Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na kiek teko man susidurti su fotografaus vestuvėse, tai irgi į pavakarę/rytą atveža nuotraukas... Mano pačios vestuvėse atvežė apie 12 vak. nakties (nes buvo vienos dienos vestuvės). g.gif Ir kad foto gražios blush2.gif Nors senai žiūrinėjau, reik dabartinėm akim įvertinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 05 23, 20:04)
Na kiek teko man susidurti su fotografaus vestuvėse, tai irgi į pavakarę/rytą atveža nuotraukas... Mano pačios vestuvėse atvežė apie 12 vak. nakties (nes buvo vienos dienos vestuvės).  g.gif Ir kad foto gražios  blush2.gif Nors senai žiūrinėjau, reik dabartinėm akim įvertinti  lotuliukas.gif

maniskes buvo jau beveik pries 12 metu doh.gif cool.gif

tada dar tik juosta tefotkindavo... vis vien gavom is ryto... ax.gif

nu tai.... tada buvo labai grazios... blush2.gif lotuliukas.gif

dabar.... ech.... nors imk ir kartok.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 gegužės 2009 - 19:15
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 23, 19:35)
..............Idomu kaip rimti fotografai dirba, kiek dienu po vestuviu jaunieji gauna nuotraukas? Nes as apie nuotrauku gavima sekancia diena,pirma karta isgirdau bigsmile.gif

Puke,reiketu kokia pavakare susiorganizuot pasibastyma po miesta su fotoaparatais,butu smagu biggrin.gif

buna buna, tikrai buna wink.gif ir is rimtu vestuviu fotografu. ir zinau net kas daro taip smile.gif tikrai kokybe puiki, dirba per nakti, bet atnesa is ryto smile.gif

as ne Puke, bet labai noreciau ir as ax.gif
Atsakyti
Armana, nugi is zemiau, is zemiau! blush2.gif hihihi.gif blush-anim-cl.gif Kad veidas matytusi, israiskos, pastangos... Dabar nuotraukoj striuke dominuoja, o ne pastanga keistai judeti. Nors siaip foto be abejo smagi ir nuotaikinga. thumbup.gif

Peppi, simpatiskas dailininkas! Patiko ta raudona sviesa is patalpos. wub.gif Graziai sudeliotos detales, labai i tema ir tas dviratis, ir dazu kruva. Bet vat kazko man pritruko, kazkokio didelio kablio, kur mane uzkabintu. g.gif

Sea, apie kokia cia paroda kalbi, ir savo nuotrauka joje? Prasom apsviesti tamsuolius. bigsmile.gif

BN, aciu uz nuorodas, labai idomu. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 23, 16:14)
Puke, o tu norėtum, kad tau gerą kadrą ant lėkštutės atneštų  smile.gif  Per lietų irgi galima fotkinti ir vaizdų galima gerų pagauti, ypač per Kauno dienas  mirksiukas.gif

sugedinai blush2.gif gerai, nebeburbesiu ant Kauno dienu ir blogo oro biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 23, 18:35)
Puke,reiketu kokia pavakare susiorganizuot pasibastyma po miesta su fotoaparatais,butu smagu biggrin.gif

kad ir pirmadieni drinks_cheers.gif galim azuolyne, apie 17-18 val as ten busiu su abiem panom smile.gif tada ir saule nebe tokia intensyvi buna, fotkint pats tas biggrin.gif gal dar kas jungtusi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa gristant su anyta apie vestuviu fotografus kalbejom,tai suzinojau,kad fotografai vestuvines nuotraukas jau kita diena pristato sveciams, nuotraukas numeriukais suzymeje,kad tie issirinku kas patinka.Ji pasakojo,kiek teko dalyvaut vestuvese visada taip buna. Idomu kaip rimti fotografai dirba, kiek dienu po vestuviu jaunieji gauna nuotraukas? Nes as apie nuotrauku gavima sekancia diena,pirma karta isgirdau bigsmile.gif

nuotraukas kitądien atiduoda tie kurie nori užsidirbt iš svečių užsakomų foto smile.gif todėl kartais gal net perdaug svečių prifotkina, vien tam kad užsidirbt doh.gif ir šiaip tai jau daros "nebemadinga"..

Maciau vienas vestuves, stebejau,kaip fotografas ir filmavimo ir fotografavo, vienoje rankoje filmavimo kamera,kitoje fotoaparatas ir abiem vienu metu naudojosi biggrin.gif

va šitaip? biggrin.gif foto ne iš vestuvių bet esmė ta pati biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Amise, lygiai taip pat biggrin.gif Tik stebedama maciau,kaip ir kamera ir fotoaparatas akiu lygyje buvo laikomi momentais:) gaila, neturejau su kuo uzfiksuoti to:)

Puke, azuolyne mazai veiksmo,reikia i centra nusileisti mirksiukas.gif
Rascyte, Pepperoni drinks_cheers.gif

Nikke, ta parodele augalu tema.Siandien paskutine diena berods. Mano tulpes ten yra, Andrejos daug darbu kabo dar Jurgaicio maciau,o kitu nepazystu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 05 23, 15:40)
nusipirkau šiandien naują krepšį-slingą Tamrac. Šati tokį: 
http://pigu.lt/foto_..._5767?id=151489

As turiu panasu irgi Vilbroj pirkau, man lb nepatogus per peti skersai metami... dairysiuos kito, plius nebetelpa niekas g.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 23, 17:14)
Puke, o tu norėtum, kad tau gerą kadrą ant lėkštutės atneštų  smile.gif 

As tai noreciau biggrin.gif

Peppi del garantinio tai uzklausk pardavejo smile.gif pasakys ar duoda europine garantija ar ne, bet kokiu atveju pas mus nera atstovybiu Nikon'o ir Canon'o (kiek zinau, kuriuose tvarkytu) sako reik siust , o siuntimas 300 Lt (per Vilbra berods) smile.gif kitu atveju jei pardavejas israso ta garantija gal tada jam siunti ir jis jau paskui tvarko smile.gif pasiklausk wink.gif

Lamella man portretukas nlb 4u.gif pikta mergina.. ir arba monitorius mano nikoks ar kas bet pilkas j/b g.gif

Kas ty dar... aj.. Sayonara labai patiko tavo kadras bigsmile.gif megstu tokias

Armana man kazkodel atrodo, kad jeigu berniukas butu be striukes kitaip ziuretusi nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 gegužės 2009 - 08:31
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 24, 07:39)
Puke, azuolyne mazai veiksmo,reikia i centra nusileisti  mirksiukas.gif

galim ir i centra smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 24, 09:13)
As turiu panasu irgi Vilbroj pirkau, man lb nepatogus per peti skersai metami... dairysiuos kito, plius nebetelpa niekas  g.gif
As tai noreciau biggrin.gif

Na va kaip skirtingai. O man tai slingas labai patogu, ypač kai reikia su vaikais palakstyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 24, 08:39)

Puke, azuolyne mazai veiksmo,reikia i centra nusileisti  mirksiukas.gif
Rascyte, Pepperoni drinks_cheers.gif 

tai primadieni? ax.gif i pavakare? ax.gif
Atsakyti
INC, prasitrink savo AŽ. Siūlau ryt pas arkliukų nulėkt biggrin.gif
Atsakyti