Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 05 20, 08:05)

Tiesa, norėjau pasidalinti įspūdžiu su tomis, kurios derina fotografijos pomėgį su susijusia meno šaka - kinu smile.gif vakar žiūrėjau labai mielą švedų filmą apie paprastą darbininkę moterį, kuriai netyrčia į rankas papuola fofoaparatas. Veiksmas 20 a. pradžia. sunku, karas, vyras, vaikų krūva, plaunamos grindys ir t.t., bet moteris labai subtiliai mato pasaulį ir per fotoaparato skylutę.. labai puikus operatoriaus darbas, nenulaižyti veikėjai, nuostabi šviesa, kelios nuotraukos iš filmo stringa galvoje ir nebepalieka jos - man visąč naktį vienas vaizdas stovėjo galvoje. Pavadinimas: Maria Larsson's Everlasting Moments. Treileris čia: http://www.youtube.c...h?v=9uATrCDjPm8 wub.gif

kakur lyg ir matytas atrodo, bet manau reiks dar pažiūrėt rolleyes.gif užkabinantis treileris hihihi.gif
Atsakyti
Ačiū už komplimentus mano kačiukui, o dar smagiau kad tarp mano demonstracijų ir gerų kadrų įžvelgėt 4u.gif

Bitės Majos įdėtas juodukas labai jau piktai žiūri, drąsios mergičkos esat, kad tokio žvilgsnio nepabijojot biggrin.gif

Sayonaros antras buitiakas labai patiko, nes vaikis tokią įdomią pozą išlaužęs, kuri dar taip gražiai įsikomponuoja ant durų esančiame švieso plote thumbup.gif

Nikke, spalvotas variantas man gražiau, o vertikalė fone man netgi patinka, nes vaikiukas galvą pagal ją palenkęs laiko, todėl netgi gražiau žiūrisi nei ji būtų visai tiesi mirksiukas.gif

Patiko Pūkės judesio bandymas, nes mergaitė tokia ryški, greitis juntamas ir dar taip gražiai atsisukusi žiūri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 19, 20:16)
o as daug nesukdama galvos iskeiciau savo olympusiuka i canon 450 su 50/1.8. thumbup.gif
kai sakant kaifuoju, ant sienu lipti nereikia, telpu  biggrin.gif namie jau visos rozetes per nauja isfotkintos  lotuliukas.gif

sveikinimai thumbup.gif lauksim kadru thumbup.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 19, 20:23)

Tai vat prasom man patarti. Antram plane esancios pasvirusios vertikales - brokas ar ne? Nes va, ziuriu, apacioj kairej raudona detale kaip ir tiesi.  g.gif Tai kaip cia dabar ivertinsit?  unsure.gif

pasvirimai visi man netrukdo, bet man spalvos kazkokios idomios...veidas tai vos ne kaip su blycu anksciau as fotkindavau blush2.gif ax.gif atrodo g.gif g.gif kazkoks persviestas mazumele g.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 05 20, 08:31)
Patiko Pūkės judesio bandymas, nes mergaitė tokia ryški, greitis juntamas ir dar taip gražiai atsisukusi žiūri thumbup.gif

dekui uz pagyras, upas fotkint pakilo kaip blush2.gif biggrin.gif
o mergaite buvo labai patenkinta, kad mama neliepia pastvet ramiai bent minute, o reikejo kaip tik kuo greiciau judet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 19, 20:01)
ir dar...viskas...perku sigma 30mm 1,4

Sveikinu su abiem progom 4u.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 19, 21:16)
o as daug nesukdama galvos iskeiciau savo olympusiuka i canon 450 su 50/1.8.

jeee yahoo.gif - irgi sveikinimai thumbup.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 19, 21:23)
O spamo, o spamo!

tongue.gif

jau kaip ir susake del foto viska smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 19, 21:37)
Nikke - gerai viskas su tom vertikalėm, jei griūtų bliūdas blogiau būtų  Spalvos man gražios, nors ir ryškokos.

