QUOTE(LuKaZ @ 2009 06 25, 16:11)
Na man vistiek keista,kad negalit suvokti,jog jei vaikas miega,kad ir 2 valandas,per ta laika ir auklyte turi laisvo laiko,na pagaminti vakariene man uztrunka neilgai apsitvarkyti,bet jei vaikai miega,tai naturalu,kad nei pasitvarkysi nei ka daug
kodel nepasedejus prie kompiuterio.Juk valdininku ir ofise dirbanciu niekas neskaiciuoja,kiek pietauja kavinese,kiek kavutes rytais ir per pietus isgeria,tad kodel zmogus negali prisesti prie kompiuterio
Man tik labai istrigo,tas jusu toks priesiskumas ir tas baksnojimas pirstu tu esi negera,tavo darbo kokybe prasta,keista,kai kalba zmogus,nei pazines,nei pamates,kaip ten viskas vyksta,nei pamates rezultatus.Daugiau nematau prasmes diskutuoti issakiau savo nuomone
Leiskite speti- turite tik viena vaikiuka?
Na gerai, stai jums pavyzdys. Ar kada namuose darete vaiku gimtadieni? Nezinau, kiek tame naminiame darzelyje vaiku. Bet isivaizduokit- jusu namuose selioja keli mazyliai. Jums reikia aktyviai juos uzimti. Visa diena. Isiena tik vakare. Ir taip penkias dienas per savaite... Jei kada turejote tokia situacija, tai zinote, kokie namai, kokia jusu savijauta, o dar eiliniai kasdieniai darbeliai... Cia ne vienas leliukas pasisliauzioja po namucius....
Kai dirbu, nesedziu SM, nes stengiuosi savo darba atlikti kokybiskai, uz ka man ir moka. Bet jei jus mokate kazkam uz tai, kad pasedetu SM,- prasau, cia juk ne mano pinigai, ne mano reikalas.
Beje, jus mama ar aukle?
P.S. Na stai ir atsikele maniske. Nuimam laika- vos ne viena val. pusiau prie kompo. O tarpuose sito parasinejimo supjausciau salotas, sutvarkiau skalbinius ir t.t..... Tai cia vienas vienintelis vaikiukas, vyresnieji savim jau pasirupina. O jei butu 3-5?