Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(lamella @ 2009 05 21, 12:50)
O tai vis dėl to čia rimtai Osbornė toj nuotraukoj? rolleyes.gif
Tai kad anas kaip ir pats prisipazino, ir taturovkes sutampa smile.gif
O as pirma pastebejau, cha laugh.gif
Atsakyti
matau avytess skaito: meet'as šiandien 18 val. pizza jazze savanorių pr. virš Hyper Rimi 4u.gif
Atsakyti
Kas ten svarsto, kad fotikas nepakankamai geras?

Geriausia kamera ta, kuria laikau rankose

Ir dar apie fotografavima iPhone cia
Atsakyti
QUOTE(solar @ 2009 05 21, 16:37)
Kas ten svarsto, kad fotikas nepakankamai geras?

Geriausia kamera ta, kuria laikau rankose

Ir dar apie fotografavima iPhone cia
Na tik tenka ispeti visus kas ziures, kad ten ne visos foto su Iphonu darytos smile.gif tik ten kur parasyta
Atsakyti
Tai savaime suprantama, kad ne visos.
Grethenn, ateisi?
Atsakyti
QUOTE(solar @ 2009 05 21, 17:57)
Tai savaime suprantama, kad ne visos.
Grethenn, ateisi?
Tai gi ne visi visada viska supranta tongue.gif
O kas cia per Solar'is ir dar pasilaiciuose gyvena? bigsmile.gif
Atsakyti
Tara tara ra ram! ; D
Pristatau savo beveik pirmus blynus, nes jaučiaus kaip pirmą kart fotoaparatą į rankas paėmusi.
Nepeikit labai, ką. biggrin.gif

numeris pirmas.
Nuotrauka - bandymas.
modelis - pūkas.
vienas iš tų retų kartų, kai fotografavau makro priartinus. Jūs darot taip? Kokybė nuo to nepablogėja?
bet fonas kaip išplaukė. (fonui nieko nedariau).
user posted image

numeris antras.
Modeliai:
Jokūbas ir Teris.
Žinau, kad kažkas blogai. Bet niekaip nesuprantu kas.
Kažkokios ne tokios spalvos.
Bandžiau jb, bet man kažkaip nelabai...
Visą kaltę verčiu fonui. ; D
user posted image

numeris trečias.
Nuotrauka - beveik netyčiukas.
Modeliai:
Erikos kojos ir Teris.
Bandžiau aš kažką daryt su šita, primakaliavau visokių actionų. Bet man visai nieko.
Žiūrėsim kaip jums. ; )
user posted image

Numeris ketvirtas.
Nerežisuota nuotrauka.
modeliai:
Erika ir Teris.
jaučiu sunku įžiūrėt kad čia šuo ane? g.gif
user posted image

Pavadinimų ir istoriįjų nuotraukoms dar nesugalvojau... : )

Tėtis sakė, kad fotoaparatas geriau fokusuoja. Bent jau jam taip atrodo.
Šiandien buvo labai saulėta diena, nieko beveik nemačiau ką fotografuoja, o fokusas beveik vietoj. Taip buvo su pirma nuotrauka.

blush2.gif 4u.gif

P.S. Kokių komplimentų gavau... blush2.gif biggrin.gif Vienam jaunimo forume, atidariau naują temą, ale savo nuotraukų parodėlę. Žodžių yra žmonių, kurie netiki, kad mano nuotrauka ir sako, kad ištrauktos iš interneto... doh.gif
Atsakyti
na aš tai šviežiai iš myto biggrin.gif
atbėgau pasakyti, kad buvo begalybė žmonių...tiesiog neįsivaizduojamas kiekis doh.gif su vienu metu buvo apėmęs fotografavimo ir balionų sprogdinimo chaosas biggrin.gif su visais pabendrauti be šansų...tokios mažos vestuvės praktiškai lotuliukas.gif

rytoj tikiuosi kažką įdėt...nors ir labai plepėt geriau sekėsi nei fotiką išsitraukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 05 21, 21:53)
P.S. Kokių komplimentų gavau...  blush2.gif biggrin.gif  Vienam jaunimo forume, atidariau naują temą, ale savo nuotraukų parodėlę. Žodžių yra žmonių, kurie netiki, kad mano nuotrauka ir sako, kad ištrauktos iš interneto...  doh.gif

ooo, čia tikrai geras komplimentas smile.gif

Kaip meetas? kiba dar neišsiskirtėt? g.gif
Atsakyti
ir aš po meet'o.. uf, kiek žmonių. drąsiai sakau, kad tokio meet'o dar nebuvo.. uf uf uf, ryt dėsim nuotraukas kaip "avtomat kalašnikova modernizyrovannyj" doh.gif ačiū visoms ir visiems, buvo smagu. 4u.gif

reiktų dažniau suderinti šį malonumą su fotografavimosi praktika. t.y. gamtoje arba kokiose nors apibrežtose vietose vieni kitus, aplinką ar dar ką nors fotkinti, paskui lyginti ir diskutuoti. gi būtų jėga. tikras hobis wink.gif
Atsakyti
Duoma, sveika sugryzus su savo kadrais drinks_cheers.gif wub.gif man ta su kojom ir tuo suneku thumbup.gif biggrin.gif suniukas superinis odelis, toks perkares atrodo ir susisiauses lotuliukas.gif sako, suo i seimininka panasus, merginos kojos irgi plonyyytes biggrin.gif

toj kur tau del spalvu neaisku, tai tiesiog saule sviete labai, man atrodo, ar ne taip? pablukino spalvas...

na, laukiam ispudziu is myto smile.gif ir is saviskiu - Rasytces bigsmile.gif biggrin.gif delegate is Kauno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 05 21, 22:53)
Pristatau savo beveik pirmus blynus, nes jaučiaus kaip pirmą kart fotoaparatą į rankas paėmusi.
Nu ku, perdegimai vis tik yra, ir tokie neteisingi perdegimai, kuomet is kart matos ta niekadejiska dienos sviesa, nedekinga ji, arba reik su refletoriais kokiais fotkint, nzn smile.gif siaip tai spalvos man grazios ir kompozicijai pirekaistu neturiu. tik ko tas berniukas tuoj tuoj pravirks antroj nuotraukoj unsure.gif

QUOTE(peppi @ 2009 05 21, 23:14)
...tokios mažos vestuvės praktiškai lotuliukas.gif
Nu faina laugh.gif
tilpot? ar isnesdino jus is ten? biggrin.gif
Atsakyti