Sayonara
Ketti,
patiko labai tavo naujas gyventojas,toks fotogeniskas visas ir mandras atrodo
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 19, 01:27)
As tai dar tvirtos nuomones neturiu, kol kas man grazu, nuogi kunai apskritai yra grozis. Nezinau kaip bus kai turesiu vaiku bet dabar.. kas gi cia tokio tarkim nuoga dukra ir mama? Juk nesigedijat savo 10metes dukreles QUOTE(ketti @ 2009 05 19, 12:40)
Vaikai beprotiškai norėjo kokio nors gyvūnėlio, tai įsigijom kačiuką
O zinai, paskutine man patiko labai stipriai jauciu ta katuko susidomejima, poza tokia gera islauzta ir dar taip tvarkingai sudetos baltos pedutes o aplink nera detaliu kas atitrauktu zvilgsni nuo joQUOTE(Peperoni @ 2009 05 19, 12:44)
pastebejau ... siaip su kazkuo eit - tai viskas ok - po keliu kadru pamirstu viska... bet va viena - nu niekaip neisdrisciau... kompleksu kratinys zdz...
As irgi... pravalas Nors jo, viena karta kai pameginau, tai sustot nebegalejau bet tada reik pstoviai pleskint, nes tik atsiputi ir vel baisu..QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:38)
a ko pavydėt? eini ir fotkini.. kiek draugelių galima susirast.. kaip taisyklė, prie moterų su fotikais limpa visokie keistuoliai, jaunuoliai ir kunigaikščiai Vilgaudai
kas tie kunigaikščiai Vilgaudai?
Gera jūs čia tema diskutuojat. Aš pavyzdžiu kai koks renginys vyksta tai drąsiai fotkinu, va buvau IX forte renginy, įsijautus visaip klupinėjau gulinėjau ir dzin Dar toks berniukas net pasisiūlė papozuot
O gatvėj tai truputi baisu, bet kai labai norisi tai paslapčiom stengiuosi , tiesiai į akis nežiūriu, apsimetu, kad ką nors kitą fotografuoju.
ketti,koks mielas kačiukas, man pirma foto
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:32)
o mokintis, atvirai kalbant, nėra ko. aš tai dar per nagla, vieną kartą gausiu arba per galvą, arba per fotiką.
geriausias atvejas tai buvo tas negras Londone. stovim mes su wyshnia iš šonų ir "tipo" šnekam, o sayonara per vidurį mūsų akis išpūtus tiesiai į tą negrą žiūri, fotikas ant pilvo ir tipo jo nefotkina tas jau burbėt pradėjo, kad jo nefotkintumėm, o dar aplink didžioji dalis nengrų stovim ten trys vargšės baltaodės
šiaip man užsienyje daug lengviau fotkint yra nei LT.
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:38)
a ko pavydėt? eini ir fotkini.. kiek draugelių galima susirast.. kaip taisyklė, prie moterų su fotikais limpa visokie keistuoliai, jaunuoliai ir kunigaikščiai Vilgaudai
leiskit pataisyt - prie sayonaros . prie manęs nieks nelimpa
QUOTE(bite maja @ 2009 05 19, 12:59)
teisybe,tik as vis vien dar paziuriu ar nepavojingas objektas ir svetimu vaiku nefotografuoju,nes motinos labai itartinai ziuri
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 19, 10:14)
vakar,tai jo nuo Akropolio ,per Laisve iki Senamiescio ir atgal fotoaparatas ant kaklo kabejo. Is pradziu truputi geda buvo i zmones naglai savo 50mm taikyt, bet paskui isidrasinau
vajeee, as neisdrysciau tele objektyvo reiktu, tada kitas reikalas butu
QUOTE(ketti @ 2009 05 19, 10:40)
p.s. foto galit nevertinti, tik pasidemonstruoti norėjau
man kur per langa ziuri patiko grazus tie kaciukai maziukai modeliukas naujas
o man taip kartais knieti svetimus vaikus fotkint ypac kai koki charakteringesni pamatau, niezti rankos tiesiog
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 10:38)
kaip taisyklė, prie moterų su fotikais limpa visokie keistuoliai, jaunuoliai ir kunigaikščiai Vilgaudai
QUOTE(ketti @ 2009 05 19, 10:40)
kooks fainutis myliu kol mazi
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 19, 10:43)
turbut taip ir yra
as vis isivaizduoju, kad ant lietuvos zemes labai pikti zmones ir gausiu per cierdaka kaip sakoma uz tokius fotkinimus - baisu man kol kas
as vis isivaizduoju, kad ant lietuvos zemes labai pikti zmones ir gausiu per cierdaka kaip sakoma uz tokius fotkinimus - baisu man kol kas
as per tevu tvora is kiemo fotkijau, bijojau, kad koks auto nesustotu ir nepagrumotu
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 19, 10:44)
as tokia pat
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 19, 11:29)
pas mane dar tik 3,5metu, ale nuoga tikrai nesistaipau prie ja
dirbam
Oho kiek dusautoju del mazu kaciuku zinokit turiu 4 maziukus, sviezutelius - Lietuvos kieminius sedi visi dezej siltnamy - snd ateinu rekia kazkas.... nugi dar vienas kiek didesnis laukinis atklydes.... zdz visa ferma - kas labai norit - galiu padovanot visus 5-is
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 14:29)
su kitiniu dariau vakar, per Tauro gimtadienį, tai muilinai gavosi, ale man tai gerai kaip šeimos albuman čia vadinasi vaikis dviratį pagal paskirtį naudoja..
seniai ji buvau mates. I Tave ziauriai panasus. ypac smakras.
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 19, 00:27)
nu aš tai nematau nieko blogo. čia yra pačios šeimos pasirinkimas.
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:21)
baisus tikpirmas kartas, o paskui sunku sustot.. naglėji ne dienom, o valandom..
aha, aš ir sutinku, kad baisu tik pradžioj. dažnai dzin tiems žmogeliams praeiviam. nebent jau tiesiai į akis lendi.
QUOTE(ketti @ 2009 05 19, 11:40)
vakar prie kompo jau nebebuvo kada prisėsti, nes visa šeimyna susitelkę buvom ties naujuoju gyventoju . Vaikai beprotiškai norėjo kokio nors gyvūnėlio, tai įsigijom kačiuką
tai dabar judesio temai turi liuks personažą