiimt atsakomybes pries jaunuosius ir prasyt jiem moket 1000lt, paskui kalta as liksiu jei zmogus sustresuos ir nepasieks tokio rezultato kaip kad fotkindamas vaikus. Taip kad pamaniau sumoket simboliskai keliu simtu litu suma gerai butu ir jauniesiems, ir praktika kazkam is cia esanciu. Apie _ms_ nekalbu, mano manymu foto profesionalios ir samdytu kaip profesionala, tik klausimas ar jiems patiks juostines nespalvotos foto. Maciau ir spalvotu, bet man asmeniskai daug meliau _ms_ foto jb.
Juk galeciau ir as pafotkint, bet nei jie manim pasitikes nei as savim smile.gif
Papildyta:
Ir is vis, gi _ms_ apie torta pradejo kalbet, prie ko cia as biggrin.gif

kažkokią kitokią info buvau užfiksavus.. kad beveik už dyką.. doh.gif my fault.
_ms_ fotografuoja ne tik juosta. t.y. vestuves fotografuoja nejuosta biggrin.gif jis turi psl. su savo fotom. bet J. Ascough jie lai vis tiek apsvarsto biggrin.gif
o Tu pabandyt fotkint tiesiog privalai, ypač jeigu bus pagrindinis visą atsakomybę turintis fotografas.. 4u.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 24, 16:11)
Na jau, na jau. Tikrai yra ir daugiau puikiu profesionalu, pvz sitas (tik nezinau, ar bus laisvas, toks puikus menininkas).

auje, baby biggrin.gif biggrin.gif you made my day biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 24, 18:47)
kažkokią kitokią info buvau užfiksavus.. kad beveik už dyką.. doh.gif my fault.
_ms_ fotografuoja ne tik juosta. t.y. vestuves fotografuoja nejuosta biggrin.gif jis turi psl. su savo fotom. bet J. Ascough jie lai vis tiek apsvarsto biggrin.gif
o Tu pabandyt fotkint tiesiog privalai, ypač jeigu bus pagrindinis visą atsakomybę turintis fotografas.. 4u.gif
auje, baby biggrin.gif biggrin.gif you made my day biggrin.gif
Num jo, maciau, kad ne tik i juosta, bet man asmeniskai juostines labiau patiko, daug labiau ax.gif A isduok ta psl, a? Jei nesupyks Tamsta tongue.gif
As fotkint tikrai privalau, jau visaip prasausi kartu su fotografu lakstyti biggrin.gif Bet neturiu ju pasitikejimo mano pusen, is tikro jie nemate nei vienos mano foto biggrin.gif Bet dar nepatiks, tai net nenoriu rodyt. Varge varge net draugus baisu fotkint...
Atsakyti
Grethenn, turbūt žinai tą vestuvių fotografų puslapį: www.wed.lt Bet ten... ojjj, ten yra visai visko lotuliukas.gif

Kažkada, kai pati pradėjau fotkint vestuves, galvojau: nu vat ką rinkčiausi jei tekėčiau vėl. Nemažai jau jų pažįstu asmeniškai, tai dar ir charizmą prie pasirinkimo reiktų pridėt. Tada buvau išsirinkusi ms smile.gif Dabar... dabar ne kažin kas pasikeitė. Ir vis tik. Suprantu ką sako Grethenn - ms fotografija vis tik ne visai masiniam skoniui. Moka jis įtaikyt, bet braižas gana savitas.

Grethenn, tavo draugams patarčiau, kad bent vienas žmogus būtų nors kiek su patirtim fotografuojant vestuves. Nes tuos "must have" kadrus vis tiek reik padaryt, nebent jie baisiai netradicinio požiūrio ir visokios smulkmenos, kaip žiedų movimas, jiems nereikalingos biggrin.gif O šitose vietose ir tempas nemažas ir sąlygos dažnai ne pačios geriausios ir patirties šiek tiek reikia. Tai bent tais svarbesniais momentais (sąlyginai, nes man asmeniškai jie patys neįdomiausi) kad būtų kokia pagalba ar bent ne vienas žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 24, 17:44)
radaguotu foto, kurios yra mazdaug a4 formato (mazdaug, nes pastebejau, kad skirtingu fotografu foto ismatavimai skiriasi  g.gif )

