Sadi, .
Puke, Dėkui. Aha, jam saulė grinai į akis švietė. Nu dar reiks pabandyt ką nors.
Ne, Ten ne Erikos šuo. čia to berniuko ; D Ai, mes jį ten tiek numūčijom, kad labai susivėlė.
Grethenn. Aha, dėl perdėgimų... trečioj nuotraukoj ant bato niekaip nepavyko išnaikint...
Jam saulė į akis švietė. : )
Bet toks fainas berniukas jis. ;D Galima sakyti pats pasisiūlė papozuoti.
buvo be galo smagu su visas ir visus pamatyti, cia jau tiesiog grand meetas buvo.
tik mano Unei laiptai buvo idomiau
tik mano Unei laiptai buvo idomiau
20 skaitančių
Aš irgi tokiam kiekiui žmonių būčiau pageidavus kur nors atviroj erdvėj su pafotografavimais normaliais. "Apynormaliai" pabendravau turbūt 10 minučių. Bet anyway buvo smagu
Aš irgi tokiam kiekiui žmonių būčiau pageidavus kur nors atviroj erdvėj su pafotografavimais normaliais. "Apynormaliai" pabendravau turbūt 10 minučių. Bet anyway buvo smagu
QUOTE(sayonara @ 2009 05 21, 21:18)
reiktų dažniau suderinti šį malonumą su fotografavimosi praktika. t.y. gamtoje arba kokiose nors apibrežtose vietose vieni kitus, aplinką ar dar ką nors fotkinti, paskui lyginti ir diskutuoti. gi būtų jėga. tikras hobis
palaikau į gamtą į gamtą į gamtą
vat Vingiaparkis išraustas gerokai...nors pakraštys yra normalus...kokios dar vietos būna?
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 21, 21:25)
susispaudę tilpom
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 21, 21:42)
as asmeniskai myto neuzkaitau Pirmiau turi buti tikslingas fotografavimas ir tik tada prie stalo picas su salotom slemst Taip ir darysim, taip?
skaitanciu 20... tyla....
nu bet is tikro. Dabar is 40 susirinkusiu vos visus atsimenu ir ne visi su visais spejo susipazint
skaitanciu 20... tyla....
nu bet is tikro. Dabar is 40 susirinkusiu vos visus atsimenu ir ne visi su visais spejo susipazint
na kas dėl susipažinimo tai juk nebūtina pulti į pasižindymus apsiuostyt reik pirma
jei rimtai tai juk stengiamasi sudaryti tėvam su vaikais sąlygas dalyvauti čia juk tėvų klubas drauge su fotografiniu
na o vietas kiek supratau visi gali siūlyti
Papildyta:
taigi niekas nesitikėjo, kad tiek žmogeliukų ir dar su vaikais susirinks
Jaučiu buvo faina
Reikia dažniau organizuot ekspromt-meet ir žmonių mažiau susirinks ir pabendraut galima bus su kiekvienu,nes 40 žmonių per 3 val turbūt sunkiai sugebėjo pabendraut .
Bet neįsivaizduoju kiek nuotraukų bus , jei su "kalašnikovu" fotkino
Duoma, sveika sugrįžus
Reikia dažniau organizuot ekspromt-meet ir žmonių mažiau susirinks ir pabendraut galima bus su kiekvienu,nes 40 žmonių per 3 val turbūt sunkiai sugebėjo pabendraut .
Bet neįsivaizduoju kiek nuotraukų bus , jei su "kalašnikovu" fotkino
Duoma, sveika sugrįžus
Ramiai, 40 zmoniu nebuvo, bet 17 suskaiciavau, su vaikais - apie 25.
Musu nieks "neiskrauste", o dar nese balionus vaikams dideliais kiekiais ir siaip buvo baisiai malonus.
Labai smagu buvo pamatyt tiek susirinkusiu!
Konstruktyvus pasiulymas - gal savaitgali varyt fotografuot i botanikos soda vingio parke, arba daryt marsa per miesta? Nebutinai si savaitgali - girdejau oras ne koks, bet kita - kodel gi ne?
Musu nieks "neiskrauste", o dar nese balionus vaikams dideliais kiekiais ir siaip buvo baisiai malonus.
Labai smagu buvo pamatyt tiek susirinkusiu!
