Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 18, 17:29)
Tai jei reik dedesnio isplaukimo, vadinas reik didesnio islaikymo (ilgesnio), reiskia atatinkamai diafragma reik labiau uzvert (reiskias didint skaiciu). ir dar, priklauso kiek sviesos yra fotografuonat

aisku bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 18, 18:29)
ir dar, priklauso kiek sviesos yra fotografuonat

užmasčiau, kad kai šviesos yr perdaug ir gresia perdeginimas, galbūt galima ekspozicijos kompensavimą daryt kad foto tamsesnė būt (vis neprisimenu į kurią pusę ten tuos skaičiukus didint reik blush2.gif )? g.gif aišku aš paskui pamirščiau vėl viską susitvarkyt kaip buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 18, 19:42)
užmasčiau, kad kai šviesos yr perdaug ir gresia perdeginimas, galbūt galima ekspozicijos kompensavimą daryt kad foto tamsesnė būt (vis neprisimenu į kurią pusę ten tuos skaičiukus didint reik  blush2.gif )?  g.gif  aišku aš paskui pamirščiau vėl viską susitvarkyt kaip buvo  lotuliukas.gif
tai kam kompensavima, tokiu atveju statot ant M ir viskas. O kompensavimas tai ir yra, kad reguliuojat islaikyma arba diafragma, priklausomai S ar A rezimas.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 18, 18:59)
tai kam kompensavima, tokiu atveju statot ant M ir viskas. O kompensavimas tai ir yra, kad reguliuojat islaikyma arba diafragma, priklausomai S ar A rezimas.

tai kad man dabar ant M'o irgi buvo tai ilgesnis išlaikymas gavos ir perdegė byyški.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 18, 17:29)
Tai jei reik dedesnio isplaukimo, vadinas reik didesnio islaikymo (ilgesnio), reiskia atatinkamai diafragma reik labiau uzvert (reiskias didint skaiciu). ir dar, priklauso kiek sviesos yra fotografuonat

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ale kai manom fotike max f-8 tai doh.gif doh.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 18, 17:42)
užmasčiau, kad kai šviesos yr perdaug ir gresia perdeginimas, galbūt galima ekspozicijos kompensavimą daryt kad foto tamsesnė būt (vis neprisimenu į kurią pusę ten tuos skaičiukus didint reik  blush2.gif )?  g.gif  aišku aš paskui pamirščiau vėl viską susitvarkyt kaip buvo  lotuliukas.gif

aha, i minus 2 ivariau -vis tiek gavos isdegimai, jei dangaus i fotke patenka verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 18, 20:47)
tai kad man dabar ant M'o irgi buvo tai ilgesnis išlaikymas gavos ir perdegė byyški..  ax.gif
Tai apie ka ir bendziau as kalbeti, kad svieciant saulei nelabai ir iseina kas, vis tiek perdega, kad ir kiek diafragma uzdarysi smile.gif tuomet reik filtro tamsinancio.
matai, Tavo nuotraukose man islaikymo dar truputi noretus ilgesnio, tada labiau isrysketu sustinges arklys "plaukianciame" fone, o gavos taip, kad per sivesu, vadinas islaikyma reikejo trumpint, na o tuomet judesys is vis nelabai jaustusi. tokios tokeles su tuo judesiu, reik eit fotkint i rusy tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 18, 19:07)
su tuo judesiu, reik eit fotkint i rusy tongue.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif panasia isvada as padariau per savaitgali lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Va, kaip man gavos -na cia mokausi kol kas ax.gif blush2.gif bet ir isdege (nors per sita kompa kaip ir neisdege lotuliukas.gif ), ir koja juda -sunku su vaikais lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 gegužės 2009 - 19:27
Pabandziau ir as paeksperimentuoti su judesiu... Gaudziau auto gatvej smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mes pasitarem ir as nusprendziau blush2.gif
Si ketvirtadieni, geguzes, 21 18:00 Savanoriu Pizza jazz bus mytas Wyshnios atvykimo proga.
Dalyvavimas butinas! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 18 gegužės 2009 - 20:21
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 18, 20:07)
tokios tokeles su tuo judesiu, reik eit fotkint i rusy tongue.gif

thumbup.gif dabar reiks man MB fotkių ezifus patirinėt, nes jam gavos super duper, be išdeginimų.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 18, 22:20)
Mes pasitarem ir as nusprendziau  blush2.gif
Si ketvirtadieni, geguzes, 21 18:00 Savanoriu Pizza jazz bus mytas Wyshnios atvykimo proga.
Dalyvavimas butinas!  4u.gif

Na viskas aisku, bet kur savanoriuose ta pizza randasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 18, 20:42)
Na viskas aisku,  bet kur savanoriuose ta pizza randasi? smile.gif

virš tų RIMI, kurie šalia Procentro..biggrin.gif
Atsakyti