Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 22, 10:54)
labai faina botanikos sode - bet kad susisiekimas labai nevykes ... unsure.gif  na ir tradiciskai azuolynas, dar koks dainavos parkas tiktu - ten zmoniu nemazai buna, santaka-rotuse-vilniaus g.-laisves al...
jei butu daugiau zmoniu ne is Kauno - tai geriausia ko gero Santaka rinktis - del patogios geografines padeties, privaziavimo, parkavimo ir co...

niutai kas su ratais tai prigriebsim pakeliui visas i botanikos soda jei ka wink.gif ten grazu turetu but smile.gif azuolynas - truputi man jau pabodes rolleyes.gif , dainavos parkas - man nea ax.gif , o va del santakos, rotuses tai turejau minti - ir prisest prie staliuku butu kur ir pafotkint tikrai butu ka biggrin.gif

lauksim kitu nuomoniu smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 05 22, 11:08)
Erzinatės čia su tais savo meetais smile.gif Atbėgt turėsiu tiesiai iš ligoninės, ane ? biggrin.gif

mes pas tave visos atbegsim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 21, 22:22)
i botanikos buciau UZ visom keturiom. tik kita as negaliu, nes man krikstynos rolleyes.gif

ir aš už...bet savaitgaliai man šiaip nelaisvi dažniausiai...o ir darbo dieną vakarop apšvietimas geresnis būtų rolleyes.gif biggrin.gif jei žinoma ten kas nors įleistų smile.gif

beje, šį sekmadienį mokytojų namų kiemelyje blusų turgus, kas galvojate ką nuveikti ar šiaip būsit netoliese - rekomenduoju smile.gif smagūs žmonės, gera muzika, skanus maistas... smile.gif
aš dalyvausiu

QUOTE(Baccardi @ 2009 05 22, 10:08)
Erzinatės čia su tais savo meetais smile.gif Atbėgt turėsiu tiesiai iš ligoninės, ane ? biggrin.gif

a tai kaip ten kas biggrin.gif ?

dar va norėjau pasiteirauti - gal rekomenduotumėt kokį dvarą vestuvių fotosesijai...su sodu kokiu rolleyes.gif nardau internete bet nelabai randu nuotraukų, kad realiai matytųsi kokia vieta...aš kai ne vairuota tai neprivažinėsiu visur patikrinti smile.gif

o mano myto nuotraukos prasidėjo kai apmažėjo žmonių biggrin.gif tai aš luktersiu biškį, kad nesukelčiau neteisingo įspūdžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 22, 11:31)
ir aš už...bet savaitgaliai man šiaip nelaisvi dažniausiai...o ir darbo dieną vakarop apšvietimas geresnis būtų rolleyes.gif  biggrin.gif jei žinoma ten kas nors įleistų smile.gif

beje, šį sekmadienį mokytojų namų kiemelyje blusų turgus, kas galvojate ką nuveikti ar šiaip būsit netoliese - rekomenduoju smile.gif smagūs žmonės, gera muzika, skanus maistas... smile.gif
aš dalyvausiu

siaip jie abu ne per ilgiausiai dirba. turbut geriau butu eit savaitgali?

tai tu dalyvausi irgi thumbup.gif mane mano sestrionkos tempiasi su savim. niekad nesu buvus, bet itariu, turetu but smagu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip kaip biggrin.gif Laukiu siurprizo biggrin.gif Tik jaučiu, kad į meetą nespėsiu Kauno biggrin.gif Nes jei kitą savaitę pagimdysiu (O aš tikiuosi lotuliukas.gif ), tai aišku jau nebe ligoninėj būsiu birželį, o namie, bet vis tiek - kur jau man meetai ten lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 08:46)
cia pora foto :
Na pirmojo grazus tas zvilgsnis ir dar kaip suprantu seneliui ant ranku, miela. bet balaganas man truputi, tokia matyt tik jb verst, nes dabar ir rubeliai matosi ir stakta kzkokia fone ax.gif antra tai jau zalia zalia net akys raibsta.. toks kaip minejo pykst pokst. o paskutine man visai nieko, ir nesvarbu kad ispudis jog tas katinas *** laizo laugh.gif man miela si foto ir bardakelis visai nieko cia ziurisi smile.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 22, 09:36)
Gal kas žinot kas naudojama fotostudijose tokioms grindims išgaut atspindinčioms objektus?
Viska jau suminejo, tik ka noriu pasakyt kad plastikas brangus ir nepraktiskas, jei tarkim uzkelsi ciucikus kaip Tavo duotame pvz, tai tuoj pat viska subraizys smile.gif o stiklas nejautruks, bet jis zinoma sunkesnis, neaptogu su juo taip dirbti, juolab jei reik didelio pavirsiaus , o del kainos nzn.
Kaip jau Inc dave nuoroda, didziausia plastiku ivairove Heliopoly. Gal jie kartais turi kokio atsparaus ibrezimams g.gif

