Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aha exnaujokes, pabijojot nagu is sluotu. Neisivaizduojat ka man teko iskesti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 16, 18:50)
Aha exnaujokes, pabijojot nagu is sluotu. Neisivaizduojat ka man teko iskesti  doh.gif  lotuliukas.gif

Turbut fotkino Tave is visu kampu iki nukritimo biggrin.gif As irgi toki modeliuka kaip Tu griebciau ir nepaleisciau biggrin.gif 4u.gif Pavydziu dabar visoms "senems" ir "exnaujokems" del meetuko cool.gif
Lauksim meeto nuotrauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 16, 17:24)
Tai kad neturiu viso nuotraukos berods... g.gif  Cia kamienas matos biggrin.gif
user posted image

bet medis tai ne mano piestas darbas(nors sugebeciau...tik laiko ner blush2.gif ), o tapetas biggrin.gif

kokia mieal nuotrauka. šviesa.. doh.gif 4u.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 16, 18:50)
Aha exnaujokes, pabijojot nagu is sluotu. Neisivaizduojat ka man teko iskesti  doh.gif   lotuliukas.gif

laugh.gif essen.gif doctor.gif hah.gif box.gif devil.gif nail.gif iškart geriau pasijutau šviežio kraujo paragavus smile.gif

p.s. ką tikrai, neperdedant teko iškęsti, tai nenutrūkstantį bent jau mano plepėjimą. nu nemoku aš tylėti.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 gegužės 2009 - 19:17
Tiesa, sayonara, pamirsau pagirt Tavo berniuko nuotrauka. Jauciu simpatija akiniuotiems vaikuciams blush2.gif Patiko ir nuotrauka ir berniukas joje ax.gif
Kiek Taurui metuku dabar??? Maniskis pradejo nesioti dar 4-iu neturedamas, nors jei butumem anksciau kreipesi anksciau but israse...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 16 gegužės 2009 - 19:42
QUOTE(sayonara @ 2009 05 16, 20:17)
p.s. ką tikrai, neperdedant teko iškęsti, tai nenutrūkstantį bent jau mano plepėjimą. nu nemoku aš tylėti.. unsure.gif
lotuliukas.gif uztat as moku doh.gif biggrin.gif
Tai va, teks man vel i kirpykla eiti, nes ispese nemazai plauku per tas box.gif

P.S. aciu visoms visoms uz dovanas, tikrai neiprastai geros ir grazios foto, mano vyrui ir vaikams irgi baisiai patiko bigsmile.gif Ir labai malonu buvo su Kaktuke Zuvialiuku ir Zuvialikiuku susipazinti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 16 gegužės 2009 - 20:02
QUOTE(c-girl @ 2009 05 16, 18:58)
Turbut fotkino Tave is visu kampu iki nukritimo biggrin.gif  As irgi toki modeliuka kaip Tu griebciau ir nepaleisciau biggrin.gif  4u.gif Pavydziu dabar visoms "senems" ir "exnaujokems" del meetuko cool.gif
Lauksim meeto nuotrauku ax.gif

Kad as nelabai jaukiai jauciuosi kai fotiko akis i mane ziuri ax.gif

Meetas tikrai smagus buvo. Idomu kaip Sea_? Zadejo atvaziuoti g.gif
Atsakyti
oi, pavydziu Kaktukei, kad su "senem" susipazino gyvai blush2.gif biggrin.gif tai kas ten buvo, ka kalbejot, ka veiket, prasom ataskaita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 16, 20:38)
oi, pavydziu Kaktukei, kad su "senem" susipazino gyvai blush2.gif  biggrin.gif tai kas ten buvo, ka kalbejot, ka veiket, prasom ataskaita biggrin.gif

Ir as pavydziu bigsmile.gif
Atsakyti
Nu bet ir nuotraukyciu pasakisku pridejot! bigsmile.gif Pakomentuosiu, ka prisimenu.

