Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aha... ax.gif vadinasi cia dar yra priesistore... ax.gif

Atsakyti
mane pajamė vokietys, vardu Alzheimeris tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 15:35)
mane pajamė vokietys, vardu Alzheimeris tongue.gif

ar ne per anksti? biggrin.gif

is kitos puses, tai visai gerai tau - kasdien ka nors naujo suzinai hihihi.gif
Atsakyti
jau tiek pripliurpet, kad jau ir isisterpt kaip ir neiseina , nepapuoliau laiku biggrin.gif bet tai smagumeeelis koks pas jus - tikiuosi taip smagu bus ir meeeete cool.gif

ms - busi? rolleyes.gif

gi turiu toki zmogiena, kuriai miegot yra laikas tik kada jin pati uzsimano neva devil.gif:, tai kol uzspaudziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 19, 15:06)
pamasciau, kad seniai ka berodziau....  g.gif  nors nelabai ir turiu ka...  unsure.gif

Rimtuole musu:

grazus J/B ,o visa kita drinks_cheers.gif su MS smile.gif

t.p. labai patiko Sayonaros berniukas su dviraciu bigsmile.gif labai fainas seselis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 19 gegužės 2009 - 14:48
Jūs gal kelkitės visi pas mane į namus ?smile.gif Priimu biggrin.gif Man linksmiau bus ir sudalyvavus būsiu visame kame thumbup.gif Tik išlėk porai valandų ir visus bajerius pražiopsai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 19, 14:50)
Jūs gal kelkitės visi pas mane į namus ?smile.gif Priimu biggrin.gif Man linksmiau bus ir sudalyvavus būsiu visame kame  thumbup.gif  Tik išlėk porai valandų ir visus bajerius pražiopsai  lotuliukas.gif

tai kad Tu iš juoko pagimdysi per 2 valandas nuo atsikėlimo tongue.gif
Atsakyti
Nu jau dialogas ms ir Saynaros gavosi - abipusiai komplimentais pasikeitet lotuliukas.gif

Del susitikimo, ar ilgai ten planuojate buti, ar trauksite kur nors fotkinti? Prisijungciau, ale tik dar del laiko nezinau tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 15:52)
tai kad Tu iš juoko pagimdysi per 2 valandas nuo atsikėlimo tongue.gif

Žinok, visai neblogai būtų iki ketvirtadienio pagimdyt tongue.gif nes mano gyd.mane pradžiugino šiandien kad jos po to nebus iki sekmadienio - tai nežinau kaip išlaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 19, 15:50)
Jūs gal kelkitės visi pas mane į namus ?smile.gif Priimu biggrin.gif Man linksmiau bus ir sudalyvavus būsiu visame kame  thumbup.gif  Tik išlėk porai valandų ir visus bajerius pražiopsai  lotuliukas.gif

uztat ner ko lakstyt biggrin.gif

vaziuok geriau gimdyt tongue.gif modeliu nauju turesim ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Besijuokdama, pamirsau ir nuotraukas pakomentuot.

Ketti kaciukai, net nezinau. Kol mazi, jie faini, bet va, dideliu as nelabai megstu. NA bet ir priezasciu tam turiu. Todel laikausi neutraliai. biggrin.gif

Saynoros labai patiko bulviasodinis portretas ir gimtadieninio seseliai biggrin.gif

O mergytes portreta _ms_ pakomentavo. Man tokiai pozai erdves labai truksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 19 gegužės 2009 - 15:00
Peperoni,

Tau būtinai pranešiu biggrin.gif Juk tarėmės, kad į gimdyklą kartu varysi biggrin.gif wink.gif O jei šalia tavęs ir visas SM bus tai lotuliukas.gif
Atsakyti