gaila, kad daugiau naujokiu negalejo prisijungt. jauciu, Kaktute tik dziaugias, nes demesio kiek kliuvo
is manes fotkiu nebus, nes net nebuvau issitraukus aparato. labai lauksim kitu autoriu darbu
tiesa, Grethenn, dekui uz programos pasidalinima. gavau per O reiks dabar isstudijuot.
QUOTE(lamella @ 2009 05 15, 13:22)
O kaip ši foto, labai svyra į dešnę?
nea, man cia viskas gerai, o ir patinka
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 15, 19:03)
Aš kalbėjau bendrai apie fotoaparato veikimo principą - kas yra matrica, kaip vaizdas keliauja ir pan tada nekils panašių pasakymų apie juostinio matricą na suprantu, kad merginom nėr svarbu iš ko viskas sudaryta, bet manau turint tokį hobi tikrai verta žinoti bent esmines aparato dalis
va mano kelios judesio temai, daug kam matytos :
va mano kelios judesio temai, daug kam matytos :
aj, nu gi turbut prisimeni kaip sunku pradzioj prisimint viska, kad ir paskaicius. taigi labai faina kai gali imt ir nesibaimindamas klaust labiau patyrusiu, o jie mielai paaiskina nebark taip stipriai.
man ta su pauksteliu labai patiko
QUOTE(c-girl @ 2009 05 15, 20:16)
Idedu ir as kelias judesio temai sorry vel vaikai
man pirmoji ypac. sviesa, israiska, judesys..
QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 20:34)
Niu kąą..pasiknisau ir aš po laaabai senas foto. Rods pirmas pusmetis kai fotiką turėjau
man ta paskutine patinka. tas ilindes i ekrana cia taip gerai atrodo tik zinai, man pilkoka ta fotke. noris juodos daugiau
tiesa, o kur rodei fotke ir klausei ar ne zalias. taip, man keistai zalokas
maciau, jau neiskentei, ka?
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 15, 22:57)
pagaliau perskaiciau kiek daug prisnekejot Pasistengsiu ryt sudalyvaut meete,jei niekas nepasikeis
gerule! faina labai!
tai gal ketvirtadieni tada prisijungsi, kaip manai?
QUOTE(Sadi @ 2009 05 16, 01:31)
Kaip šitas vaikas? Šviesa man atrodo nelabai vykus, nes veiduko pusė labai šešėlyje.
labai keistos spalvos oda.
QUOTE(sayonara @ 2009 05 16, 10:55)
Už manęs nors ir kosmosas
graziai isdestyta, nufotkinta, bet neturi jokio cvieko