Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 15, 21:57)
Judesio temai biggrin.gif

user posted image

maciau sita Kudroj, atkreipiau demesi, nuotaikinga tokia smile.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 16, 00:31)
Kaip šitas vaikas? Šviesa man atrodo nelabai vykus, nes veiduko pusė labai šešėlyje. O kaip JB toks (čia nuimdama saturaciją palikau kelis procentėlius spalvos)?
user posted image

Sadi, atrodo perbales vaikiukas, man spalvos nepatinka visai unsure.gif seselis kai buna teisingas, tai visai netrukdo, sonine sviesa kai krenta pvz.

kad viska perskaityt, turiu atsidaryt atsakymo langa, kitaip puses zinutes nematau, kai idedat didele foto, isistampo langas doh.gif
Atsakyti
c-girl i tavo foto ziureciau ir ziureciau wub.gif wub.gif wub.gif turbut dar nemaciau neivienos kuris manes nekabintu wub.gif

ant sienos piesti lapeliai? g.gif
Atsakyti
Sadi, man tai spalvos ne schmoll.gif ir pakaušio viso norėtusi. O apšvietimas mano akiai geras. smile.gif
Sea, labai linksma nuotrauka, mačiau kūdroj thumbup.gif Čia jie taip iššokę ar užsikabinę kur nors...?
Sayonara, tikras miesto gyvenimas, vyriškis atsijungęs nuo aplinkos visai biggrin.gif
Atsakyti
na, visos pasidažę, šluotos blizga, nagai pagaląsti, meet'ui pasiruošę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 15, 20:03)
va mano kelios judesio temai, daug kammatytos :
Nematytos tongue.gif man patko pirma, ne del judesio, siaip gera smile.gif tik va remeliai man cia visai nepritinka, bet jau minejai, kad visur dedi smile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 05 15, 21:16)
Idedu ir as kelias judesio temai ax.gif  sorry vel vaikai cool.gif  biggrin.gif
Uch tikrai saunios foto, dievinu Tavo apsvietima pro zaliuzes biggrin.gif o labiausiai tai paskutine patiko, tikrai rodos, kad jis skrende, nes poza gera, ir israiska rami smile.gif

QUOTE(O @ 2009 05 15, 21:48)
Lightroomui valio!!!
Ner gi uz ka!
Jei dar kam reik - atsiusiu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 16, 11:55)
Už manęs nors ir kosmosas
na man gera, tiesiog gera ziureti i tokias foto, apsvieitmas, atspalviai, bet siuzetas neipatingas. suprantu, kad nelengva kzka gero sugaut, retai matyt pasiseka. is vis kaip jega, kad yra drasos visus aplink fotkint, man tai vis baisu, nors labai noreciau toki svetimu zmoniu gyvenima amzinti.
patiko man labai tokio tipo foto Vito Luckaus, Aleksandro Macijausko ir Antano Sutkaus, aisku zinai juos visus, bet gal kartais kuris nors naujiena bus biggrin.gif

Papildyta:
Va kokia smagia radau, apsvietimas tai cia niochin, pilka labai foto, bet ideja, kompozicija ir formos man patinka smile.gif
http://fotokudra.lt/...m...55&nav=topd
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif

Ju Ju, ant sienos medis, bet tik truputis ten jo matos...

Sea, smagus Tavo sis kadras, bet iki perfection biggrin.gif man noretusi, kad vaikutis butu tarp tevu, o ne uzstotu tecio...nu nezinau, man siame kadre simetriskumo norisi blush2.gif Tada butu wow biggrin.gif

Sadi, jau viskas pasakyta...spalvos man irgi netinka.
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 19:34)
Na čia irgi šioks toks judesys  biggrin.gif tie bėgantys arkliukai byški išsilieję  blush2.gif

user posted image

Si patiko 4u.gif O kitos man, tiesa pasakius, ups nesisejo unsure.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 15, 20:49)
Vaidensi fotografija

user posted image

Na tikrai ne visi issilieje kadrai virsta i mena... cool.gif Mesciau sia i siuksline ax.gif

Puikus judesio pavyzdiai buvo kuriuos idejo Grethen, o sis tai atleisk, bet ne...

Tikiuos nesupyksit uz komentarus. Man asmeniskai judesys, tai aiskiai sustabdytas judesys, paningas arba samoningai ir apgalvotai panaudotas ilgas islaikymas...na kaip Grethen ideti pavizdziai. O va paskutines siame skyrelyje rodytos, na tikrai nesupykit, brokas ir tiek cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 16 gegužės 2009 - 17:20
QUOTE(c-girl @ 2009 05 16, 19:16)
ant sienos medis, bet tik truputis ten jo matos...
E tai parodyk visa bigsmile.gif

Papildyta:
Dar man kilo toks klausimas beziurint i dauguma isdegusiu foto.
Kaip tarkim rimti fotografai padaro tuos idegusius dangaus, bet nenudegusiom pvz medziu virsunem. nes didziausias trukumas mano manymu ne tas baltas dangus (kartais jis visai tinka) o isdavikai miskai kuriu krastai tampa melsvi. jei jus suprantat apie ka as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 16, 17:21)
E tai parodyk visa  bigsmile.gif

Tai kad neturiu viso nuotraukos berods... g.gif Cia kamienas matos biggrin.gif
user posted image

bet medis tai ne mano piestas darbas(nors sugebeciau...tik laiko ner blush2.gif ), o tapetas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 16, 19:24)
bet medis tai ne mano piestas darbas
Pff...tai neidomu biggrin.gif o foto megstu sita kaip jau zinia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 16, 18:16)
Tikiuos nesupyksit uz komentarus. Man asmeniskai judesys, tai aiskiai sustabdytas judesys, paningas arba samoningai ir apgalvotai panaudotas ilgas islaikymas...na kaip Grethen ideti pavizdziai. O va paskutines siame skyrelyje rodytos, na tikrai nesupykit, brokas ir tiek cool.gif

Bent jau as tikrai nepyksiu. Kaip tik padekoti noriu, kad pazenge fotografes randa laiko ir noro kazka parasyti apie kiekviena cia ideta nuotrauka. 4u.gif
Man paciai daug kas atrodo gerai, o kai gaunu kitoki atsakyma, imu galvoti, lyginti, nagrineti, kas kaip. Kritika zinoma, kad ne visada maloni, bet geriau jau tiesa, nei meilikavimas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 16, 17:58)
Pff...tai neidomu biggrin.gif

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 16, 16:42)
na man gera, tiesiog gera ziureti i tokias foto, apsvieitmas, atspalviai, bet siuzetas neipatingas. suprantu, kad nelengva kzka gero sugaut, retai matyt pasiseka. is vis kaip jega, kad yra drasos visus aplink fotkint, man tai vis baisu, nors labai noreciau toki svetimu zmoniu gyvenima amzinti.
patiko man labai tokio tipo foto Vito Luckaus, Aleksandro Macijausko ir Antano Sutkaus, aisku zinai juos visus, bet gal kartais kuris nors naujiena bus biggrin.gif

Papildyta:
Va kokia smagia radau, apsvietimas tai cia niochin, pilka labai foto, bet ideja, kompozicija ir formos man patinka smile.gif
http://fotokudra.lt/...m...55&nav=topd

Lietuvoje man sunkiau gaudyti.. žmonės niūresni, mažiau įdomūs, įprasti, sunku tikrai.. ačiū už atvirumą smile.gif
Luckus negirdėtas, pasidomėsiu, ačiū wink.gif

p.s. ačiū ištikimosioms meet'ininkėms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 gegužės 2009 - 18:46