Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

man tiek daug vaizdinių neduoda ramybės, bet.. nežinau, ar kada jiems bus lemta materializuotis.. kiek bandau, gaunasi "žalkojie podobijie pravoj ruki". o dabar dar ir su pavasariu sutapo, kad noras yra, bet gaunasi kaip vaikystės sapnuose - bėgi ir niekur nenubėgi. doh.gif

tiesa, mano šitie kadrai daryti va čia: http://fotokudra.lt/...0&nav=aut&page=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 gegužės 2009 - 22:21
kokia erdve bigsmile.gif liuks darbas DM bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 22, 22:28)
kokia erdve bigsmile.gif  liuks darbas DM bigsmile.gif

čia jo studijai priklauso šios patalpos. pavydžiu aš jam..smile.gif
Atsakyti
Sea, mano ten spalvos ir sviesos ir tu, mano biggrin.gif einu uzrasysiu.

sayonara, o su Domuku is ten nieko gero neturi? as irgi noriu i ta pacia patalpa pafotkint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 22, 22:38)

sayonara, o su Domuku is ten nieko gero neturi? as irgi noriu i ta pacia patalpa pafotkint cool.gif

yra pora jo bėgančio, bet labai jau tokie paprasti ir nekokybiški. kaip į šeimos albumą tai pusė bieso, bet šiaip nea.. atsiųsiu. dabar einu liūliuko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 22, 14:38)

lotuliukas.gif grazu juosta wub.gif jei galima noreciau su savim foto gaut 4u.gif aciu 4u.gif

Sayonara ir tu tylinciu portretu noreciau su savo galva biggrin.gif dzineru eta yahoo.com
Aciu 4u.gif
Papildyta:
einu ir as i sapnu karalyste smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ms labai patiko katinukai - labai tapybiškai atrodo ax.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 22, 21:38)

Man kliūna išdegimai ir nelabai patinka merginos pozavimas, nelabai natūralus blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 21:42)
turėjau nuostabią progą. bet.. per mažai laiko, per daug žmonių aplink.. ir neišnaudojau..

Kadras puikus, bet norėtųsi mergaitę pamatyti iš toliau, duoti jai daugiau erdvės judėjimui rolleyes.gif

Įdedu savo čempioną tongue.gif .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 23 gegužės 2009 - 07:32
Armana, kokybiskas, linksmas kadras, bet toks tarpinis,neisbaigtas.Norisi vaikucio veido,emocijas pamatyt 4u.gif
Papildyta:
Armana,va man sios autores foto su panasia mintim labai patinka 4u.gif toddler toes
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 23, 07:49)
Armana, kokybiskas, linksmas kadras, bet toks tarpinis,neisbaigtas.Norisi vaikucio veido,emocijas pamatyt 4u.gif
Papildyta:
Armana,va man sios autores foto su panasia mintim labai patinka 4u.gif toddler toes

Mačiau šį kadrą, labai smagus thumbup.gif
O maniškis tai rado pas senelius ląstus ir nardymo akinius ir įsinorėjo juos išbandyti, tai šis kadras ir gavosi tox natūralus, nerežisuotas, o eiti su ląstais labai sunku buvo, vis krito ir kėlėsi, o mamka su fotiku aplink lakstė lotuliukas.gif
Atsakyti
MS, zinai, jei dabar butu viskas sniegu nuklota, tai turbut susilydyciau? g.gif o dabar jau kai tiek yra ziedu, tai tik GRAZI

QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 22:42)
turėjau nuostabią progą. bet.. per mažai laiko, per daug žmonių aplink.. ir neišnaudojau..

nezinau kiek as cia objektyvi, bet man patinka...yra lyg ir to cvieko
o jei jau noretum kartot, tai tada desinej radiatoriu gal maziau but gerai ir aprengt kiek kitaip.
jei jau pavyktu isiprasyt pakartot, itariu, maniske skrajotu padebesiais. jai ten taip patiko. gi iseinant net gavau jai padet pasakyt DM, jog pas dede buvo labai smagu ir gera smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 23:02)
gaila, kad inc nėra. turiu man gražų jos dukros kadrą... paprašyčiau leidimo rodyti..

as cia sukneles krikstynoms siuvu, o ji nuotraukas rodo doh.gif buciau zinojus, sedeciau prie kompo kaip ikalta lotuliukas.gif
o tu skype namie nebuni pasijungus?
manes leidimo niekad neklausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif

QUOTE(O @ 2009 05 22, 22:59)
Bacardi, tu neskubek gimdyti 4u.gif vaziuosim visi isitikinti kas gi plepuskiu ringe laimes Vilnius (su Sayonara ir BN biggrin.gif ) ar Kaunas (su Baccardi ir Peperonija)  biggrin.gif

biggrin.gif vai vai vai.... gali pakvipti dumais po tokiu varzybu... lotuliukas.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 22, 23:00)
kol issifravau tavo sakini,pataisei lotuliukas.gif

biggrin.gif va cia ta pati beda biggrin.gif tiek daug noriu vienu metu pasakyt, kad beskubedama supainioju klavisus amziais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 17:32)
pasidairyk ebay  ax.gif jei kazkas netinka visad gali grazinti ir pinigus grazina... as esu grazinusi ir pinigus iskart atgavau  rolleyes.gif (tik zinoma salygas pasiskaityk pardavejo  4u.gif )

na man labiau rūpi ne gražinimas bet garantinis remontas...
esu girdėjusi apie kažkokį europinį garantinį...kas tai do biesas ir kaip veikia?
čia jei po pusmečio suges - eisiu Vilbrą skalpuoti...o va ką man koks kitajozas turi išrašyti, kad gaučiau visas garantijas...?

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 22, 20:05)

man žiauriai gražu...žiūrėčiau ir žiūrėčiau

QUOTE(lamella @ 2009 05 22, 21:38)
O jau fotki kiek  nuotraukų prideda iš susitikimo, matosi ,kad smagiai būta thumbup.gif

user posted image

žvilgsniukas ne mielas visai, atrodo, kad modeliui jau nusibodo biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 21:42)

na ir šita man įdomi smile.gif suknelė pakibusi erdvėje biggrin.gif
tokia jau ta menininko dalia...nuolatos graužies, kad galėjai geriau...
Atsakyti