Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Jurina @ 2009 05 22, 16:35)
ne, nesubrokysim  biggrin.gif  fain  thumbup.gif
kokie vaikučiai visų gražūs  wub.gif  aš supratau, kad reikia būtinai si vaiku ateit  biggrin.gif

aha - as jau irgi apie tai pamasciau biggrin.gif

Beje - Jurina - sveikinu su pasiekimais konkurse 4u.gif man ta su laiveliais labai patiko wub.gif

Ir Grethen portretas wub.gif tas svelnumas... mmm... tik gal kiek formatas blasko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 05 22, 16:23)
cia auto  bigsmile.gif  blush2.gif
Ne ne ne ne! biggrin.gif Cia giminaite taip sakant, mus visi maiso, nors mes ne velnio nepanasios!

Sutinku su komentarais, akies truksta, stumt noris, formatas buvo pailgas, bet tep sakant modelis buvo nepatenkintas kuom tais tai teko nukirpt biggrin.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 22, 16:26)
ar yra toks spec filtras kuris , gal nenuima visus spuogus, bet nors sušvelnina odos defektus? nes pastebėjau kad ryškumas kartais erzina
As tai neisivaizduoju smile.gif
Atsakyti
Jurina skaiciau kazkur ... oj kaip prisimint db.. vienas is tu filtru.. ar uv ar dar kazkuris tikrai svelnina g.gif visu nemegiamo Kelbio knygoj skaiciau biggrin.gif perversiu prie progos

Grethen portretas man lb patinka bigsmile.gif tik va kazkaip kompozicija tokia, kad pirmas zvilgsnis krenta i akis, tad noretusi lyg ju ryskiu... gal jei kadravimas koks kitoks butu... g.gif nzn smile.gif bet man patinka svelnumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 16:17
aš apie filtrus visai šviežiai pasiskaičiau čia:
http://www.efoto.lt/...afiniai_filtrai

yra kažkoks difūzinis, kuris būtent švelnina portretus...per mytą pasakojau, kad panašiai veikia kai neiloninę kojinę aptrauki tai visos žvengė iš manęs biggrin.gif
informacija iš čia mirksiukas.gif

ale pardavime nieko panašaus neradau...o ir pavyzdžių norėtųsi pasižiūrėti

gaila nieko nerašo apie filtrų kokybę...kodėl vieni tokie brangūs o kiti visai pigūs... g.gif kuo konkrečiai jie skiriasi...juk ir ten ir ten poliarizacinis, kodėl vienas kainuoja penkiagubai brangiau už kitą g.gif
Atsakyti
Na bet moterys, kokios jus visos grazios! Isgriuvau.. taip bent modeliu gausybe bigsmile.gif O sayonaros foto nerealios! nzn kodel, bet jos tiesiog tokios gyvos, kzkuo kitokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 22, 17:28)
aš apie filtrus visai šviežiai pasiskaičiau čia:
http://www.efoto.lt/...afiniai_filtrai

yra kažkoks difūzinis, kuris būtent švelnina portretus...per mytą pasakojau, kad panašiai veikia kai neiloninę kojinę aptrauki tai visos žvengė iš manęs biggrin.gif
informacija iš čia mirksiukas.gif

ale pardavime nieko panašaus neradau...o ir pavyzdžių norėtųsi pasižiūrėti

gaila nieko nerašo apie filtrų kokybę...kodėl vieni tokie brangūs o kiti visai pigūs... g.gif kuo konkrečiai jie skiriasi...juk ir ten ir ten poliarizacinis, kodėl vienas kainuoja penkiagubai brangiau už kitą g.gif

Ačiū už pakometavimus 4u.gif man laiveliai irgi labiau patinka
aš klausiau dėl filtrų kainų, tai sakė jei norit fotkint ir matyt rezultatą( geresnį rezultatą) tai rekia pirkt nuo 200-300lt už filtrą, o jei papigiai koks filtras, tai geriau nuimt prieš fotkinant(tipo gadina foto), bet aš kaip nebadžiau tai negaliu pasakyt ar iš tikrųjų taip yra.
Zitlali, kaip tik turiu Kelby knygas, reiks dar kartą perskaityt.
Peppi, ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 22, 17:45)
Na bet moterys, kokios jus visos grazios! Isgriuvau.. taip bent modeliu gausybe  bigsmile.gif O sayonaros foto nerealios! nzn kodel, bet jos tiesiog tokios gyvos, kzkuo kitokios smile.gif

ja ja - jos darytos fotkes tikrai kad gyvos - pasakojancios tokios - jausmingos, emocingos thumbup.gif

bet vistiek, sayonara - ph34r.gif gun_smilie.gif triniti.gif - ruosk ginklus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 22, 17:45)
Na bet moterys, kokios jus visos grazios! Isgriuvau.. taip bent modeliu gausybe  bigsmile.gif O sayonaros foto nerealios! nzn kodel, bet jos tiesiog tokios gyvos, kzkuo kitokios smile.gif

Sayonara tiesiog trykšta energija
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 22, 18:55)
bet vistiek, sayonara ph34r.gif  gun_smilie.gif  triniti.gif - ruosk ginklus  cool.gif
Tik per daug jos neskriausk, palik bent akis ir rankas sveikas, kad fotkint galetu wink.gif O tai paskui mano vestuviu pafotkint negales laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 22 gegužės 2009 - 17:00
QUOTE(peppi @ 2009 05 22, 17:28)

Kaip ir visos prekes smile.gif f-ja ta pacia atlieka, bet skiriasi medziagomis, pagaminimo kokybe, tarnavimo laiku ir t.t. ir pan smile.gif dar zinoma vardu smile.gif uzsisakiau ir dangteli baltos spalvos balansui nustatyti smile.gif jis tekainavo irgi apie 30Lt neisivaizduoju kuo jis gali skirtis nuo to kuris kainuoja tarkim 100Lt rolleyes.gif (jei kalbeti ne apie skirtingas medziagas is ko pagamintas..) bet kokiu atveju Lt neapsimoka nieko pirkt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 17:05
O mes su Epider mini meetuka apturejom bigsmile.gif vis smagiau ax.gif
Pasirodo Wysnia esu macius, tik nedrisau kalbinti blush2.gif nors numaniau blush2.gif

Norejau paklausti ar verta sitas deal'as blush2.gif http://www.greatmaga...57611@912578699

dar veidrodis svajonese, tai ar verta krepsi isigyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 22, 16:51)
aš klausiau dėl filtrų kainų, tai sakė jei norit fotkint ir matyt rezultatą( geresnį rezultatą) tai rekia pirkt nuo 200-300lt už filtrą, o jei papigiai koks filtras, tai geriau nuimt prieš fotkinant(tipo gadina foto), bet aš kaip nebadžiau tai negaliu pasakyt ar iš tikrųjų taip yra.
Zitlali, kaip tik turiu Kelby knygas, reiks dar kartą perskaityt.
Peppi, ačiū už nuorodą  4u.gif

filtro kaina, kaip rašo, tiesiogiai priklauso nuo filtro diametro
va Vilbroje vien tik Hoya ir kažkuo skiriasi, nes kaina ten irgi tokia nedraugiška...na anyway šiaip ir lygiai tokį patį ebejuje nusipirksi pigiau bet dabar einu gūglinti ar tikrai jau tie pigūs filtrai viską gadina biggrin.gif nelabai tikiu smile.gif jei profai siūlo kojines traukti ant objektyvų tai ar nebus čia reklaminiai triukai, kurių mano neįgudusi akis vistiek bent jau pradžioje nematys biggrin.gif
Atsakyti