Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sayonara 4u.gif

Ketti,
patiko labai tavo naujas gyventojas,toks fotogeniskas visas ir mandras atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 19, 01:27)
As tai dar tvirtos nuomones neturiu, kol kas man grazu, nuogi kunai apskritai yra grozis. Nezinau kaip bus kai turesiu vaiku smile.gif bet dabar.. kas gi cia tokio tarkim nuoga dukra ir mama? Juk nesigedijat savo 10metes dukreles smile.gif

QUOTE(ketti @ 2009 05 19, 12:40)
Vaikai beprotiškai norėjo kokio nors gyvūnėlio, tai įsigijom kačiuką wub.gif
O zinai, paskutine man patiko smile.gif labai stipriai jauciu ta katuko susidomejima, poza tokia gera islauzta ir dar taip tvarkingai sudetos baltos pedutes biggrin.gif o aplink nera detaliu kas atitrauktu zvilgsni nuo jo

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 19, 12:44)
hihihi.gif pastebejau ... siaip su kazkuo eit - tai viskas ok - po keliu kadru pamirstu viska... bet va viena - nu niekaip neisdrisciau... doh.gif  kompleksu kratinys zdz...
As irgi... pravalas doh.gif Nors jo, viena karta kai pameginau, tai sustot nebegalejau biggrin.gif bet tada reik pstoviai pleskint, nes tik atsiputi ir vel baisu..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:38)
a ko pavydėt? eini ir fotkini.. kiek draugelių galima susirast..smile.gif kaip taisyklė, prie moterų su fotikais limpa visokie keistuoliai, jaunuoliai ir kunigaikščiai Vilgaudai smile.gif

lotuliukas.gif
kas tie kunigaikščiai Vilgaudai? lotuliukas.gif

Gera jūs čia tema diskutuojat. Aš pavyzdžiu kai koks renginys vyksta tai drąsiai fotkinu, va buvau IX forte renginy, įsijautus visaip klupinėjau gulinėjau ir dzin biggrin.gif Dar toks berniukas net pasisiūlė papozuot biggrin.gif

O gatvėj tai truputi baisu, bet kai labai norisi tai paslapčiom stengiuosi , tiesiai į akis nežiūriu, apsimetu, kad ką nors kitą fotografuoju. smile.gif

ketti,koks mielas kačiukas, man pirma foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 19 gegužės 2009 - 11:59
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:32)
o mokintis, atvirai kalbant, nėra ko. aš tai dar per nagla, vieną kartą gausiu arba per galvą, arba per fotiką.

geriausias atvejas tai buvo tas negras Londone. stovim mes su wyshnia iš šonų ir "tipo" šnekam, o sayonara per vidurį mūsų akis išpūtus tiesiai į tą negrą žiūri, fotikas ant pilvo ir tipo jo nefotkina lotuliukas.gif tas jau burbėt pradėjo, kad jo nefotkintumėm, o dar aplink didžioji dalis nengrų unsure.gif stovim ten trys vargšės baltaodės lotuliukas.gif

user posted image

šiaip man užsienyje daug lengviau fotkint yra nei LT.

QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:38)
a ko pavydėt? eini ir fotkini.. kiek draugelių galima susirast..smile.gif kaip taisyklė, prie moterų su fotikais limpa visokie keistuoliai, jaunuoliai ir kunigaikščiai Vilgaudai smile.gif

leiskit pataisyt - prie sayonaros biggrin.gif . prie manęs nieks nelimpa schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 19, 12:59)

šiaip man užsienyje daug lengviau fotkint yra nei LT.

teisybe,tik as vis vien dar paziuriu ar nepavojingas objektas biggrin.gif ir svetimu vaiku nefotografuoju,nes motinos labai itartinai ziuri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 19, 10:14)
vakar,tai jo biggrin.gif  nuo Akropolio ,per Laisve iki Senamiescio ir atgal fotoaparatas ant kaklo kabejo. Is pradziu truputi geda buvo i zmones naglai savo 50mm taikyt, bet paskui isidrasinau smile.gif

vajeee, as neisdrysciau doh.gif biggrin.gif tele objektyvo reiktu, tada kitas reikalas butu biggrin.gif
QUOTE(ketti @ 2009 05 19, 10:40)
p.s. foto galit nevertinti, tik pasidemonstruoti norėjau smile.gif

man kur per langa ziuri patiko wub.gif grazus tie kaciukai maziukai wub.gif modeliukas naujas biggrin.gif

o man taip kartais knieti svetimus vaikus fotkint doh.gif ypac kai koki charakteringesni pamatau, niezti rankos tiesiog doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 10:38)
kaip taisyklė, prie moterų su fotikais limpa visokie keistuoliai, jaunuoliai ir kunigaikščiai Vilgaudai smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ketti @ 2009 05 19, 10:40)
Vaikai beprotiškai norėjo kokio nors gyvūnėlio, tai įsigijom kačiuką wub.gif

kooks fainutis wub.gif myliu kol mazi wub.gif tongue.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 19, 10:43)
lotuliukas.gif turbut taip ir yra biggrin.gif
as vis isivaizduoju, kad ant lietuvos zemes labai pikti zmones ir gausiu per cierdaka kaip sakoma uz tokius fotkinimus  cool.gif - baisu man kol kas

as per tevu tvora is kiemo fotkijau, bijojau, kad koks auto nesustotu ir nepagrumotu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 19, 10:44)
bet va viena - nu niekaip neisdrisciau... doh.gif  kompleksu kratinys zdz...

as tokia pat blush2.gif doh.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 19, 11:29)
Juk nesigedijat savo 10metes dukreles smile.gif

pas mane dar tik 3,5metu, ale nuoga tikrai nesistaipau prie ja blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
dirbam biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Oho kiek dusautoju del mazu kaciuku biggrin.gif zinokit turiu 4 maziukus, sviezutelius - Lietuvos kieminius biggrin.gif sedi visi dezej siltnamy - snd ateinu rekia kazkas.... nugi dar vienas kiek didesnis laukinis atklydes.... doh.gif blink.gif zdz visa ferma - kas labai norit - galiu padovanot visus 5-is biggrin.gif
Atsakyti
pora buitiakų. visiškų buitiakų..smile.gif

user posted image

user posted image

su kitiniu dariau vakar, per Tauro gimtadienį, tai muilinai gavosi, ale man tai gerai kaip šeimos albuman smile.gif čia vadinasi vaikis dviratį pagal paskirtį naudoja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 14:29)
su kitiniu dariau vakar, per Tauro gimtadienį, tai muilinai gavosi, ale man tai gerai kaip šeimos albuman smile.gif čia vadinasi vaikis dviratį pagal paskirtį naudoja.. doh.gif

seniai ji buvau mates. I Tave ziauriai panasus. ypac smakras.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 19, 00:27)

nu aš tai nematau nieko blogo. čia yra pačios šeimos pasirinkimas.

QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:21)
baisus tikpirmas kartas, o paskui sunku sustot.. naglėji ne dienom, o valandom..smile.gif

aha, aš ir sutinku, kad baisu tik pradžioj. dažnai dzin tiems žmogeliams praeiviam. nebent jau tiesiai į akis lendi.

QUOTE(ketti @ 2009 05 19, 11:40)
vakar prie kompo jau nebebuvo kada prisėsti, nes visa šeimyna susitelkę buvom ties naujuoju gyventoju biggrin.gif . Vaikai beprotiškai norėjo kokio nors gyvūnėlio, tai įsigijom kačiuką wub.gif

tai dabar judesio temai turi liuks personažą biggrin.gif
Atsakyti