Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 18, 14:47)
Prajuokino biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 18, 23:45)
Siandien gatveje bandziau fotografuoti biggrin.gif

ot jusu akys kaip mato idomius kadrus, kad man taip rolleyes.gif

smagi fotke thumbup.gif
Atsakyti

kojos ir ju verta masina 4u.gif

[/quote]

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://www_photosigh...73/?from_member

jau pries kokius metus ziuredama kai kurias jos foto galvojau - kur dar drasiau? pasirodo, yra kur. bet ne tie sugulimai i lova mane zavi - niekada nepamirs kompozos, detaliu ir Sviesos. labai jauki autore. tokia mastanti ir pulsuojanti kartu.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 18, 23:27)
jau pries kokius metus ziuredama kai kurias jos foto galvojau - kur dar drasiau?

jau kai vaikus suguldo salia tevu isrengtus tai man nei i tvora, nei i mieta schmoll.gif

Sea, tu fotika visada ant kaklo nesiojies biggrin.gif ir kadru ieskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 19, 08:38)
jau kai vaikus suguldo salia tevu isrengtus tai man nei i tvora, nei i mieta schmoll.gif

aha, man ir geriau yra žiūrėt į sufokusuotus arkliukus nei į tokias.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 19, 07:38)

drinks_cheers.gif doh.gif drinks_cheers.gif jau geriau tada gelytes tongue.gif
Atsakyti
Labas rytelis...

nu jus duodat biggrin.gif

kaip man gaila, kad vakar negalejau istrukt pas Sea ir Zuveliuka verysad.gif baisiai itempta savaite verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas

ediper, A.M saunus bandymai su masinom bigsmile.gif

Amise,nu man tai miaaanas miaaanas tavo foto su arkliais wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 18, 23:45)
kojos ir ju verta masina 4u.gif

thumbup.gif Sea_, speju miesto ND tavo viena foto tongue.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 19, 00:27)
http://www_photosigh...73/?from_member

jau pries kokius metus ziuredama kai kurias jos foto galvojau - kur dar drasiau? pasirodo, yra kur. bet ne tie sugulimai i lova mane zavi - niekada nepamirs kompozos, detaliu ir Sviesos. labai jauki autore. tokia mastanti ir pulsuojanti kartu.

O man patinka tokios foto blush2.gif Pati su seima neisdrisciau taip pozuoti, bet tokias nuotraukas galeciau ziuret ir ziuret wub.gif
Atsakyti
sea, thumbup.gif gatves foto bigsmile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 19, 09:10)
O man patinka tokios foto blush2.gif Pati su seima neisdrisciau taip pozuoti, bet tokias nuotraukas galeciau ziuret ir ziuret wub.gif

man t.p. patiktu (tokios seimynine, jauki),bet butent sioj foto mane trikdo ,kad tas vaikas atrodo gan nemazas t.y. nebe kudikelis,tai kazkaip keistai ziurisi unsure.gif
paziurejau daugiau jos foto blink.gif kazko schmoll.gif

man si faina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 19 gegužės 2009 - 08:24
QUOTE(ediper @ 2009 05 19, 09:16)
seathumbup.gif gatves foto  bigsmile.gif
man t.p. patiktu (tokios seimynine, jauki),bet butent sioj foto mane trikdo ,kad tas vaikas atrodo gan nemazas t.y. nebe kudikelis,tai kazkaip keistai ziurisi  unsure.gif
paziurejau daugiau jos foto  blink.gif kazko  schmoll.gif

man si faina  bigsmile.gif

Sveiki visi
Sea, fainas kadras
O man visai patiko tos foto, irgi gan keista kad vaikas jau nebemažiukas išrenginėjamas; keista kad fotografuojamas vaikas, o veidrody nuoga moteris, bet įdomios tokios, su arbuzu gal atstumianti, bet įsimenanti.
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 19, 08:16)
seathumbup.gif gatves foto  bigsmile.gif
man t.p. patiktu (tokios seimynine, jauki),bet butent sioj foto mane trikdo ,kad tas vaikas atrodo gan nemazas t.y. nebe kudikelis,tai kazkaip keistai ziurisi  unsure.gif
paziurejau daugiau jos foto  blink.gif kazko  schmoll.gif

man si faina  bigsmile.gif

O man jos foto,kazkas nepaprasto wub.gif
Atsakyti