įdėsiu vieną miesto kadrą, jis darytas ne namų darbams skirtu laikotarpiu tad nutariau jo nedėti prie namų darbų
Barselonos gatvės dailininkas
nusipirkau šiandien naują krepšį-slingą Tamrac. Šati tokį:
http://pigu.lt/foto_..._5767?id=151489
Vilbroj buvo -25proc nuolaida
Kol kas atrodo labai fainas, toks kompaktiškas, bet talpus ir labai patogiai užsideda. prieš tai turėjau tokį stačiakampį krepšį, tai nepatiko man
ir dar sužinojau, kad pabrango Sigmos objektyvai ir taip nemažai, o aš vis laukiau kol bus kokios nuolaidos , kad pirkti
ir dar pakvietė mane krištynas fotkinti, ot prisižaidžiau
Kol kas atrodo labai fainas, toks kompaktiškas, bet talpus ir labai patogiai užsideda. prieš tai turėjau tokį stačiakampį krepšį, tai nepatiko man
ir dar sužinojau, kad pabrango Sigmos objektyvai ir taip nemažai, o aš vis laukiau kol bus kokios nuolaidos , kad pirkti
QUOTE(Loreli @ 2009 05 23, 14:40)
nusipirkau šiandien naują krepšį-slingą Tamrac. Šati tokį:
sveikinu su tašiuku
kurie pabrango?
QUOTE(peppi @ 2009 05 23, 15:55)
24-70 tai tikrai, kitu nebuvau uzfiksavus kainos
QUOTE(Loreli @ 2009 05 23, 16:28)
24-70 tai tikrai, kitu nebuvau uzfiksavus kainos
ajoooo pripliusavo 600lt QUOTE(peppi @ 2009 05 23, 12:05)
Barselonos gatvės dailininkas
vat cia ti vaizdas,o pas mus gatvese... nykuma kauno dienas fotkyt per lietu
QUOTE(O @ 2009 05 23, 15:58)
ajoooo pripliusavo 600lt
tai greit turbut nuolaida jam bus
QUOTE(Pukė @ 2009 05 23, 16:08)
vat cia ti vaizdas,o pas mus gatvese... nykuma kauno dienas fotkyt per lietu
Puke, o tu norėtum, kad tau gerą kadrą ant lėkštutės atneštų Per lietų irgi galima fotkinti ir vaizdų galima gerų pagauti, ypač per Kauno dienas
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 23, 17:14)
Puke, o tu norėtum, kad tau gerą kadrą ant lėkštutės atneštų Per lietų irgi galima fotkinti ir vaizdų galima gerų pagauti, ypač per Kauno dienas
Bet skėčio reikia virš galvos?
Varysiu aš vakare į Mamontovo koncertą kauno dienose, nors ir lis vistiek gal kas išeis...
Grizom is Botanikos sodo, paziuret parodos ir isitikint ar tikrai ir mano darbas kabo
Labai patiko Andrejos darbai Saunuole
Maciau vienas vestuves, stebejau,kaip fotografas ir filmavimo ir fotografavo, vienoje rankoje filmavimo kamera,kitoje fotoaparatas ir abiem vienu metu naudojosi
Tiesa gristant su anyta apie vestuviu fotografus kalbejom,tai suzinojau,kad fotografai vestuvines nuotraukas jau kita diena pristato sveciams, nuotraukas numeriukais suzymeje,kad tie issirinku kas patinka.Ji pasakojo,kiek teko dalyvaut vestuvese visada taip buna. Idomu kaip rimti fotografai dirba, kiek dienu po vestuviu jaunieji gauna nuotraukas? Nes as apie nuotrauku gavima sekancia diena,pirma karta isgirdau
Puke,reiketu kokia pavakare susiorganizuot pasibastyma po miesta su fotoaparatais,butu smagu
Labai patiko Andrejos darbai Saunuole
Maciau vienas vestuves, stebejau,kaip fotografas ir filmavimo ir fotografavo, vienoje rankoje filmavimo kamera,kitoje fotoaparatas ir abiem vienu metu naudojosi
Tiesa gristant su anyta apie vestuviu fotografus kalbejom,tai suzinojau,kad fotografai vestuvines nuotraukas jau kita diena pristato sveciams, nuotraukas numeriukais suzymeje,kad tie issirinku kas patinka.Ji pasakojo,kiek teko dalyvaut vestuvese visada taip buna. Idomu kaip rimti fotografai dirba, kiek dienu po vestuviu jaunieji gauna nuotraukas? Nes as apie nuotrauku gavima sekancia diena,pirma karta isgirdau
Puke,reiketu kokia pavakare susiorganizuot pasibastyma po miesta su fotoaparatais,butu smagu
QUOTE(O @ 2009 05 22, 23:02)
Ji maskavosi kad neisduoti save
O tuo tarpu, kol as buvau be kompo, mane apkaltino plepumu.... prispjaude i mano didele ir jautria siela... eisiu, paverksiu kamputyje...
Ok, gerai, is salies geriau matyt. As cia ne apie tai atejau - primenu, kad siandien 23:00 Genialioji fotografija per History kanala, kartojimas ryt 7:00 ir 15:00.
Gero oro fotografuojantiems
P.S. Cia ziuriu daug planuojanciu fotografuoti vestuves atimiausiu metu.
10 geriausiu vestuviu fotografu 2009-ais
Cia yra straipsniukas ir is jo - daugiau nuorodu ir aprasu apie konkrecius fotografus. Yra ir nuorodos i 2008 ir 2007 metus.
QUOTE(O @ 2009 05 23, 16:58)
ajoooo pripliusavo 600lt
Baisu.... susilaukiau. Visur viskas pinga, o čia sau leidžia tokį pabrangimą
Taigi jau išbandžiau savo naująjį slingą. Labai faina ir patogu, ypač vaikštant su vaikais
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 23, 19:35)
... vienoje rankoje filmavimo kamera,kitoje fotoaparatas ir abiem vienu metu naudojosi
nu nesuvokiama man.... na negi uzdirbs visus pasaulio pinigus... kazkaip neitiketinai atrodo - gyvenime nesirinkciau tokio varianto... nebent jau cia jaunieji is taupumo taip pasirenka...
....tai suzinojau,kad fotografai vestuvines nuotraukas jau kita diena pristato sveciams, ....
aha - kiek esu buvus 2 dienu vestuvese (o tik tokiose ir teko ) su didele gimine is visos LT ir ne tik - visose is ryto jau pristatomi albumai su nuotraukom ir numeriukais... kokybe, aisku - tokia, kaip per nakti darytu foto...
o jei vestuves nedideles, vienos dienos - tai kiek girdejau foto atiduoda menesio laikotarpyje...
QUOTE(BN @ 2009 05 23, 19:42)
....... prispjaude i mano didele ir jautria siela... eisiu, paverksiu kamputyje...
aciu uz nuorodas
jau ta f8 studio