man tiek daug vaizdinių neduoda ramybės, bet.. nežinau, ar kada jiems bus lemta materializuotis.. kiek bandau, gaunasi "žalkojie podobijie pravoj ruki". o dabar dar ir su pavasariu sutapo, kad noras yra, bet gaunasi kaip vaikystės sapnuose - bėgi ir niekur nenubėgi.
tiesa, mano šitie kadrai daryti va čia: http://fotokudra.lt/...0&nav=aut&page=
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 22, 22:28)
kokia erdve liuks darbas DM
čia jo studijai priklauso šios patalpos. pavydžiu aš jam..
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 22, 22:38)
Sea, mano ten spalvos ir sviesos ir tu, mano einu uzrasysiu.
sayonara, o su Domuku is ten nieko gero neturi? as irgi noriu i ta pacia patalpa pafotkint
sayonara, o su Domuku is ten nieko gero neturi? as irgi noriu i ta pacia patalpa pafotkint
yra pora jo bėgančio, bet labai jau tokie paprasti ir nekokybiški. kaip į šeimos albumą tai pusė bieso, bet šiaip nea.. atsiųsiu. dabar einu liūliuko
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 22, 14:38)
grazu juosta jei galima noreciau su savim foto gaut aciu
Sayonara ir tu tylinciu portretu noreciau su savo galva dzineru eta yahoo.com
Aciu
Papildyta:
einu ir as i sapnu karalyste
Labas rytas,
Ms labai patiko katinukai - labai tapybiškai atrodo
Man kliūna išdegimai ir nelabai patinka merginos pozavimas, nelabai natūralus
Kadras puikus, bet norėtųsi mergaitę pamatyti iš toliau, duoti jai daugiau erdvės judėjimui
Įdedu savo čempioną .
Ms labai patiko katinukai - labai tapybiškai atrodo
QUOTE(lamella @ 2009 05 22, 21:38)
Man kliūna išdegimai ir nelabai patinka merginos pozavimas, nelabai natūralus
QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 21:42)
turėjau nuostabią progą. bet.. per mažai laiko, per daug žmonių aplink.. ir neišnaudojau..
Kadras puikus, bet norėtųsi mergaitę pamatyti iš toliau, duoti jai daugiau erdvės judėjimui
Įdedu savo čempioną .
Armana, kokybiskas, linksmas kadras, bet toks tarpinis,neisbaigtas.Norisi vaikucio veido,emocijas pamatyt
Papildyta:
Armana,va man sios autores foto su panasia mintim labai patinka toddler toes
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 23, 07:49)
Armana, kokybiskas, linksmas kadras, bet toks tarpinis,neisbaigtas.Norisi vaikucio veido,emocijas pamatyt
Papildyta:
Papildyta:
Mačiau šį kadrą, labai smagus
O maniškis tai rado pas senelius ląstus ir nardymo akinius ir įsinorėjo juos išbandyti, tai šis kadras ir gavosi tox natūralus, nerežisuotas, o eiti su ląstais labai sunku buvo, vis krito ir kėlėsi, o mamka su fotiku aplink lakstė
MS, zinai, jei dabar butu viskas sniegu nuklota, tai turbut susilydyciau? o dabar jau kai tiek yra ziedu, tai tik GRAZI
nezinau kiek as cia objektyvi, bet man patinka...yra lyg ir to cvieko
o jei jau noretum kartot, tai tada desinej radiatoriu gal maziau but gerai ir aprengt kiek kitaip.
jei jau pavyktu isiprasyt pakartot, itariu, maniske skrajotu padebesiais. jai ten taip patiko. gi iseinant net gavau jai padet pasakyt DM, jog pas dede buvo labai smagu ir gera
as cia sukneles krikstynoms siuvu, o ji nuotraukas rodo buciau zinojus, sedeciau prie kompo kaip ikalta
o tu skype namie nebuni pasijungus?
manes leidimo niekad neklausk
QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 22:42)
turėjau nuostabią progą. bet.. per mažai laiko, per daug žmonių aplink.. ir neišnaudojau..
nezinau kiek as cia objektyvi, bet man patinka...yra lyg ir to cvieko
o jei jau noretum kartot, tai tada desinej radiatoriu gal maziau but gerai ir aprengt kiek kitaip.
jei jau pavyktu isiprasyt pakartot, itariu, maniske skrajotu padebesiais. jai ten taip patiko. gi iseinant net gavau jai padet pasakyt DM, jog pas dede buvo labai smagu ir gera
QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 23:02)
gaila, kad inc nėra. turiu man gražų jos dukros kadrą... paprašyčiau leidimo rodyti..
as cia sukneles krikstynoms siuvu, o ji nuotraukas rodo buciau zinojus, sedeciau prie kompo kaip ikalta
o tu skype namie nebuni pasijungus?
manes leidimo niekad neklausk
Labas rytelis
vai vai vai.... gali pakvipti dumais po tokiu varzybu...
va cia ta pati beda tiek daug noriu vienu metu pasakyt, kad beskubedama supainioju klavisus amziais
QUOTE(O @ 2009 05 22, 22:59)
Bacardi, tu neskubek gimdyti vaziuosim visi isitikinti kas gi plepuskiu ringe laimes Vilnius (su Sayonara ir BN ) ar Kaunas (su Baccardi ir Peperonija)
vai vai vai.... gali pakvipti dumais po tokiu varzybu...
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 22, 23:00)
va cia ta pati beda tiek daug noriu vienu metu pasakyt, kad beskubedama supainioju klavisus amziais
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 17:32)
pasidairyk ebay jei kazkas netinka visad gali grazinti ir pinigus grazina... as esu grazinusi ir pinigus iskart atgavau (tik zinoma salygas pasiskaityk pardavejo )
na man labiau rūpi ne gražinimas bet garantinis remontas...
esu girdėjusi apie kažkokį europinį garantinį...kas tai do biesas ir kaip veikia?
čia jei po pusmečio suges - eisiu Vilbrą skalpuoti...o va ką man koks kitajozas turi išrašyti, kad gaučiau visas garantijas...?
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 22, 20:05)
man žiauriai gražu...žiūrėčiau ir žiūrėčiau
QUOTE(lamella @ 2009 05 22, 21:38)
žvilgsniukas ne mielas visai, atrodo, kad modeliui jau nusibodo
QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 21:42)
na ir šita man įdomi suknelė pakibusi erdvėje
tokia jau ta menininko dalia...nuolatos graužies, kad galėjai geriau...