Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki 4u.gif

Atejau pasakyt iki greito 4u.gif Tikiuosi visus pamatyti ketvirtadieni 4u.gif Turiu Biteles ir Sayonaros mob, tai per jas tikiuosi susizinot detaliau viska, nes jauciu be neto busiu smile.gif
Atsakyti
Savanoriai ir man tinka drinks_cheers.gif
gerai ten kad parkavimas nemokamas, ir vietos visad laisvos bus smile.gif

p.s. o kur šeštadienio meeto fotkes galima pamatyti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 05 18, 16:15)
Savanoriai ir man tinka  drinks_cheers.gif
gerai ten kad parkavimas nemokamas, ir vietos visad laisvos bus smile.gif

p.s. o kur šeštadienio meeto fotkes galima pamatyti g.gif ?

Rasyk AZ, jei dar neturi

Dar aisku variantas Mambo prie Balto tilto - nusimato geras oras kiek zinau.
PJ savanoriuose irgi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 18 gegužės 2009 - 15:25
QUOTE(sayonara @ 2009 05 18, 15:55)
Šalia mažojo teatro - detalizuokite smile.gif vietos daug? šviesu? su vaikais galima?

šalia mažojo t. per du aukštus, Double Coffee, antram langų nėr, pirmam yra. didelis vienas smile.gif vat vaikams tai nžn ką ten veikti ax.gif

nu jei žiūrėt su vaikais, tai atsibodusios picerijos, dar Savanoriuose kino teatre Čili pica, ten nedidukas žaidimų kampelis.
kažkaip nesugalvoju, kad ir šviesu, ir vaikams ką veikt ax.gif arba rūsys-pusrūsis ir vaikams, arba šviesu, bet vaikams nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 18, 16:23)
Dar aisku variantas Mambo prie Balto tilto - nusimato geras oras kiek zinau.
PJ savanoriuose irgi gerai.

ten stalai nepatogūs - netilpsim, jei norim sedėt prie lango smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 18, 16:27)
ten stalai nepatogūs - netilpsim, jei norim sedėt prie lango  smile.gif

Siaip, galima ir lauke... Gal tada tikrai apsisitojam ties Savanoriu Piza Jazz?
Atsakyti
Kaip aš Jums pavydžiu tų susitikimų, kad Jūs žinotumėt smile.gif Na bent jau mintimis prisidedu prie jūsų wink.gif

Sansara, laikykis - aš dar irgi du viename smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 18, 13:58)

bandziau lauke ta paninga - sudetingas reikalas doh.gif ir vaika valdyt, ir fotika, abu inoringi doh.gif  lotuliukas.gif

as t.p. truputi bandziau,bet tik masinu blush2.gif nzn ar yra nors kiek panasumo ? rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 18, 13:58)
bandziau lauke ta paninga - sudetingas reikalas doh.gif

aš irgi pabandžiau. Diafragmą iki 22 užraukiau ale visien peršviesu doh.gif dar kai sekantis fokusas pas mane š mala doh.gif A bet draugui visai neblogai išėjo g.gif

va koks miaaanas man gavos ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 18 gegužės 2009 - 16:31
QUOTE(Amise @ 2009 05 18, 17:30)

va koks miaaanas man gavos  ax.gif

sakyciau visai sauniai gavos bigsmile.gif
Atsakyti
Amise, nu bet jau tie zirgai tavo bigsmile.gif wub.gif arkliukas ryskus, mergina paplaukus, turbut ji judejo dar papildomai blush2.gif biggrin.gif

o diafragma reik privert labai??? blush2.gif pas mane kur sis tas bent panasaus gavos tai f14, 1/60 islaikymas. kita su f18 net smile.gif

antroji masina mano akim gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 18, 19:18)
o diafragma reik privert labai??? blush2.gif pas mane kur sis tas bent panasaus gavos  tai f14, 1/60 islaikymas. kita su f18 net smile.gif

antroji masina mano akim gerai bigsmile.gif
Tai jei reik dedesnio isplaukimo, vadinas reik didesnio islaikymo (ilgesnio), reiskia atatinkamai diafragma reik labiau uzvert (reiskias didint skaiciu). ir dar, priklauso kiek sviesos yra fotografuonat
Atsakyti