Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Amise @ 2009 05 22, 14:17)
a jie ne prastesni būna?  g.gif

Tai pagal gamintoja ziurek tada ir nebus prastesni smile.gif as viska ebay perku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 13:20
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 22, 13:20)
Geriau jau nežiūrėt jūsų meetų fotkių ... taip norėtųsi ten būt  doh.gif

aga, aš su šypsena vis žiūriu, j/b gražus ir šiaip labai nuotaikingi kadrai ir komentarai, vakar negalėjau buvo tėvų susirinkimas mokykloj ir mažoji surguliuoja.
Rasytce prajuokino biggrin.gif
pirmą kartą aš dėjau foto į konkursą Delfyje:
jei gerai supratau šita 10 vietoj , bet ji nedalyvaus parodoj (paroda, čia gal per garsiai pasakyta, tokios parodos kur būna prekybcetruose, bet man vistiek malonu) Va kaip buvo parašyta: "Konkurso rengėjai atrinko 25 gražiausias nuotraukas, kurias eksponuos parodoje Vilniuje, prekybos centre „Europa“, nuo
birželio 1 d. iki liepos 1 d."
Laiveliai
user posted image
šita 15 vieta ir ją eksponuos
Alanija
user posted image
Atsakyti
Jurina saunuole 4u.gif Eisiu gyvai paziuret biggrin.gif kasdien Europoj bunu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 13:45
QUOTE(Jurina @ 2009 05 22, 15:29)

pirmą kartą aš dėjau foto į  konkursą Delfyje:
Na sveikinu 4u.gif Labai kokybiskos foto bigsmile.gif

O as radau tokia va saldzia seniena, visai nieko man pasirode smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū, mergaitės blush2.gif
Zitlali, jei ją iškabins, nes gi būna visokių nenumatytų situacijų tai aš nenusiteikiu labai, pamalonino ir tiek biggrin.gif Taigi čia buvo tiesiog kelioninė foto.
Grethen, čia per stiklą fotkinta? gerai jei fokusas būtų akyse , patinka man ryškios akys, bet gal čia toks sumanymas
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 22, 16:11)
Ačiū, mergaitės  blush2.gif
Zitlali, jei ją iškabins, nes gi būna visokių nenumatytų situacijų tai aš nenusiteikiu labai, pamalonino ir tiek  biggrin.gif Taigi čia buvo tiesiog kelioninė foto.
Grethen, čia per stiklą fotkinta? gerai jei fokusas būtų  akyse , patinka man ryškios akys, bet gal čia toks sumanymas
Per stikla, stiklas kaip filtras visus spuogus nuima biggrin.gif O siaip sumanymo nebuvo, bet siuo atveju man labai grazu ryskios lupos ir plaukai rolleyes.gif
Atsakyti
Jurina, foto karsta.gif grazumynai
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 22, 13:53)
O as radau tokia va saldzia seniena, visai nieko man pasirode smile.gif

cia auto bigsmile.gif blush2.gif

jei jau kabinetis, tai sleikute kliuna unsure.gif bet tas neryskumas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 22 gegužės 2009 - 14:25
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 22, 15:14)
Per stikla, stiklas kaip filtras visus spuogus nuima biggrin.gif O siaip sumanymo nebuvo, bet siuo atveju man labai grazu ryskios lupos ir plaukai  rolleyes.gif

ar yra toks spec filtras kuris , gal nenuima visus spuogus, bet nors sušvelnina odos defektus? nes pastebėjau kad ryškumas kartais erzina
Atsakyti
Zitlali, pirmoji man spalvota geriau nei jb, bet gal raudonos spalvos reikėtų pamažinti ir daugiau gelsvumo veidui suteikti, nes ypač senelio skruostai raudoni.
Antroji kažkaip neužkabino, gal per daug žalia ir nelieka jokio akcento g.gif
Trečioji tokia šilta, gaila tik kad tamsumas veido išraiškas slepia. Bet šiaip jausminga mirksiukas.gif

Pažiūrėjau meeto nuotraukas, Sayonara išties pasidarbavo, tiek daug nuotraukų prikėlė ir tiek fainų emocijų prigaudė thumbup.gif . Bet man kažkaip spalvoti tavo variantai labaiu patinka, tik gaila, kad jų taip mažai mirksiukas.gif

Einu ir aš kelias foto įmesiu, nors per tą šurmulį nelabai daug ir pafotkinau. Labaiu viską akimis gaudžiau nei su fotoaparatu šaudžiau smile.gif

Jurina, sveikinu, tos nuotrakėlės tikrai traukia savo ryškumu ir vaizdų gražumu wub.gif
Papildyta:
Armana, norėtųsi spalvotą tavo nuotraukos variantą pamatyti.
Man ši foto tokia žaisminga ir jau įsivaizduoju kokia spalvinga ax.gif

Grethen, įdomiai tavo portretukas atrodo, oda tikrai švelni, plaukai gražūs, bet mano žvilgsnis pirmiausia į akis krypsta, o jos taip prašosi ryškumo...
ir gal dar norėtųsi kadrą dešinėn pastumti, kad antroji akis pilnai sutilptų ir rankos mažiau matytųsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 22 gegužės 2009 - 15:06
Paziurejau meeto foto...

prisijuokiau is komentaru lotuliukas.gif o jau atmosfera kaip patiko wub.gif

Isimylejau i Wyshnele....... wub.gif

Ir kas cia sake kad Rasytces maziukes neina nufotkint biggrin.gif uzfotografuota buvo, kaip supratau... lotuliukas.gif

O jau _ms_ - nu kaip toks patieshnas (neradau geresnio atitikmens hihihi.gif ) vyruks gali but toks bambeklis internetinej erdvej? lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 gegužės 2009 - 15:08
karsta.gif siaip ne taip kazka sudejau ir as i albumeli - mano netaip idomios gal, bet vistik norisi parodyt biggrin.gif gal labai nesubrokysit ax.gif

Sayonara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 22, 16:05)
karsta.gif siaip ne taip kazka sudejau ir as i albumeli - mano netaip idomios gal, bet vistik norisi parodyt biggrin.gif gal labai nesubrokysit  ax.gif

Sayonara  4u.gif

ne, nesubrokysim biggrin.gif fain thumbup.gif
kokie vaikučiai visų gražūs wub.gif aš supratau, kad reikia būtinai si vaiku ateit biggrin.gif
Atsakyti