Aciu mergaitems uz pagalba su Noiseware 4u.gif
Atsakyti
Aciu Grethen uz komentara 4u.gif

Kaip j/b? g.gif
user posted image

Del tos merginos ir katino, tai jis isties jos pilva laize ir lipo ant jos biggrin.gif ji nestuke, tai prisedo pailset, o tas labai jaucia pilvotas (ant manes visad tupedavo nescios) ir prisiklijavo rolleyes.gif

Saules Pugos nesimato, ar praleidau g.gif Kudroj jos nauju darbu ner.. ax.gif

Merginos kaip su nuotrauku pavadinimais Jums? Ar ateina iskart i nuotrauka pasiziurejus ar lauzot galva, ar pries fotografuojant jau zinot kaip vadinsit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 11:25
Sudėjau savo foto iš meet'o, galit eit smalsaut. 4u.gif
Atsakyti
jau yra nuotraukyčių bigsmile.gif
Sayonara, visi kadrai su pasvirusiais horizontais biggrin.gif kas darosi? biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2009 05 22, 10:35)
siaip jie abu ne per ilgiausiai dirba. turbut geriau butu eit savaitgali?

tai tu dalyvausi irgi  thumbup.gif  mane mano sestrionkos tempiasi su savim. niekad nesu buvus, bet itariu, turetu but smagu biggrin.gif

gal ir taip...tai aš kaip visad, nesakau, kad varysiu o jei pavyktų - būtinai jungsiuos smile.gif

aha, dalyvausiu, varyk varyk, ten super atmosfera thumbup.gif ir pabendrauti ten yra su kuo ir šiaip šone kavinė dar yra...va tik lietų žada...ale man tai visai nebaisu, aš ne cukrinė biggrin.gif jei lis taip kaip šiandien - ne rimtas čia oras smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 05 22, 10:37)
Kaip kaip biggrin.gif Laukiu siurprizo biggrin.gif Tik jaučiu, kad į meetą nespėsiu Kauno biggrin.gif Nes jei kitą savaitę pagimdysiu (O aš tikiuosi  lotuliukas.gif ), tai aišku jau nebe ligoninėj būsiu birželį, o namie, bet vis tiek - kur jau man meetai ten  lotuliukas.gif  blush2.gif

aaa, aš maniau, kad vsio jei jau iš ligoninės biggrin.gif
Atsakyti
Dedu vieną nuotraukytę, kažin ar ne per tamsi unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 22 gegužės 2009 - 11:34
QUOTE(peppi @ 2009 05 22, 11:27)
Sayonara, visi kadrai su pasvirusiais horizontais biggrin.gif kas darosi?

kas kas, per šakas darosi..smile.gif nemoku aš tiesiai. o ir nenoriu. tongue.gif
Atsakyti
Zitlali, labai miela drauges foto 4u.gif
o sunelio su seneliu JB pilkoka unsure.gif

Baccardi, lengvo gimdymo tau rolleyes.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 22, 09:31)
Bus meetas Kaune, pamatysit kaip ir jus busit pakyleti, nersit i footgrafija visa galva  thumbup.gif

o jau tos kur toliau, tai turbut ir neisgirs tu receptu g.gif blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 22, 11:25)
Sudėjau savo foto iš meet'o, galit eit smalsaut. 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Zitlali, labai patiko pirmoji foto 4u.gif j/b pavogė akių mėlynumą , bet žvilgsnis, koks žvilgsnis wub.gif
turiu klausimuką, dalyvavau konkurse ir mano foto pateko tarp 25 geriausių ir prašo atsiųst didesnę foto (1300x1800) nes dalyvaus parodoje ir turiu 2,5Mb(3000x2300) , ar gerai suprantu užteks tokio dydžio ir dar turiu sumažinti? Bijau apsikvailinti blush2.gif
Atsakyti