Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

smagu buvo vakar su visom pasimatyt. smile.gif
gaila, kad daugiau naujokiu negalejo prisijungt. jauciu, Kaktute tik dziaugias, nes demesio kiek kliuvo biggrin.gif
is manes fotkiu nebus, nes net nebuvau issitraukus aparato. labai lauksim kitu autoriu darbu lotuliukas.gif

tiesa, Grethenn, dekui uz programos pasidalinima. gavau per O mirksiukas.gif reiks dabar isstudijuot.

QUOTE(lamella @ 2009 05 15, 13:22)
O kaip ši foto, labai svyra į dešnę? g.gif

nea, man cia viskas gerai, o ir patinka wink.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 15, 19:03)
Aš kalbėjau bendrai apie fotoaparato veikimo principą - kas yra matrica, kaip vaizdas keliauja ir pan smile.gif tada nekils panašių pasakymų apie juostinio matricą biggrin.gif na suprantu, kad merginom nėr svarbu iš ko viskas sudaryta, bet manau turint tokį hobi tikrai verta žinoti bent esmines aparato dalis  4u.gif

va mano kelios judesio temai, daug kam matytos :

aj, nu gi turbut prisimeni kaip sunku pradzioj prisimint viska, kad ir paskaicius. taigi labai faina kai gali imt ir nesibaimindamas klaust labiau patyrusiu, o jie mielai paaiskina mirksiukas.gif nebark taip stipriai. 4u.gif

man ta su pauksteliu labai patiko

QUOTE(c-girl @ 2009 05 15, 20:16)
Idedu ir as kelias judesio temai ax.gif  sorry vel vaikai cool.gif  biggrin.gif

man pirmoji ypac. sviesa, israiska, judesys..

QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 20:34)
Niu kąą..pasiknisau ir aš po laaabai senas foto. Rods pirmas pusmetis kai fotiką turėjau  ax.gif

man ta paskutine patinka. tas ilindes i ekrana cia taip gerai atrodo smile.gif tik zinai, man pilkoka ta fotke. noris juodos daugiau

tiesa, o kur rodei fotke ir klausei ar ne zalias. taip, man keistai zalokas

maciau, jau neiskentei, ka? lotuliukas.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 15, 22:57)
pagaliau perskaiciau kiek daug prisnekejot biggrin.gif  Pasistengsiu ryt sudalyvaut meete,jei niekas nepasikeis smile.gif

gerule! faina labai!
tai gal ketvirtadieni tada prisijungsi, kaip manai?

QUOTE(Sadi @ 2009 05 16, 01:31)
Kaip šitas vaikas? Šviesa man atrodo nelabai vykus, nes veiduko pusė labai šešėlyje.

labai keistos spalvos oda.

QUOTE(sayonara @ 2009 05 16, 10:55)
Už manęs nors ir kosmosas

graziai isdestyta, nufotkinta, bet neturi jokio cvieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 17, 09:15)

man ta paskutine patinka. tas ilindes i ekrana cia taip gerai atrodo smile.gif tik zinai, man pilkoka ta fotke. noris juodos daugiau

maciau, jau neiskentei, ka?  lotuliukas.gif

tada dar nemokejau JB daryt o dabar tingejau biggrin.gif

niu cia jau kaip ir sutarta buvo.. masciaus tave kompanijoj kviest paskui susigedau, kad nejauku bus prie taves po viena vartytis biggrin.gif vazuosim i ganyklas kartu mirksiukas.gif

As po vestuviu linksmai 3 valandas numigus, dabar i palanga arkliu papludymiu lenktyniaujanciu fotkint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 17, 09:23)
tada dar nemokejau JB daryt o dabar tingejau  biggrin.gif

niu cia jau kaip ir sutarta buvo.. masciaus tave kompanijoj kviest paskui susigedau, kad nejauku bus prie taves po viena vartytis  biggrin.gif  vazuosim i ganyklas kartu  mirksiukas.gif