Konstruktyvus pasiulymas - gal savaitgali varyt fotografuot i botanikos soda vingio parke, arba daryt marsa per miesta? Nebutinai si savaitgali - girdejau oras ne koks, bet kita - kodel gi ne?
eeeeeeeeeeeeeei, stai ir as jau vietoj
gal as trumpai - man tai buvo kazkas UNREAAAAAAAAAAAAAALLL meetas - atgaiva kuunui ir sielai ypac po tokio draugisko priemimo ir nuosirdaus palaikymo
galeciau cia aprasyt viska ka jauciu - bet ne ta tema v.z. - jus visi buvot nuostabus
ir dar su kokiais - maniske tai patys matet - ramiai nei sekundes
Fotkes jau paziurejau - i save zinoma negaliu ziuret , sayonara nebandyk kist manes i erdve kadangi i j/b verst nemoku kaip tik vieno mygtuko paspaudimu, tai as greiciausiai atrinkus kelsiu nekoreguotas, o jau jus patys is albumelio galesit pasiimt ir pasitvarkyt arba galesiu per skype permest kas ko pageidaus
-----------------------------------------------------------
Birzelio pradzioje wysnia nori susimatyt su kaunietem - tei organizuosim dabar grand meeta Kaune smulkesnes detales bus dar tikslinamos
cia as trumpai mazdaug posta parasiau - na stengiaus kaip galejau
gal as trumpai - man tai buvo kazkas UNREAAAAAAAAAAAAAALLL meetas - atgaiva kuunui ir sielai ypac po tokio draugisko priemimo ir nuosirdaus palaikymo
galeciau cia aprasyt viska ka jauciu - bet ne ta tema v.z. - jus visi buvot nuostabus
QUOTE(peppi @ 2009 05 21, 22:54)
taigi niekas nesitikėjo, kad tiek žmogeliukų ir dar su vaikais susirinks
ir dar su kokiais - maniske tai patys matet - ramiai nei sekundes
Fotkes jau paziurejau - i save zinoma negaliu ziuret , sayonara nebandyk kist manes i erdve kadangi i j/b verst nemoku kaip tik vieno mygtuko paspaudimu, tai as greiciausiai atrinkus kelsiu nekoreguotas, o jau jus patys is albumelio galesit pasiimt ir pasitvarkyt arba galesiu per skype permest kas ko pageidaus
-----------------------------------------------------------
Birzelio pradzioje wysnia nori susimatyt su kaunietem - tei organizuosim dabar grand meeta Kaune smulkesnes detales bus dar tikslinamos
cia as trumpai mazdaug posta parasiau - na stengiaus kaip galejau
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 21, 22:42)
as asmeniskai myto neuzkaitau Pirmiau turi buti tikslingas fotografavimas ir tik tada prie stalo picas su salotom slemst Taip ir darysim, taip?
nu kaip čia pasakius...
1. tarkim po darbo mano galvoj viena mintis sukasi - pašlemšt. savaitgalį kitas reikalas būtų.
2. tikrai nieks nesitikėjo, kad bus tiek žmonių
3. kai tokie mūsų orai, tai sunku, ką ir prognozuot, bet šiaip aš ir už mytą lauke.
bet vis tiek buvo labai faina
Rasytce, pavyyyydziu tau na, ar labai jau raganos tos senbuves, a
labai noreciau tokio myto Kaune, o dar labiau - su pafotkinimu bendru
sekanntis mytas Kaune arba Birstone - ten grazios vietos fotkinimui, vaiku lakstymui ir du musiskiai
labai noreciau tokio myto Kaune, o dar labiau - su pafotkinimu bendru
sekanntis mytas Kaune arba Birstone - ten grazios vietos fotkinimui, vaiku lakstymui ir du musiskiai
na si syki, tai tikrai buvo neitiketina kiek musu daug, ka?
prisipliurpsejom ir prisijuokem iki soties tik gaila, kad fotiko nejo issitraukt
i botanikos buciau UZ visom keturiom. tik kita as negaliu, nes man krikstynos
prisipliurpsejom ir prisijuokem iki soties tik gaila, kad fotiko nejo issitraukt
QUOTE(BN @ 2009 05 21, 23:09)
i botanikos buciau UZ visom keturiom. tik kita as negaliu, nes man krikstynos
QUOTE(BN @ 2009 05 21, 23:09)
oj kaip noriu į miestą krūvoj pafotkint
nes dvi dienas iš eilės prieš paskaitas trinuosi po laisvės al su fotiku ir nieko bijau fotkint ir tiek o vakar tai prie soboro vaikinas fotografavo dviratininkus ant galvos važiuojančius (jie ten rimtai salto darė darė ant dviračių), du ratus apėjau aplink ir nedrįsau užkalbint
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 21, 23:12)