Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 06:46)
Labas rytas smile.gif Pagaliau namuose  bigsmile.gif islipom is ligu thumbup.gif prisisakiau ebay filtru ir pan biggrin.gif laukiu  bigsmile.gif tikriausiai tiek pazenget, kad reiks man zygiuot pas pradedancias  g.gif cia pora foto :

user posted image

sveikute mirksiukas.gif

man pirmoji wub.gif antra tokia pykst pokst blush2.gif o paskutine net nezinau, tas katinas eistai ten atrodo, lyg laizo pilva, na, kazkas neaiskaus blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(inc @ 2009 05 22, 07:47)
galiu pasidalint. mane pacia wyshnia neseniai aprupino  biggrin.gif
as turbut pirkciau skaidraus plastiko ir po apacia tiesciau norimos spalvos audinio
http://www.heliopoli...lokstes?title=1 man atrodo, kad cia tas plastikas

arba popieriaus - pigiau butu ir nenukentetu po plastiku g.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

reikia prisiruost fotkes nors kazkiek pagerint ir sudet i albumeli biggrin.gif tikiuosi mazoji suteiks man nors kazkiek laiko tai padaryt smile.gif

jau kaip niezti pirstai fotika traukt ir pafotkint pagal sayonaros patarimus ax.gif

Kiek ikvepimo, padrasinimo, postumio gavau tame meeete, mmmmmmmmmmm . . .. . wub.gif

Sveika Zitlali 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 22 gegužės 2009 - 08:56
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 22, 08:56)
jau kaip niezti pirstai fotika traukt ir pafotkint pagal sayonaros patarimus  ax.gif

Kiek ikvepimo, padrasinimo, postumio gavau tame meeete, mmmmmmmmmmm . . ..  .  wub.gif

viskas, reik man su tavim mytintis, visa info pasidalint prasyt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu bet Rasytce kad entuziazmu privaisinta grizo biggrin.gif tongue.gif teks tau su mumis pasidalint juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 22, 09:56)
jau kaip niezti pirstai fotika traukt ir pafotkint pagal sayonaros patarimus  ax.gif

Tai jau pasidalinkite visais patarimais mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarimai kaip ir paprasti bet neprasti wink.gif, bet va ikvepimo tai nerealiai pridave man biggrin.gif

Bus meetas Kaune, pamatysit kaip ir jus busit pakyleti, nersit i footgrafija visa galva thumbup.gif

na bent man tai taip kol kas suveike biggrin.gif
Atsakyti
O jau turit kokia nors optimalesne data numaciusios? ax.gif
Atsakyti
Birzelio pirmoje savaiteje nuo 2 dienos bandysim derint - wysnia bus Kaune kelias dienas tai kazkuria is ju smile.gif r

eiktu vieta mums issirinkt - siulykim - zinoma, kad pafotkint butu idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 22 gegužės 2009 - 09:50
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 22, 10:48)
Birzelio pirmoje savaiteje nuo 2 dienos bandysim derint - wysnia bus Kaune kelias dienas tai kazkuria is ju smile.gif r

eiktu vieta mums issirinkt - siulykim - zinoma, kad pafotkint butu idomu  rolleyes.gif

labai faina botanikos sode - bet kad susisiekimas labai nevykes ... unsure.gif na ir tradiciskai azuolynas, dar koks dainavos parkas tiktu - ten zmoniu nemazai buna, santaka-rotuse-vilniaus g.-laisves al...

jei butu daugiau zmoniu ne is Kauno - tai geriausia ko gero Santaka rinktis - del patogios geografines padeties, privaziavimo, parkavimo ir co...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 gegužės 2009 - 09:57
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 22, 08:41)
nzn ka cia naudoja, bet galima paprasta laksta plastiko persvieciamo blizgaus det ...

QUOTE(inc @ 2009 05 22, 08:47)
as turbut pirkciau skaidraus plastiko ir po apacia tiesciau norimos spalvos audinio...

QUOTE(Pukė @ 2009 05 22, 09:42)
arba popieriaus - pigiau butu ir nenukentetu po plastiku g.gif

Ačiū moteros 4u.gif
Atsakyti
Aciu Puke uz komentara smile.gif
Atsakyti
Erzinatės čia su tais savo meetais smile.gif Atbėgt turėsiu tiesiai iš ligoninės, ane ? biggrin.gif
Atsakyti