Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 20, 20:35)
Slifuoji technika - slifuok kol nuslifuosi, jei kyla klausimu ar gerai ar negerai - rodyk smile.gif Jei eksperimentas atrodo vykes irgi rodyk, bet rodyt tam kad: "experimentuoju, bet paziurekit, va kaip cia priexperimentavau, bet zinau kad blogai" biggrin.gif tai nematau tikslo smile.gif

O del foto...pilki tie ziedlapiai:) dar turint oemny kad niekas isdegimu Nikes portrete nemato, o tik as, tai vadinas mano ekranas per sviesus. taip kad isvada - Tavo ziedlapiai visai murzini biggrin.gif
Kompozicija kaip ir puse velnio

dėl šito tai sutinku pilnai smile.gif anam skyrelį pasvarstydavau prieš dedant foto, o čia išvis tris dienas mintyse nešioju ar tikrai verta rodyt blush2.gif

Ačiū už komentarus smile.gif Bandysiu šviesint smile.gif

Jei jau pradėjau, tai dedu ir antrą iš tų pačių bandymų blush2.gif Kaip čia su murzinumu? O kaip kvadratas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 20, 21:56)
o i meeta as butinai ir vel atleksiu, tikiuosi ir vel busiu viena is naujokiu  lotuliukas.gif

nori visa garbe ir demesi sau vel susitelkt tongue.gif nepavyks - ir as ten busiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 20, 19:35)
Techniskai gerai sugauta, tikrai rysku smile.gif bet jau spalvu spalveliu... tik jb smile.gif
paskutinej balaganas.

del paskutines sutinku, o del spalvu gausumo pirmoje man patinka - tikrai neversiu j/b schmoll.gif biggrin.gif mano vaiku vaikyste spalvota wub.gif o i mena netaikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 20, 22:31)
Kad nebūčiau tuščiom ax.gif
Fotogeniska siena, fotogeniskas vaikinas su savo seseliu biggrin.gif Man nepatinka jo sypsena (noreciau, kad jos nebutu) ir sviesumas desineje. siaip neblogas kadras, bet noretus kzka koti... gal matyti jo daugiau? truputeli dar paeksperimentuoti su sviesa ir nors matyt siuo mano patarimu nebus pasinaudota, bet nenoreciau cia matyti marskiniu, isivaizduoju nuoga kuna, kaip kad pvz....zinok ieskojau ieskojau kudroj tos autores ir niekaip neradau... buvo tokios foto, su kudu jaunu vyriskiu, labai labai tokios mmmm rolleyes.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 20, 23:55)
Jei jau pradėjau, tai dedu ir antrą iš tų pačių bandymų  blush2.gif Kaip čia su murzinumu? O kaip kvadratas?
Kvadratas gerai, bet tokia eiline foto smile.gif Apsvietimo gero reikia tokioms

QUOTE(Pukė @ 2009 05 21, 00:38)
mano vaiku vaikyste spalvota wub.gif o i mena netaikau biggrin.gif
Svarus argumentas biggrin.gif

Cia kaip as prifotkinau leliu, na ir akivaizdziai spalvu kur nereikejo tai jas ir nuimiau, o seneliai sako, taip kaip cia dabar, nebus spalvu? blink.gif negerai...
Priprate, kad jb tai jau seniena, o naujausios technologijos tebuklus daro, tai kam vel viska gadint mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 20, 20:31)
Darbų jau nebekomentuosiu, nes jau viskas išsakyta smile.gif
Kad nebūčiau tuščiom ax.gif

Visai idomus kadras smile.gif

QUOTE(BN @ 2009 05 20, 20:48)
Primenu, mytas ryt!

Siandien sio to ieskojau ir stai ka radau pictures of faith
ir autoriaus puslapis stai

Su idomumu perziurejau. Aciu 4u.gif

Kaip Jums ketvirtadienio meeto pavydziu...labai jau wyshniuka asmeniskai noreciau sutikt blush2.gif

Kadangi tempai didziuliai, bet darbu nedaug, dedu as viena...A la studijinis, pries balta fona, apsvietimas naturalus per langa.
Mano berniukai(na 2 is ju... )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 21, 06:59)
Kaip Jums ketvirtadienio meeto pavydziu...labai jau wyshniuka asmeniskai noreciau sutikt

Mano berniukai(na 2 is ju... )

viskas labai gerai, ale kaip man norisi bent kuo nors "užteršto" fono.. vaikiško tokio, nerimto.. labai švelnus apšvietimas. grožis tie Tavo bernai, nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 21, 07:19)
viskas labai gerai, ale kaip man norisi bent kuo nors "užteršto" fono.. vaikiško tokio, nerimto.. labai švelnus apšvietimas. grožis tie Tavo bernai, nu biggrin.gif

Zinau zinau del fono biggrin.gif Na kazkas naujo man ir jiems... tongue.gif As nejudancius objektus fotografavau(pagalveles kaimynes bizniukui), tai jie labai susidomejo patys ant to popieriaus prisest.... Teip va ir gime "studijinis" portretas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 21, 07:23)
Zinau zinau del fono biggrin.gif  Na kazkas naujo man ir jiems... tongue.gif  As nejudancius objektus fotografavau(pagalveles kaimynes bizniukui), tai jie labai susidomejo patys ant to popieriaus prisest.... Teip va ir gime "studijinis" portretas ax.gif

aha, pripratinai mus prie savo tobulų "buitiakų", o dabar NA švarus fonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 21, 07:31)
aha, pripratinai mus prie savo tobulų "buitiakų", o dabar NA švarus fonas biggrin.gif

Na as suprantu apie ka Tu. Studijine fotografija tikrai ne man...ale pykstelejau kadangi prasesi, ir butent man jie sioj fotoj patinka biggrin.gif neisimaive, tikri tokie ax.gif
Atsakyti
Sveiki, fotografai ir fotografes 4u.gif Labai reikia jusu pagalbos, galbut esat kazkur apie tai rase, bet skaityt 73 temas doh.gif
Nusipirkau is ebay White balance lens cap, bet vis niekaip negaliu issiaiskint, kaip ji panaudot. Pati turiu Nikon D40, nustatau prie nustatymu White Balance Pre, bet beda ta, kad nu niekaip nemoku kaip uzfiksuot ta balta spalva doh.gif gal kas susiduret su tuo, ir zinot 4u.gif
Atsakyti
turejau siandien ryte ambasadoje but,bet vakar vakare prisiminem,kad nuotraukyciu neturim,tai persikelem diena doh.gif

Ieskau tikslaus adreso kur meetas vyks, bet neberandu.
Savanoriu 6, Pizza Jazz virs Rimi?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 21, 08:18)
turejau siandien ryte ambasadoje but,bet vakar vakare prisiminem,kad nuotraukyciu neturim,tai persikelem diena doh.gif

Ieskau tikslaus adreso kur meetas vyks, bet neberandu.
Savanoriu 6, Pizza Jazz virs Rimi?

jo smile.gif tik savanorių 16 (kaip rašo jų psl.), o ne 6 smile.gif bet tikrai tas, kur virš Hyper Rimi smile.gif
Atsakyti