As po vestuviu linksmai 3 valandas numigus, dabar i palanga arkliu papludymiu lenktyniaujanciu fotkint  doh.gif

bet jei gali nepatingek, ka? labai noretus pamatyt ja patvarkyta. as ja kitam psl. maciau. man ji, zinok, jegiska wink.gif

po pieva vartytis? aj, baik tu. buciau kartu pasivarcius lotuliukas.gif

mane vakar vyras ir norejo i ukmerge isvezt. lotuliukas.gif nepasidaviau, nes i myta norejau.
i palanga?! kaip fainai. thumbup.gif sekmes ir lauksim darbu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 16, 23:01)
nu tu neisivaizduoji kaip as tau pavydziu doh.gif del meeto su musu burtininkem biggrin.gif diedas net sako, tai kur kada, mol butu net pats vaziaves  bigsmile.gif , tik va kaip tycia turejom kitu vaziuot  doh.gif bet jau kit akarta tai jau tikrai busim  cool.gif

sayonara, itariu butu tada du nenutylantys su maniskiu, ta tik patempk uz liezuvio, tai net kartais man nepatogu kiek pliurpia  cool.gif

lauksim fotkiu wink.gif

oo, iššūkis, mėgstu rimtą konkurenciją biggrin.gif ketvirtadienį kitas meet'as biggrin.gif aa..?
Atsakyti
Sveikos,

smagu buvo jus vel pamatyt, ir nors visai nusikalus, bet tikrai dziaugiuosi kad uzbegau. Perziurineju kadrus ir ciut nenuluzau, kai pamaciau, kad mano vaikis spjaudosi, ir dar kaip doh.gif
user posted image

O cia atknisau is praejusiu metu toki judesio juostini kadra - zodziu sustinges suolyje (spalvos juostos originalios):
user posted image

Labai uzkabino C-girl vaikino suoliai, Grethen pavyzdziai. Eisiu kuria diena lauke suolius pasibandyt ir as. Ir dar kart atsiprasau kasd nekomentuoju, nes labai jau striuka su laiku. o kiek dar nuotrauku netvarkytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 16, 22:24)
Kaktuke maladiec, dar trys meet'ai ir pozuos be nervų biggrin.gif dar prie tos sienos norėčiau kelias nusitempti, nuo kurios mus nuvarė Vingio parke.. g.gif

lauksm fotkiu tu prie sienos biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 16, 23:46)
Kaunietės - darom kada susibūrimą?

darom, darom biggrin.gif tik tas entuziazmas labai staigiai gesta - reik ji palaikyt kazkaip doh.gif
Atsakyti
labs 4u.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 16, 19:50)
Aha exnaujokes, pabijojot nagu is sluotu. Neisivaizduojat ka man teko iskesti  doh.gif   lotuliukas.gif

lotuliukas.gif atkentejai uz visas? lotuliukas.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 16, 23:19)
Gal kas zino, kur dingo Saules puga? Kazkaip jau pasiilgau jos skaidraus jautraus poziurio...  wub.gif

SP - sveika ir gyva biggrin.gif maciau pas pradziamokslius truputi raso... o siaip turbut nekalbadieniai jai ax.gif

pavydu meeto ziauriai... unsure.gif blush2.gif o kur foto? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 gegužės 2009 - 11:30
Peperoni, aš tai foto rytoj sudėsiu, šiandien prie kompo neprileidžia, an, prie to, kuriame galiu foto tvarkyti. o ir juostelę dar išryškint vieną reikės..smile.gif kitos merginos greičiau sudės, manau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 17, 09:37)
oo, iššūkis, mėgstu rimtą konkurenciją biggrin.gif ketvirtadienį kitas meet'as biggrin.gif aa..?

a rimtai? bigsmile.gif o cia kookia proga? ir kur, kada? cool.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 17, 12:22)
Peperoni, aš tai foto rytoj sudėsiu, šiandien prie kompo neprileidžia, an, prie to, kuriame galiu foto tvarkyti. o ir juostelę dar išryškint vieną reikės..smile.gif kitos merginos greičiau sudės, manau.

oi laukiam laukiam fotkiu, nu kaip ciekavaaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 17, 11:38)
a rimtai?  bigsmile.gif o cia kookia proga? ir kur, kada?  cool.gif
oi laukiam laukiam fotkiu, nu kaip ciekavaaaa  biggrin.gif

ketvirtadienį turėtų būti meet'as "wyshnios proga" smile.gif

fotkių tikrai bus, buvo daug fotkinančių smile.gif padarysim albumą kaip visada..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 17, 12:58)
ketvirtadienį turėtų būti meet'as "wyshnios proga" smile.gif

fotkių tikrai bus, buvo daug fotkinančių smile.gif padarysim albumą kaip visada..smile.gif

mmmmmmmmmm ax.gif wub.gif tai jau labai noreciau padalyvaut, jei naujokes priimat ir i si meeta biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Pakartoju dar kart - i myta priimam visu norincius ir galincius.

Kas turi laiko, noro ir kabeline TV - siandien 15:00 per history toliau ziurim "genialiaja fotografija"
Atsakyti