Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2009 05 18, 14:10)
Tai kur visi puikus pasiulymai del ketvirtadienio susitikimo Vilniuj?
Kur renkames?

jo, kompanija, prašom aktyviau reikštis organizaciniuose reikaluose 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Prisiduodu, nesudalyvavau meete, nes vis tik ne taip lengva suderinti savo poreikius su gausios šeimynos norais doh.gif .
Džiugina tik tai, kad čia pat jau kitas meetas bigsmile.gif . O kada darysit? greičiausiai vakarop, nes darbo diena g.gif

Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 05 18, 14:28)
Sveikutės,

Prisiduodu, nesudalyvavau meete, nes vis tik ne taip lengva suderinti savo poreikius su gausios šeimynos norais doh.gif .
Džiugina tik tai, kad čia pat jau kitas meetas bigsmile.gif . O kada darysit? greičiausiai vakarop, nes darbo diena g.gif

taip, susitikimas bus po darbų, ne anksčiau, manau, 17 valandos.
Atsakyti
tik saves nepazinau sayonaros nuotraukose doh.gif apsvietimas triukus iskrete, kad pati i save sau nepanasi tapau, nors siaip nesu kritiska savo nuotrauku atzvilgiu (per mazai ju matau) biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi
peržiūrėjai meto foto, nugi tokios jaukios, kad užsinorėjau sudalyvaut biggrin.gif
Bandysiu prisiderinti
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 18, 15:12)
jo, kompanija, prašom aktyviau reikštis organizaciniuose reikaluose  4u.gif

o tai žadat lįsti į vidų ar norit lauke.
Šiaip visai šviesus vidus - kebabinė "Oranžinis baras" VCUPe, nes ten dideli langai smile.gif . Tik nežinau kaip ten su žmonėmis vakare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 18, 14:32)
tik saves nepazinau sayonaros nuotraukose  doh.gif apsvietimas triukus iskrete, kad pati i save sau nepanasi tapau, nors siaip nesu kritiska savo nuotrauku atzvilgiu (per mazai ju matau) biggrin.gif

tai čia blogai, vadinasi, ar gerai? smile.gif
man tai Tu labai patinki toje foto..smile.gif

kebabinė VCUP - vieta, nuo kurios jau truputį bloga, nes ten ne kartą esam susitikinėję biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 gegužės 2009 - 14:36
QUOTE(sayonara @ 2009 05 18, 15:35)
kebabinė VCUP - vieta, nuo kurios jau truputį bloga, nes ten ne kartą esam susitikinėję biggrin.gif lotuliukas.gif

tada aišku biggrin.gif . Nu kai aš nebuvau, tai man pasirodė geras variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 18, 15:12)
jo, kompanija, prašom aktyviau reikštis organizaciniuose reikaluose  4u.gif

planuoju pagaliau ir aš dalyvaut smile.gif
o dėl vietų - Europoj Čili su dideliais langais, Savanoriuose pica Jazz apačioj su dideliais langais, Gedo prospekte netoli Mažojo teatro kavukas fainas..
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 05 18, 14:50)
tada aišku biggrin.gif . Nu kai aš nebuvau, tai man pasirodė geras variantas lotuliukas.gif

tai mes jau jį esam išbandę ir žinom trūkumus 4u.gif šiam kartui ten per mažai vietos, stalų, esančių prie lango, sustumti neina, be to, nelabai skanu ten biggrin.gif

Degute, maladiec..smile.gif Europos Čili, berods, nerezervuoja stalų. Pizza Jazz atsibodus jau visiems, man rods. Šalia mažojo teatro - detalizuokite smile.gif vietos daug? šviesu? su vaikais galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 gegužės 2009 - 14:56
QUOTE(sayonara @ 2009 05 18, 15:55)
Degute, maladiec..smile.gif Europos Čili, berods, nerezervuoja stalų. Pizza Jazz atsibodus jau visiems, man rods. Šalia mažojo teatro - detalizuokite smile.gif vietos daug? šviesu? su vaikais galima?

nu savanoriuose ten gerai visai. vietos daug, šviesos irgi ir tas deserts yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 18, 15:03)
nu savanoriuose ten gerai visai. vietos daug, šviesos irgi ir tas deserts yra  biggrin.gif

man tai tinka ten, kava visur panaši smile.gif
Atsakyti