Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(inesaS @ 2009 05 20, 15:26)
Kai sakai pastoviai,kad eikit skaityti pirma puslapi nes ten viskas parasyta,o ten parasyta,kad prizas pasvordas tai ir galvoji,kad ji gausi.Reikia info pakeisti ir nebus nesusipratimu. biggrin.gif

va, va, nes nuoroda i albuma pakeitem, o teksta pakoreguot pamirsom 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 15:30)
pakeisim info pirmam ir viskas -gi jau turi savo albumuka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paskaičiau apie "kabina" ir pasimečiau vėl doh.gif o kur dėtis jei eksperimentuoji ir techniką šlifuoji? verysad.gif

Noriu patarimo/paklausimo dėl obels žiedo. Ar ne keistai atrodo horizontalus kadras? Gal verst vertikaliai?

user posted image

nu ir rėmą lauk jaučiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 20 gegužės 2009 - 15:36
QUOTE(Sadi @ 2009 05 20, 15:36)
Paskaičiau apie "kabina" ir pasimečiau vėl  doh.gif o kur dėtis jei eksperimentuoji ir techniką šlifuoji?  verysad.gif

Noriu patarimo/paklausimo dėl obels žiedo. Ar ne keistai atrodo horizontalus kadras? Gal verst vertikaliai?

nu ir rėmą lauk jaučiu  ax.gif

man gerai atrodo horozontalus, tik noretusi pasviesinti, truksta baltumo ziedlapeliams.

paziurejusi susitikimo albuma noriu pasakyti, kad laaabai man patiko O. jb vertimas, nu tiesiog fantastiskas. O. gal gali pasidalinti paslaptim kaip verti?
ir dar, ar galima tas fotkes parsisiusti sau ir savo veido portretus naudoti nekomerciniais tikslais. kaip cia su autorinem teisem g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaktuke, as verciau su avytess pluginu,(tik va ziuriu ir jis man visai nera geras, pvz Sayonaros man labiau patinka doh.gif , tik ji irgi jauciu su avytes verte biggrin.gif ) man atrodo jis yra pas jus, jei nera, parasyk savo emaila arba skype, atsiusiu, o kartu ir foto mirksiukas.gif Nuotrauku man negaila biggrin.gif kam reikia parasykit savo (geriau )skype mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 20, 00:33)
bandau det judesio gaudyma savo, bijau, kad istampys psl unsure.gif
Techniskai gerai sugauta, tikrai rysku smile.gif bet jau spalvu spalveliu... tik jb smile.gif
paskutinej balaganas.

QUOTE(Sadi @ 2009 05 20, 17:36)
Paskaičiau apie "kabina" ir pasimečiau vėl  doh.gif o kur dėtis jei eksperimentuoji ir techniką šlifuoji?  verysad.gif
Slifuoji technika - slifuok kol nuslifuosi, jei kyla klausimu ar gerai ar negerai - rodyk smile.gif Jei eksperimentas atrodo vykes irgi rodyk, bet rodyt tam kad: "experimentuoju, bet paziurekit, va kaip cia priexperimentavau, bet zinau kad blogai" biggrin.gif tai nematau tikslo smile.gif
Netaikau to ir Ninin, nes ji tik paklause kaip tuos spindulius pagaut, gal tiesiog reikejo patarimo smile.gif
cia tik siaip pasvarsciau smile.gif

O del foto...pilki tie ziedlapiai:) dar turint oemny kad niekas isdegimu Nikes portrete nemato, o tik as, tai vadinas mano ekranas per sviesus. taip kad isvada - Tavo ziedlapiai visai murzini biggrin.gif
Kompozicija kaip ir puse velnio
Atsakyti
Noriu pasidalint savo džiaugsmu. blush2.gif Atgavau fotoaparatą !!! clap.gif yahoo.gif assa.gif
Bet jis man įtartinai lengvas. biggrin.gif

Atsakyti
Duoma, sveikinu atgavus aparatą 4u.gif

Darbų jau nebekomentuosiu, nes jau viskas išsakyta smile.gif
Kad nebūčiau tuščiom ax.gif

user posted image
Atsakyti
Primenu, mytas ryt!

Siandien sio to ieskojau ir stai ka radau pictures of faith
ir autoriaus puslapis stai
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 20, 19:28)
Kaktuke, as verciau su avytess pluginu,(tik va ziuriu ir jis man visai nera geras, pvz Sayonaros man labiau patinka doh.gif , tik ji irgi jauciu su avytes verte biggrin.gif ) man atrodo jis yra pas jus, jei nera, parasyk savo emaila arba skype, atsiusiu, o kartu ir foto  mirksiukas.gif Nuotrauku man negaila biggrin.gif  kam reikia parasykit savo (geriau )skype mirksiukas.gif

turiu avytes plugina, tik uzsizaidziu ir galiausiai niek nesigauna doh.gif jus tai jau gerai aki atmuse biggrin.gif

tik nesuprantu kaip taip vienodai visas nuotraukas sutvarkyti?

O, atsiusiu tau skype i az. Aciu tau is anksto 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 20, 19:28)
Kaktuke, as verciau su avytess pluginu,(tik va ziuriu ir jis man visai nera geras, pvz Sayonaros man labiau patinka doh.gif , tik ji irgi jauciu su avytes verte biggrin.gif ) man atrodo jis yra pas jus, jei nera, parasyk savo emaila arba skype, atsiusiu, o kartu ir foto  mirksiukas.gif Nuotrauku man negaila biggrin.gif  kam reikia parasykit savo (geriau )skype mirksiukas.gif

aš verčiu su avytess reikaliukais, bet ten visuomet beveik, jei norma apšvietimas, dar komplektuką mygutkų paspaudžiu, o dar kartais dar kai ką pačiam PS wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 05 20, 19:49)
Noriu pasidalint savo džiaugsmu.  blush2.gif  Atgavau fotoaparatą !!! clap.gif  yahoo.gif  assa.gif
Bet jis man įtartinai lengvas.  biggrin.gif

sveikinu labai 4u.gif atprato rankos turbut nu fotiko. Lauksim tavo puikiu kadru mirksiukas.gif
QUOTE(BN @ 2009 05 20, 20:48)
Primenu, mytas ryt!

Siandien sio to ieskojau ir stai ka radau pictures of faith
ir autoriaus puslapis stai

labai geros nuorodos drinks_cheers.gif
o i meeta as butinai ir vel atleksiu, tikiuosi ir vel busiu viena is naujokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip laukiu meet'o, wyshniauskaitės pasiilgau biggrin.gif
Atsakyti