Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Jurina @ 2009 05 22, 11:39)
Zitlali, labai patiko pirmoji foto  4u.gif  j/b pavogė akių mėlynumą , bet žvilgsnis, koks žvilgsnis  wub.gif
turiu klausimuką, dalyvavau konkurse ir mano foto pateko tarp 25 geriausių ir prašo atsiųst didesnę foto (1300x1800) nes dalyvaus parodoje  ir turiu  2,5Mb(3000x2300) , ar gerai suprantu užteks tokio dydžio ir dar turiu sumažinti? Bijau apsikvailinti  blush2.gif

man rodos, siųsk kokią turi, jie ten viską patys susitvarkys toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 gegužės 2009 - 11:43
QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 11:34)
kas kas, per šakas darosi..smile.gif nemoku aš tiesiai. o ir nenoriu. tongue.gif

biggrin.gif
tuojau sudėsiu ir aš...kad ir nedaug

QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 11:41)
man rodos, siųsk kokią turi, jie ten viską patys susitvarkys toliau.

aha ir aš taip norėjau sakyt

apie filtrus
mano būsimam biggrin.gif afigienam objektyvui biggrin.gif reikia 62mm, Vilbroje poliarizacinis kainuoja 170 litų o ebėjuje randu po 6 svarus bigsmile.gif ar čia kokia apgavystė?
Atsakyti
nu sviesa nereali meete buvo thumbup.gif
sayonara medali uz puiku reportaza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 13:05)
Kaip j/b?  g.gif
Bendras vaizdas tikrai geresnis, nebeblasko niekas, bet jb jau per sviesu. cia jau taip dazniausiai buna, kad spalvota atrodo norma, o kai ta pacia paverti i jb atrodo labai perdegusi. tiesiog atspalvi akis mato, o sviesaus pilko tono nelabai, atrodo kaip baltas plemas

o del pavadinimu, niekad nesupratau kam tie pavadinimai biggrin.gif man ju nereik, tegu foto kalba uz save

QUOTE(Armana @ 2009 05 22, 13:33)
Dedu vieną nuotraukytę, kažin ar ne per tamsi unsure.gif
Man labai patinka, tikrai ne per tamsi smile.gif keistoka kompozicija tik kiek, nei centre nei sone g.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 22, 13:39)
turiu klausimuką, dalyvavau konkurse ir mano foto pateko tarp 25 geriausių
Tai rodyk sen ta foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 22, 10:20)
niutai kas su ratais tai prigriebsim pakeliui visas i botanikos soda jei ka wink.gif ten grazu turetu but smile.gif azuolynas - truputi man jau pabodes  rolleyes.gif , dainavos parkas - man nea  ax.gif , o va del santakos, rotuses tai turejau minti - ir prisest prie staliuku butu kur ir pafotkint tikrai butu ka biggrin.gif

as taip pat mastau drinks_cheers.gif

Grethen ziuriu svaros ir minimalizmo, paprastumo megeja biggrin.gif ar klystu blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 11:05)
Merginos kaip su nuotrauku pavadinimais Jums? Ar ateina iskart i nuotrauka pasiziurejus ar lauzot galva, ar pries fotografuojant jau zinot kaip vadinsit biggrin.gif

man j/b nesiziuri, nepradangink akyciu melynumo wub.gif

pavadinimus galvoju, nes reikia lotuliukas.gif kartais lengva, kartais sunkiau, bet vyras beveik visada pasijuokia, kad be rysio sumasciau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 22, 11:39)
turiu klausimuką, dalyvavau konkurse ir mano foto pateko tarp 25 geriausių

koks konkursas, koka foto bigsmile.gif dek, rodyk lotuliukas.gif
Atsakyti
Grethenn, ačiū už komentarą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 22 gegužės 2009 - 12:18
Geriau jau nežiūrėt jūsų meetų fotkių ... taip norėtųsi ten būt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 22, 14:15)
Grethen ziuriu svaros ir minimalizmo, paprastumo megeja biggrin.gif ar klystu blush2.gif
man j/b nesiziuri, nepradangink akyciu melynumo wub.gif
Na taip, as dusioj tokia ax.gif bet visada stengiuosi vertint objektyviai, ne pagal tai kas patinka , o ar gerai atlikta ar ne, aisku is manes tokia patareja kaip ir bet kuri is jusu, kompetencijos nera tongue.gif Bet va paziurekit i c-girl berniuka vonioj, betvarke aplink, visko pilna, bet ziuris super! Cia jau kelinta karta karoju ta pati, bet betvarke irgi turi buti tvarkinga biggrin.gif Joje irgi yra harmonija
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 22, 12:58)
mano būsimam biggrin.gif afigienam objektyvui biggrin.gif reikia 62mm, Vilbroje poliarizacinis kainuoja 170 litų o ebėjuje randu po 6 svarus bigsmile.gif ar čia kokia apgavystė?

neapgaule smile.gif as is ebay uzsisakiau po 30Lt infrared , poliarizacini ir dar kazkoki viena nebepamenu kaip vadinas biggrin.gif neapgaule smile.gif rinkis tik patikima pardaveja (daugiausia auksiniu zvaigzduciu)... as sakausi is USA (prasau, kad zymetu kaip dovana tai nebus muito ir mokesciu) arba is Honkongo kokio biggrin.gif nes is ten paprastai nemokamai siuncia ax.gif Tiesa, del kainos, dar ir nuo gamintojo priklauso smile.gif Maciau filtrus kazkokio is Z raides, tai visi nuo 30$ prasideda ir aukstyn ax.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 12:50
sayonora, labai grazios fotkes myto wub.gif wub.gif tirkai -tas akiu spindesys wub.gif wub.gif tas j/b toks teisingas thumbup.gif ir -koks fotikas ir koks objektyvas buvo naudojamas? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 22, 13:01)
sayonora, labai grazios fotkes myto  tirkai -tas akiu spindesys  tas j/b toks teisingas  ir - koks fotikas ir koks objektyvas buvo naudojamas?

nu.. pas mane kokybė tai niekada neblizgėjo, jeigu ką, čia iš kitų ciocių reik kokybės laukt.. wyshnia iš manęs visada juokiasi , sako, tau nesvargu, kad fokusas būtų.. bigsmile.gif

aš turiu ir naudoju canon eos 40d ir 50 mm 1,8. bus ir juostiniame kelios fotkės, ale negreit, tingiu ryškint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 22, 12:58)
biggrin.gif
tuojau sudėsiu ir aš...kad ir nedaug
aha ir aš taip norėjau sakyt

apie filtrus

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 13:39)
neapgaule smile.gif as is ebay uzsisakiau po 30Lt infrared , poliarizacini ir dar kazkoki viena nebepamenu kaip vadinas biggrin.gif neapgaule smile.gif rinkis tik patikima pardaveja (daugiausia auksiniu zvaigzduciu)... as sakausi is USA (prasau, kad zymetu kaip dovana tai nebus muito ir mokesciu) arba is Honkongo kokio biggrin.gif nes is ten paprastai nemokamai siuncia  ax.gif Tiesa, del kainos, dar ir nuo gamintojo priklauso smile.gif Maciau filtrus kazkokio is Z raides, tai visi nuo 30$ prasideda ir aukstyn  ax.gif

a jie ne prastesni būna? g.gif
Atsakyti