Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pukė @ 2009 05 21, 23:20)
Rasytce, pavyyyydziu tau bigsmile.gif na, ar labai jau raganos tos senbuves, a biggrin.gif

labai noreciau tokio myto Kaune, o dar labiau - su pafotkinimu bendru wub.gif  thumbup.gif

oi - baisiau nebuna zinok mega_shok.gif cool.gif buvau suvalgyta su kauleliais biggrin.gif

ne ne - it`s a joke wink.gif patys mieliausi zmogeliukai istikro, kurios (-ie) cia kaip piktieji niekadejai biggrin.gif

taigi rasiau, kad TIKRAI bus kitas meetas Kaune wink.gif tik paderinsiu su wysnia detales kur kas kada ir sokiai pokiai estrada yahoo.gif

gaila nemazai spruko kai tik mes pavelavusiai atvaziavom blush2.gif doh.gif bet erdves erdves tai truuukumas baisus buvo karsta.gif

Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 21, 22:30)
oj kaip noriu į miestą krūvoj pafotkint  thumbup.gif
nes dvi dienas iš eilės prieš paskaitas trinuosi po laisvės al su fotiku ir nieko  doh.gif bijau fotkint ir tiek  doh.gif  verysad.gif o vakar tai prie soboro vaikinas fotografavo dviratininkus ant galvos važiuojančius (jie ten rimtai salto darė darė ant dviračių), du ratus apėjau aplink ir nedrįsau užkalbint  doh.gif  verysad.gif
ooo, Sadi, judesio mieste galejai prigaudyt bigsmile.gif biggrin.gif i abu konkursus praktiskai lotuliukas.gif

Rasytce, nu super, lauksiu datos ir vietos ir butinai busiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, kas galetu man padeti isinstaliuoti ta Noiseware profesional blink.gif Visiskai nesurpantu kaip ten naudotis, nestandartinis nulauzimo budas blink.gif
labai reik viena nuotrauka gelbeti..
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Pagaliau namuose bigsmile.gif islipom is ligu thumbup.gif prisisakiau ebay filtru ir pan biggrin.gif laukiu bigsmile.gif tikriausiai tiek pazenget, kad reiks man zygiuot pas pradedancias g.gif cia pora foto :

user posted image

user posted image

Sita tikriausiai per tamsi ane? Bet man kazkaip ji visai nieko blush2.gif tik truputi kreiva sleiva atrodo del svyranciu tureklu jauc ane g.gif
user posted image

Laikas progini fotkint bigsmile.gif neisivaizduoju kaip doh.gif jau taip cekava ka prifotkinot per ta laika bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 06:55
Sveiki smile.gif

Nu kaip smagu..meetai ir t.t. aš čia tik toliausiai gyvenu...meetai darbo dieną man be šansų sad.gif Gal kas žinot kas naudojama fotostudijose tokioms grindims išgaut atspindinčioms objektus? http://www.123hjemme...spx?id=27096978 ką galima būtų panaudot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 22, 08:36)
Sveiki  smile.gif

Nu kaip smagu..meetai ir t.t.  aš čia tik toliausiai gyvenu...meetai darbo dieną man be šansų sad.gif   Gal kas žinot kas naudojama fotostudijose tokioms grindims išgaut atspindinčioms objektus? http://www.123hjemme...spx?id=27096978    ką galima būtų panaudot?  g.gif

nzn ka cia naudoja, bet galima paprasta laksta plastiko persvieciamo blizgaus det ( ju tikrai galima paieskot reminimo dirbtuvese, zmones deda vietoje stiklo ta plastika kai nori persivezti darba, apsaugoti nuo isoriniu veiksniu, duzenu smile.gif jis pjaustomas lakstais) , o po juo kokios nori spalvos audini ir gausi toki efekta smile.gif bet cia tikriausiai labai 'buitinis' variantas butu, tiesa, jis lb braizosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 gegužės 2009 - 07:50
na va ir as is meeto pagaliau lotuliukas.gif
dziaugiuos,kad sudalyvavau,kad gyvai visus pamaciau thumbup.gif