C-girl, tavo pirmoji foto ismuse is veziu, uzeme kvapa! blink.gif ohmy.gif swoon.gif Sviesa, spalvos, judesys, emocija, kompozicija, seseliu zaismas, technine kokybe - nu viskas tiesiog nerealu! Kai isejus i pensija rasysi fotografijos vadoveli, nepamirsk sitos foto itraukti i skyreli "O dabar apie tai, kaip padaryti visapusiskai idealia foto". thumbup.gif

Oi, negaliu atsigauti... karsta.gif

Sayonara, labai patiko tavo laikrascio skaitytojas! Tokia atsiputus foto. biggrin.gif Vis bandziau sugalvoti, kas gi ten man lyg ir kliuna? g.gif Is pradziu bandziau naudotis savo uzpatentuotu komentaru "Gal vertejo fotografuoti is zemiau?", bet visgi nusprendziau, kad jis cia nei prie ko. Tai nusprendziau taip - jei butu mazesne ryskumo zona, antras planas labiau isplaukes, mano galva, butu labiau isreikstas zmogelio atsiribojimas nuo viso "kosmoso". O jei antras planas butu judesy, o zmogelis ryskus - tai is viso butu super. ax.gif

Dar buvo graziu foto, bet neatsimenu... doh.gif

Gal kas zino, kur dingo Saules puga? Kazkaip jau pasiilgau jos skaidraus jautraus poziurio... wub.gif

Tai raganu saskrydis pavyko, kaip suprantu? tongue.gif Dziaugiuosi uz jus, kita karta ir as noresiu i Valpurgijos popiete! (dabar tai sluota uzimta virusu isvarymu is namu doh.gif )

Gal kuri galit imesti geru nuorodu apie pridedamos blysktes naudojima? Ketinu pirkti artimiausiu metu. Kaip suprantu, blykste yra atskiras mokslas salia visu fotoaparato subtilumu. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 16, 19:41)
Tiesa, sayonara, pamirsau pagirt Tavo berniuko nuotrauka. Jauciu simpatija akiniuotiems vaikuciams blush2.gif Patiko ir nuotrauka ir berniukas joje ax.gif
Kiek Taurui metuku dabar??? Maniskis pradejo nesioti dar 4-iu neturedamas, nors jei butumem anksciau kreipesi anksciau but israse...

ačiū..smile.gif man jis toks gražutis su tais akinukais.. wub.gif kad ir bėda su akytėm, bet vis tiek toks grožis.. yra vilčių, kad susitvarkys viskas, toliaregis muona..biggrin.gif
Taurui poryt 4. ką tik pradėjo nešiot.. cool.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 16, 20:38)
oi, pavydziu Kaktukei, kad su "senem" susipazino gyvai blush2.gif  biggrin.gif tai kas ten buvo, ka kalbejot, ka veiket, prasom ataskaita biggrin.gif

kai santechnikas išeis (valo užsikimšusią nuo meet'o dalyvių plaukų vonią), parašysiu lotuliukas.gif bigsmile.gif

Kaktuke maladiec, dar trys meet'ai ir pozuos be nervų biggrin.gif dar prie tos sienos norėčiau kelias nusitempti, nuo kurios mus nuvarė Vingio parke.. g.gif
Papildyta:
Nikke, žemiau jau būtų smarkas prie grindinio biggrin.gif
o dėl antro plano jo, galėjau išplukdyti, ale pamiršau. kadangi pagrinde su kokiais 6 diafragma fotkinau, greičiausiai ir šitoje foto tiek buvo. šiaip veiksmo mažoka apskritai toje foto, bet vis tiek diedas patiko..smile.gif ir už jo oran pakilę vaikas su mama.

labanakt. einu vaidentis kam nors..smile.gif neatsipalaiduokit.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 16, 19:50)
Aha exnaujokes, pabijojot nagu is sluotu. Neisivaizduojat ka man teko iskesti  doh.gif  lotuliukas.gif

nu tu neisivaizduoji kaip as tau pavydziu doh.gif del meeto su musu burtininkem biggrin.gif diedas net sako, tai kur kada, mol butu net pats vaziaves bigsmile.gif , tik va kaip tycia turejom kitu vaziuot doh.gif bet jau kit akarta tai jau tikrai busim cool.gif

sayonara, itariu butu tada du nenutylantys su maniskiu, ta tik patempk uz liezuvio, tai net kartais man nepatogu kiek pliurpia cool.gif

lauksim fotkiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 16, 21:38)

aha, pavydu ir man smile.gif

Kaunietės - darom kada susibūrimą?
Atsakyti