vat dabar del tu spalvu... g.gif

as 50:50 uz spalvas ir j/b, priklausomai nuo foto... paskutini karta fotkinau geram apsvietime, gamtoj , palygint ryskus drabuziai, raw'as - ir foto originalai gavosi laaabai ryskiu, sodriu spalvu...

pradzioj labai dziaugiaus del to ryskumo ir co... o paskui, paziurejau i bendra fotografiju puslapiu, kuriuose lankaus konteksta - ir suabejojau... g.gif kt. sakant susibalamutinau biggrin.gif

nes, realiai, idejus tas spalvas beveik garantuoju, kad buciau apkaltinta PS perspaudimu... rolleyes.gif zdz esu pasimetime del tu ryskumu biggrin.gif

det actionus ir blyskint? biggrin.gif g.gif

Puke - puikiai pasiseke judesi pagaut - ryskuma gera islaikei thumbup.gif dabar dar su mintim reiktu kazka padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 gegužės 2009 - 08:53
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 20, 08:52)
pradzioj labai dziaugiaus del to ryskumo ir co... o paskui, paziurejau i bendra  fotografiju puslapiu, kuriuose lankaus konteksta - ir suabejojau... g.gif  kt. sakant susibalamutinau  biggrin.gif

nes, realiai, idejus tas spalvas beveik garantuoju, kad buciau apkaltinta PS perspaudimu...  rolleyes.gif  zdz esu pasimetime del tu ryskumu biggrin.gif

det actionus ir blyskint?  biggrin.gif  g.gif

aciu merginos uz sveikinimus 4u.gif

as kaip tik dabar dziaugiuosi, kad mano naujasis aparatas labai grazias spalvas duoda, svelnias labai, sviesias, turbut ir objektyvas prisideda smile.gif
nes anksciau gamtoje mekdavau padaryti vivid spalvas, kad butu sodrios.

Ar jus naudojate tas vivid spalvas? g.gif bent jau canone tai pasirenkama prie Picture style.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 19, 13:13)
Jei tu ta 80 metu mociute, arba niolikine abituriente-tada tikrai kaimynai wink.gif
o rimtai kur gyvenat?

as ta mociute smile.gif tarp aikstes ir Nemuno gyvenu,Tulpiu gatvej 4u.gif

noresiu ir as Sayonaros mineta filma paziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 20, 10:00)
Ar jus naudojate tas vivid spalvas?  g.gif  bent jau canone tai pasirenkama prie Picture style.

maniskiam tokiu jauciu net ner... g.gif biggrin.gif (reiks eit 100-aji karta pavartyt instrukcija lotuliukas.gif )

bet kai pradejau fotkint rawu tai spalvos gerokai pasodrejo... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 20, 10:06)
as ta mociute smile.gif  tarp aikstes ir Nemuno gyvenu,Tulpiu gatvej 4u.gif 
noresiu ir as Sayonaros mineta filma paziureti 4u.gif

mociute, Tu mociute lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 gegužės 2009 - 09:09
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 20, 09:10)
maniskiam tokiu jauciu net ner...  g.gif  biggrin.gif (reiks eit 100-aji karta pavartyt instrukcija lotuliukas.gif  )

bet kai pradejau fotkint rawu tai spalvos gerokai pasodrejo...  ax.gif

tavo lyg 350? yra, gal kitaip vadinasi, ten kur reguliuojasi sharpness, contrast, saturation
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 20, 10:28)
tavo lyg 350? yra, gal kitaip vadinasi, ten kur reguliuojasi sharpness, contrast, saturation

joa - mano 350... as kazkaip i ta meniu niekad nelendu - nes turiu baisia savybe - uzmarsuma biggrin.gif blush2.gif paskui kai nureguliuoju ka nors - tai pamirstu atstatyt ir keikiuos foto pamacius... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
a ko tylim, foto nerodom? g.gif
Atsakyti
As su klausimu pas temos naujokes.Pirmam puslapyje yra info apie tai,kad atlikus ND bus duodamas slaptazodis nuo musu albumo.Ar visos sutinka,kad taip ir butu?Ar mokinukams geriau viska daryti savo albume?Laukiu jusu nuomones bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 20 gegužės 2009 - 13:18