Cgirl,grazus portretas taviskiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 22, 00:32)
Merginos, kas galetu man padeti isinstaliuoti ta Noiseware profesional  blink.gif Visiskai nesurpantu kaip ten naudotis, nestandartinis nulauzimo budas  blink.gif
labai reik viena nuotrauka gelbeti..

galiu pasidalint. mane pacia wyshnia neseniai aprupino biggrin.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 22, 08:36)
Sveiki  smile.gif

Nu kaip smagu..meetai ir t.t.  aš čia tik toliausiai gyvenu...meetai darbo dieną man be šansų sad.gif  Gal kas žinot kas naudojama fotostudijose tokioms grindims išgaut atspindinčioms objektus? http://www.123hjemme...spx?id=27096978    ką galima būtų panaudot?  g.gif

as turbut pirkciau skaidraus plastiko ir po apacia tiesciau norimos spalvos audinio
http://www.heliopoli...lokstes?title=1 man atrodo, kad cia tas plastikas
Atsakyti
Na ką gi, meetas buvo tikrai labai gausus, bet smagus biggrin.gif
Tik aišku smegeninė nesugebėjo tokio kiekio žmogeliukų prisiminti ir ne su visais spėjau šnektelti. Bet susirinko tikrai šaunus būrys thumbup.gif

Laukiu dabar dar gausesnio kiekio nuotrakų, tai ramiai atsisėdusi su kavos puodeliu iš naujo pervirškinsiu šitą gausų susibėgimą smile.gif
Atsakyti
O šitą patį nuotraukų nebus? cool.gif ar aš nežinau kur ieškot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 22, 07:46)
na va ir as is meeto pagaliau lotuliukas.gif
dziaugiuos,kad sudalyvavau,kad gyvai visus pamaciau  thumbup.gif
Cgirl,grazus portretas taviskiu wub.gif

gaila, kad mažai bendravome su kai kuriais. doh.gif gal kada kitą kartą ramiau susėstumėm.. bigsmile.gif p.s. aš gi moku ne tik šaukti, bet ir ramiai kalbėtis, ŽINOKIT smile.gif

Pupeliuk, bus, kaip visada senųjų ND albume. kol kas nėra tikriausiai, aš jau atsirinkau rodytinas, lieka aptvarkyti ir sumažint. per šiandieną parodysiu savo.
siūlau visoms prie savo foto nikus surašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 gegužės 2009 - 08:18
QUOTE(peppi @ 2009 05 21, 22:14)
na aš tai šviežiai iš myto biggrin.gif
atbėgau pasakyti, kad buvo begalybė žmonių...tiesiog neįsivaizduojamas kiekis doh.gif su vienu metu buvo apėmęs fotografavimo ir balionų sprogdinimo chaosas biggrin.gif su visais pabendrauti be šansų...tokios mažos vestuvės praktiškai lotuliukas.gif

rytoj tikiuosi kažką įdėt...nors ir labai plepėt geriau sekėsi nei fotiką išsitraukt biggrin.gif

jeezus kaip pavyyydziu.... blush2.gif unsure.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 21, 23:12)
Birzelio pradzioje wysnia nori susimatyt su kaunietem - tei organizuosim dabar grand meeta Kaune  thumbup.gif smulkesnes detales bus dar tikslinamos smile.gif

cia as trumpai mazdaug posta parasiau hihihi.gif - na stengiaus kaip galejau biggrin.gif

as visomis keturiolika uz biggrin.gif thumbup.gif jau busiu laisvesne po visokiu seimyniniu bedu, o jei dar ir savaitgalis - tai isvis thumbup.gif wub.gif

p.s. bet tai kiek jusu susirinko blink.gif doh.gif thumbup.gif su tokiu kiekiu tai TIK i gamta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 gegužės 2009 - 08:41