Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 22, 16:45)
Na bet moterys, kokios jus visos grazios! Isgriuvau.. taip bent modeliu gausybe  bigsmile.gif O sayonaros foto nerealios! nzn kodel, bet jos tiesiog tokios gyvos, kzkuo kitokios smile.gif

ačiū 4u.gif paglostei mane palei plauką biggrin.gif bet vis tik manau, kad visos fotografavusios padarė labai fainą darbą.. labai norėčiau savo visas foto gauti emailan, kaži tik, ar tai įmanoma doh.gif

Rasytce, a tai karo nori, fotiko mygtuką niežti? biggrin.gif
Atsakyti
http://photography.l...ListingItemList nematau filtro kurio verte butu 300lt g.gif

Radau biggrin.gif http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem apacioje daugiau ju, kainos ir apie 200 $ siekia...

As paprastus uzsisakiau smile.gif jei patiks ir tiks tai galesiu ir apie geresnius pagalvot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 17:16
QUOTE(peppi @ 2009 05 22, 16:28)
gaila nieko nerašo apie filtrų kokybę...kodėl vieni tokie brangūs o kiti visai pigūs... g.gif kuo konkrečiai jie skiriasi...juk ir ten ir ten poliarizacinis, kodėl vienas kainuoja penkiagubai brangiau už kitą g.gif

as tai kadangi akiniu nesiotoja, tai pamasciau is tos puses. gali buti, kad lygiai kaip ir akiniu lesiai skiriasi kainomis taip ir objektyvu. visi tie uv, poliarizacinia ir kt. tai ko gero yra stiklas su dangomis, taigi uz tu dangu kokybe ir mokame, per kiek laiko ta danga nusitrins valant filtra, per kiek laiko susibraizys. nes reliai stiklas yra gan atsparus ibrezimams, taigi braizosi dangos. is praktikos su akiniais labai gerai matosi danga ant naujo lesio ir kaip ta danga dingsta po kokio pusmecio naudojimo.
(visa tai yra mano pamastymai, kurie gali neatitikti realybes)

o foto tikrai labai grazios, Sayonara paparacinimo meistre thumbup.gif ir visos jus man labai grazios, keisciausia, kad tokie grazus zmones slepiasi uz fotoaparato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 17:01)
bet kokiu atveju Lt neapsimoka nieko pirkt  4u.gif

hm, tai gal man savo objektyvčiką visgi siųstis g.gif
papasakokite prašau apie ten tas europines garantijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 22, 19:11)
keisciausia, kad tokie grazus zmones slepiasi uz fotoaparato  g.gif
mhm rolleyes.gif cia jau muset kokia tai psichologija biggrin.gif
Bet tikrai su sitiek modeliu jum reikia kur gamton lekt fotkint.

Ir dar koki pliusa pastebejau, kad fotkinancius zmones lengviau fotkint, pagal save sprendziu ax.gif Turejau cia tokia fotosesija crazy, drauge isigijo fotika tai reikejo papozuot. Ir jauciau, kad man nieko nereikia sakyti, zinau kur ziuret kaip elgtis, kokiu kampu ziureti i objektyva kad paslepti trukumus, kad neprispaust rankos prie kuno nes atrodys stora biggrin.gif zinau kaip su sviesa elgtis (niekad nenusisuksiu nuo saules ir nestenesiu kad i akis spigina) ir atsistosiu teisingoj vietoj, ne sesely, o kad sviesa graziai zaistu ant manes. Na zodziu visokiu tokiu niuansu pastebejau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 22 gegužės 2009 - 17:23
ojei koks smagus meetas prauze !!! bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 05 22, 18:03)
O mes su Epider mini meetuka apturejom  bigsmile.gif vis smagiau  ax.gif
Pasirodo Wysnia esu macius, tik nedrisau kalbinti  blush2.gif nors numaniau  blush2.gif

smagu buvo susipazinti mirksiukas.gif ir dar bendravardes esame pasirodo bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 22, 18:20)
hm, tai gal man savo objektyvčiką visgi siųstis

pasidairyk ebay ax.gif jei kazkas netinka visad gali grazinti ir pinigus grazina... as esu grazinusi ir pinigus iskart atgavau rolleyes.gif (tik zinoma salygas pasiskaityk pardavejo 4u.gif )

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 22, 18:21)
Ir dar koki pliusa pastebejau, kad fotkinancius zmones lengviau fotkint,

ir atvirksciai rolleyes.gif esu girdejus is ne lt dizaaaaainerio, kad makenenai geriausi fotografai buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 22, 18:11)

o foto tikrai labai grazios, Sayonara paparacinimo meistre  thumbup.gif  ir visos jus man labai grazios, keisciausia, kad tokie grazus zmones slepiasi uz fotoaparato  g.gif

aha rimtai,ne toj puseij objektyvo laika leidziat mirksiukas.gif
Atsakyti
Ediper, Rico kur foto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 17:41
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 17:41)
Ediper, Rico kur foto  bigsmile.gif

aha tikrai merginos pasidalinkit bigsmile.gif Rico, tai net nesu macius unsure.gif

upss doh.gif temas sumaisiau blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 22 gegužės 2009 - 18:04
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 22, 18:11)
is praktikos su akiniais labai gerai matosi danga ant naujo lesio ir kaip ta danga dingsta po kokio pusmecio naudojimo.
(visa tai yra mano pamastymai, kurie gali neatitikti realybes)

ja ja, kai nusiperki naujus akinius tai viskas taip švariai gražiai žiūris biggrin.gif wub.gif

Aš tai va jau atidariau vabaliukų ir na byyški gėlyčių (aguonos labai gražios kieme žydi blush2.gif ) sezoną, ale pasirodyt negaliu nes čia namie kompe fotožopos nėr suinstaliuota ar dar kokios padoresnės programos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 22, 18:03)

Norejau paklausti ar verta sitas deal'as  blush2.gif http://www.greatmaga...57611@912578699

dar veidrodis svajonese, tai ar verta krepsi isigyti?  ax.gif

del dealo nzn... as is vis kaip tau vakar ir sakiau ,jauciu pirksiu kuprine,nes tie krepsiai doh.gif ypac,kai dar ir vaiko daiktu n ... doh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 18:41)
Ediper, Rico kur foto  bigsmile.gif

lotuliukas.gif nebent vaiku galim parodyti biggrin.gif musu bendraamziai leliai ,tai patikekit tik lakstyt ir spejom paskui juos doh.gif
Atsakyti