o visas kitas neredaguotas atiduoda? unsure.gif man asmeniškai taip nepatinka schmoll.gif jei atiduot tai visas sutvarkytas.. Draugė kažkada su savo dukrom fotografavos studijoj ir po visko gavo mažos rezoliucijos foto visiškai žalias, kad galėtų išsirinkt kažkiek tais jų redagavimui (aišku ji vis dar renkas lotuliukas.gif ). Tai paskui turbūt sėdės ir lygins ką toj redaguotoj foto petrvarkė ir pan. unsure.gif Kažkaip, manyčiau, dingsta tas pirmas įspūdis, kai gauni sutvarkytas foto kur viskas super duper, ir kai žalias o tik paskui sukoreguoja, JEI sukoreguoja.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 24, 17:52)
Bet neturiu ju pasitikejimo mano pusen, is tikro jie nemate nei vienos mano foto biggrin.gif Bet dar nepatiks, tai net nenoriu rodyt. Varge varge net draugus baisu fotkint...

tai parodyk biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(raige @ 2009 05 24, 17:53)
Grethenn, turbūt žinai tą vestuvių fotografų puslapį: www.wed.lt Bet ten... ojjj, ten yra visai visko  lotuliukas.gif

ir kartais tas viskas sugeba labai aukštai pakilt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 24, 17:52)
  ax.gif A isduok ta psl, a? Jei nesupyks Tamsta tongue.gif

Tikrai nezinai? blink.gif biggrin.gif Taigi jo profilyje nuoroda yra... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 05 24, 18:53)
Grethenn, turbūt žinai tą vestuvių fotografų puslapį: www.wed.lt Bet ten... ojjj, ten yra visai visko  lotuliukas.gif

Kažkada, kai pati pradėjau fotkint vestuves, galvojau: nu vat ką rinkčiausi jei tekėčiau vėl. Nemažai jau jų pažįstu asmeniškai, tai dar ir charizmą prie pasirinkimo reiktų pridėt. Tada buvau išsirinkusi ms  smile.gif Dabar... dabar ne kažin kas pasikeitė. Ir vis tik. Suprantu ką sako Grethenn - ms fotografija vis tik ne visai masiniam skoniui. Moka jis įtaikyt, bet braižas gana savitas.

Grethenn, tavo draugams patarčiau, kad bent vienas žmogus būtų nors kiek su patirtim fotografuojant vestuves. Nes tuos "must have" kadrus vis tiek reik padaryt, nebent jie baisiai netradicinio požiūrio ir visokios smulkmenos, kaip žiedų movimas, jiems nereikalingos  biggrin.gif O šitose vietose ir tempas nemažas ir sąlygos dažnai ne pačios geriausios ir patirties šiek tiek reikia. Tai bent tais svarbesniais momentais (sąlyginai, nes man asmeniškai jie patys neįdomiausi) kad būtų kokia pagalba ar bent ne vienas žmogus.
nia, nezinojau to psl, aciu smile.gif
O zmogus taip, butinai turi su patirtimi but, bet tai ka jie atsargai laiko yra baisu! jau geriau cia jusu dauguma tokiu, be patirties, bet su suvokimu smile.gif Pati nesuprantu ko jiems noris, tarkim avytess foto nepatiko - isblukusios, nors viena fotografa issirinko tikrai nebloga, ale bais brangus. tai va as ju skonio niekaip neperprantu, tiesiog noris siulyt siulyt - gal kas patiks. O ieskau forume ne tiek del ju kiek del jusu visu, zinau, kad noris ismegint jegas. Tik va kad nieks netinka doh.gif Tik peppi itiko, Sea dar, bet negali.
Na va tai taip va, dabar _ms_ klausineju, ale anas jau asas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 24, 18:57)
Tikrai nezinai?  blink.gif  biggrin.gif Taigi jo profilyje  nuoroda yra...  ax.gif
Nia nezinojau, nesniukstineju po svetimsu profilius laugh.gif
Mmm..ir i puslapi malonu uzeit, patinka man rolleyes.gif
Nieko ner baisiau kai baisus puslapis, tada net nebesuvoki ar foto geros, is kart noris isjunkt.
Atsakyti
O kokį tą brangų buvo išsirinkę? Įdomu kas patinka tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 05 24, 19:11)
O kokį tą brangų buvo išsirinkę? Įdomu kas patinka tiesiog.
Va neprisimenu dabar, paklausiu - parodysiu smile.gif
Atsakyti
Elzes turbut nereikia priminti, seniai apsvarstyta?
Atsakyti
Brangiausias LT turbūt Babičius www.meninenuotrauka.lt Paklausiam ms ar jam patinka rolleyes.gif
Atsakyti