Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pukė @ 2009 05 18, 23:38)

Sea, tu fotika visada ant kaklo nesiojies biggrin.gif ir kadru ieskai biggrin.gif

vakar,tai jo biggrin.gif nuo Akropolio ,per Laisve iki Senamiescio ir atgal fotoaparatas ant kaklo kabejo. Is pradziu truputi geda buvo i zmones naglai savo 50mm taikyt, bet paskui isidrasinau smile.gif

Vasaraite, nedalyvauju as gatves ND 4u.gif bet gal reiketu sudalyvaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 19, 11:14)
vakar,tai jo biggrin.gif  nuo Akropolio ,per Laisve iki Senamiescio ir atgal fotoaparatas ant kaklo kabejo. Is pradziu truputi geda buvo i zmones naglai savo 50mm taikyt, bet paskui isidrasinau smile.gif

nu shakes, niekaip as saves neisivaizduoju taip viesoj vietoj, jei ne koks renginys, fotkint doh.gif nebent kas salia dar irgi butu su aparatu, tai tada kartu drasiau biggrin.gif

o kaip zmones reagavo, beja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 19, 10:20)
nu shakes, niekaip as saves neisivaizduoju taip viesoj vietoj, jei ne koks renginys, fotkint  doh.gif nebent kas salia dar irgi butu su aparatu, tai tada kartu drasiau biggrin.gif

o kaip zmones reagavo, beja?  biggrin.gif

baisus tikpirmas kartas, o paskui sunku sustot.. naglėji ne dienom, o valandom..smile.gif
Atsakyti
Rasckyte, zmones turbut negalvoja,kad juos fotografuoji lotuliukas.gif Na bobules kartais piktai pasiziuri biggrin.gif

Noreciau as Sayonara gatveje dirbat pastebeti, daug ismokciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 02:21)
baisus tikpirmas kartas, o paskui sunku sustot.. naglėji ne dienom, o valandom..smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 19, 10:29)
Rasckyte, zmones turbut negalvoja,kad juos fotografuoji lotuliukas.gif Na bobules kartais piktai pasiziuri biggrin.gif
Noreciau as Sayonara gatveje dirbat pastebeti, daug ismokciau  biggrin.gif

Sea, taigi Tu Lietuvoj, aš Lietuvoj.. What's the problem? biggrin.gif

o mokintis, atvirai kalbant, nėra ko. aš tai dar per nagla, vieną kartą gausiu arba per galvą, arba per fotiką. bitė va moka nepastebėta juos fotkinti, aš tai naglai į akis žiūriu, šypsausi.. bigsmile.gif kartais įsiveliu į kokias nors diskusijas..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:32)
aš tai dar per nagla, vieną kartą gausiu arba per galvą, arba per fotiką. bitė va moka nepastebėta juos fotkinti, aš tai naglai į akis žiūriu, šypsausi.. bigsmile.gif kartais įsiveliu į kokias nors diskusijas..

Net uzpavydejau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 gegužės 2009 - 10:34
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 19, 10:34)
Net uzpavydejau...  biggrin.gif

a ko pavydėt? eini ir fotkini.. kiek draugelių galima susirast..smile.gif kaip taisyklė, prie moterų su fotikais limpa visokie keistuoliai, jaunuoliai ir kunigaikščiai Vilgaudai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Bondos judesio bandymas visai neblogas thumbup.gif
A.M. įspūdį palieka tik automobilio dydis, o šiaip mašinai trūksta ryškumo, o kadrui erdvės.
Sea, įdomus tavo gatvės kadras ir pavadinimas su mintimi. Gražiai tas moters viso ūgio šešėlis įsipaišo, nors pačios nesimato, bet iš silueto galima įsivaizduoti tą moterį smile.gif
Rasytce, čia tavo karalaitė? Modeliukas labai simpatiškas, bet su juo dar galima padirbėti, tiek su fokusu, tiek su kompozicijomis, nors pati žinau, kad judrius vaikus ne taip lengva geroje akimirkoje sustabdyti tongue.gif

vakar prie kompo jau nebebuvo kada prisėsti, nes visa šeimyna susitelkę buvom ties naujuoju gyventoju biggrin.gif . Vaikai beprotiškai norėjo kokio nors gyvūnėlio, tai įsigijom kačiuką wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

p.s. foto galit nevertinti, tik pasidemonstruoti norėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:21)

lotuliukas.gif turbut taip ir yra biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 19, 11:29)

as vis isivaizduoju, kad ant lietuvos zemes labai pikti zmones ir gausiu per cierdaka kaip sakoma uz tokius fotkinimus cool.gif - baisu man kol kas biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:32)
o mokintis, atvirai kalbant, nėra ko. aš tai dar per nagla, vieną kartą gausiu arba per galvą, arba per fotiką. bitė va moka nepastebėta juos fotkinti, aš tai naglai į akis žiūriu, šypsausi.. bigsmile.gif kartais įsiveliu į kokias nors diskusijas..

bet tai vilniuj aplamai zmones tolerantiskesni, atviresni, ne taip kimba i plaukus akis, o cia pabandyk kaune ta padaryt, nezinau kokios reakcijos sulauktumem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 19, 11:38)
a ko pavydėt? eini ir fotkini.. kiek draugelių galima susirast..smile.gif kaip taisyklė, prie moterų su fotikais limpa visokie keistuoliai, jaunuoliai ir kunigaikščiai Vilgaudai smile.gif

hihihi.gif pastebejau ... siaip su kazkuo eit - tai viskas ok - po keliu kadru pamirstu viska... bet va viena - nu niekaip neisdrisciau... doh.gif kompleksu kratinys zdz...

Ketti - fainas naujas jusu gyventojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 05 19, 11:40)
Rasytce, čia tavo karalaitė? Modeliukas labai simpatiškas, bet su juo dar galima padirbėti, tiek su fokusu, tiek su kompozicijomis, nors pati žinau, kad judrius vaikus ne taip lengva geroje akimirkoje sustabdyti tongue.gif

Vaikai beprotiškai norėjo kokio nors gyvūnėlio, tai įsigijom kačiuką wub.gif

taip taip - tas modelis mano biggrin.gif sunku su ja baisiai doh.gif

oooo, katinelius tai mes myyylim wub.gif
Atsakyti
Ketti, nu labai fotoheniškas kačiukas ir labai , labai mielas.
Aš tai gatvėj išvis kompleksuoju fotkint, bet jeigu ne viena tai žinoma drąsiau.
Atsakyti