Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 05 21, 07:34)
ir butent man jie sioj fotoj patinka biggrin.gif neisimaive, tikri tokie ax.gif

patiko man wub.gif kad ir juodai balta lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(rencia1 @ 2009 05 21, 08:00)
Sveiki, fotografai ir fotografes  4u.gif Labai reikia jusu pagalbos, galbut esat kazkur apie tai rase, bet skaityt 73 temas  doh.gif
Nusipirkau is ebay White balance lens cap, bet vis niekaip negaliu issiaiskint, kaip ji panaudot. Pati turiu Nikon D40, nustatau prie nustatymu White Balance Pre, bet beda ta, kad nu niekaip nemoku kaip uzfiksuot ta balta spalva  doh.gif gal kas susiduret su tuo, ir zinot  4u.gif

pas mane irgi nikon d40, neturiu jokiu White balance lens cap, naudoju arba auto nustatymus (saulute, debeselis) arba reikalui esant pafotkinu balta lapa paprasciausia, bet tai buna labai retai tongue.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 21, 08:18)
turejau siandien ryte ambasadoje but,bet vakar vakare prisiminem,kad nuotraukyciu neturim,tai persikelem diena doh.gif

batsiuvys be batu, zodziu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kaip tu su tuo baltu lapu fotografuoji? paaiskink man prasau neismanelei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 21, 00:44)
Fotogeniska siena, fotogeniskas vaikinas su savo seseliu biggrin.gif Man nepatinka jo sypsena (noreciau, kad jos nebutu) ir sviesumas desineje. siaip neblogas kadras, bet noretus kzka koti... gal matyti jo daugiau? truputeli dar paeksperimentuoti su sviesa ir nors matyt siuo mano patarimu nebus pasinaudota, bet nenoreciau cia matyti marskiniu, isivaizduoju nuoga kuna, kaip kad pvz....zinok ieskojau ieskojau kudroj tos autores ir niekaip neradau...  buvo tokios foto, su kudu jaunu vyriskiu, labai labai tokios mmmm  rolleyes.gif

Marškinius tai galiu nuimti, bet daugiau tai nesileis biggrin.gif Šeip gerai būtų fotografuot jo kūną nes jis labai kūdas ir kaulai visi labai iššokę taip fotogeniškai biggrin.gif
Jei kada rasi tą autore tai mestelk nuorodą, įdomu rolleyes.gif

c-girl, gražūs berniukai, vos ne kaip dvyniai wub.gif

Beje, žinot fotokūdroj Zajac, jis/ji su juosta fotografuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 21 gegužės 2009 - 08:50
QUOTE(rencia1 @ 2009 05 21, 08:40)
o kaip tu su tuo baltu lapu fotografuoji? paaiskink man prasau neismanelei  doh.gif

Pradziamoksliu temoje,pirmam lape viskas surasyta mirksiukas.gif

Papildyta:
Noriu padekoti uz slaptazodzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 21, 08:49)
Marškinius tai galiu nuimti, bet daugiau tai nesileis  biggrin.gif Šeip gerai būtų fotografuot jo kūną nes jis labai kūdas ir kaulai visi labai iššokę taip fotogeniškai  biggrin.gif
Jei kada rasi tą autore tai mestelk nuorodą, įdomu  rolleyes.gif

c-girl, gražūs berniukai, vos ne kaip dvyniai  wub.gif

ne, jis fotkina su skaitmena ir neišduoda savo spalvojimo paslapties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 21, 10:09)
ne, jis fotkina su skaitmena ir neišduoda savo spalvojimo paslapties biggrin.gif

Ot velnias, blogai, kad neišduoda biggrin.gif
Man jo nuotraukos ir spalvos tai labai labai, kiekviena nuotrauka kaip iš filmo iškirptas kadras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 21, 09:51)
Ot velnias, blogai, kad neišduoda
Man jo nuotraukos ir spalvos tai labai labai, kiekviena nuotrauka kaip iš filmo iškirptas kadras

ne Tau vienai..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 21, 08:59)
Mano berniukai(na 2 is ju... )
Na fain visai, patinka man labai, kad jie tokie rimti, tokie... naturalus, tieisog ziuri i objektyva, tokiais stipriais zvilgsniais, ypac didysis smile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 21, 10:49)
Marškinius tai galiu nuimti, bet daugiau tai nesileis  biggrin.gif Šeip gerai būtų fotografuot jo kūną nes jis labai kūdas ir kaulai visi labai iššokę taip fotogeniškai  biggrin.gif
Jei kada rasi tą autore tai mestelk nuorodą, įdomu  rolleyes.gif
Tai tik marskiniu ir uzteks! Matosi, kad jis kudas, del to ir norisi matyti tas teksturas ir sviesa zaidziancia ant su iskilimu idubimu smile.gif
Na velniava, niakeip nerandu kudroj tos autores g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 21, 11:00)
Tai tik marskiniu ir uzteks! Matosi, kad jis kudas, del to ir norisi matyti tas teksturas ir sviesa zaidziancia ant su iskilimu idubimu smile.gif
Na velniava, niakeip nerandu kudroj tos autores  g.gif

Tai nurengsiu tuos marškinius ir kartosiu dar smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 21, 09:49)

susiradau is smalsumo - ir gavau soka, virpuliukai tik eina, akys tik siurbia - nu jau fooootoooooooooo jo wub.gif - siaip as dar aplamai nedaug esu nagrinejus, bet jau sios kaip persmelkia, na kazkas tokio - daug rasyciau turbut apie tai - nieks dar nera sukeles kol kas tokiu emociju su fotkem. v.z. pakerejo - spalvomis, fakturomis, ispildymu, turiniu, pasakojimais - unreaal.

zinoma dekinga jam aplinka - JAV yra ka fotkint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 21, 12:12)
zinoma dekinga jam aplinka - JAV yra ka fotkint  rolleyes.gif
Tai net Kelly Osborne jo pasonej sukas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 21, 11:31)
Tai net Kelly Osborne jo pasonej sukas hihihi.gif

O tai vis dėl to čia rimtai Osbornė toj nuotraukoj? rolleyes.gif
Atsakyti