Įkraunama...
Įkraunama...

stop reketui!

QUOTE(alfa159 @ 2009 06 25, 15:55)
Man kieciausias argumentas- mes jau suplanavom, kur tuos pinigus isleisim, kaip jus galit atimt daba.  lotuliukas.gif

kaip as jum pritariu 4u.gif mes irgi su vyru buvom susiplanave ir atostogas ir remonta,bet tik sast ir nureze darbdavys 30% taigi nei atostogu,nei remontu,bet ir piketuot neinam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Goba @ 2009 06 25, 16:01)
kaip as jum pritariu 4u.gif mes irgi su vyru buvom susiplanave ir atostogas ir remonta,bet tik sast ir nureze darbdavys 30% taigi nei atostogu,nei remontu,bet ir piketuot neinam lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif O kiek zmoniu apskritai darbo neteko. Jie irgi visko buvo prisiplanave...
Atsakyti
Na man vistiek keista,kad negalit suvokti,jog jei vaikas miega,kad ir 2 valandas,per ta laika ir auklyte turi laisvo laiko,na pagaminti vakariene man uztrunka neilgai apsitvarkyti,bet jei vaikai miega,tai naturalu,kad nei pasitvarkysi nei ka daug 4u.gif kodel nepasedejus prie kompiuterio.Juk valdininku ir ofise dirbanciu niekas neskaiciuoja,kiek pietauja kavinese,kiek kavutes rytais ir per pietus isgeria,tad kodel zmogus negali prisesti prie kompiuterio 4u.gif
Man tik labai istrigo,tas jusu toks priesiskumas ir tas baksnojimas pirstu tu esi negera,tavo darbo kokybe prasta,keista,kai kalba zmogus,nei pazines,nei pamates,kaip ten viskas vyksta,nei pamates rezultatus.Daugiau nematau prasmes diskutuoti issakiau savo nuomone
Atsakyti
QUOTE(LuKaZ @ 2009 06 25, 16:11)
Man tik labai istrigo,tas jusu toks priesiskumas ir tas baksnojimas pirstu tu esi negera,tavo darbo kokybe prasta,keista,kai kalba zmogus,nei pazines,nei pamates,kaip ten viskas vyksta,nei pamates rezultatus.Daugiau nematau prasmes diskutuoti issakiau savo nuomone

kad jūs ir nenuovoki, čia gi auktesniojo sluoksnio, diplomatės viešai demonstruojamas elgesys. Čia taip vadinamas lietuviškosios diplomatijos menas na javu.
jei į temą, tai akivaizdu , kad ji moko vaikus savitvarkos pagrindų, savarnkiškumo ir kitų dalykų būtinų žmogui vėlesniuose etapuose socializuotis visuomenėje. Ir akivaizdu, kad jai tiek daug tvarkytis nereikia ir plastelinu niekas ten sienų netepa, kad jie moka gerbti ir tausoti ir kito darbą ir vietą ur jie yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 25 birželio 2009 - 15:28
QUOTE(LuKaZ @ 2009 06 25, 16:11)
Na man vistiek keista,kad negalit suvokti,jog jei vaikas miega,kad ir 2 valandas,per ta laika ir auklyte turi laisvo laiko,na pagaminti vakariene man uztrunka neilgai apsitvarkyti,bet jei vaikai miega,tai naturalu,kad nei pasitvarkysi nei ka daug 4u.gif kodel nepasedejus prie kompiuterio.Juk valdininku ir ofise dirbanciu niekas neskaiciuoja,kiek pietauja kavinese,kiek kavutes rytais ir per pietus  isgeria,tad kodel zmogus negali prisesti prie kompiuterio 4u.gif

Leiskite speti- turite tik viena vaikiuka? smile.gif Na gerai, stai jums pavyzdys. Ar kada namuose darete vaiku gimtadieni? Nezinau, kiek tame naminiame darzelyje vaiku. Bet isivaizduokit- jusu namuose selioja keli mazyliai. Jums reikia aktyviai juos uzimti. Visa diena. Isiena tik vakare. Ir taip penkias dienas per savaite... Jei kada turejote tokia situacija, tai zinote, kokie namai, kokia jusu savijauta, o dar eiliniai kasdieniai darbeliai... Cia ne vienas leliukas pasisliauzioja po namucius....

Kai dirbu, nesedziu SM, nes stengiuosi savo darba atlikti kokybiskai, uz ka man ir moka. Bet jei jus mokate kazkam uz tai, kad pasedetu SM,- prasau, cia juk ne mano pinigai, ne mano reikalas.

Beje, jus mama ar aukle? mirksiukas.gif

P.S. Na stai ir atsikele maniske. Nuimam laika- vos ne viena val. pusiau prie kompo. O tarpuose sito parasinejimo supjausciau salotas, sutvarkiau skalbinius ir t.t..... Tai cia vienas vienintelis vaikiukas, vyresnieji savim jau pasirupina. O jei butu 3-5?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 25 birželio 2009 - 15:36
QUOTE(LuKaZ @ 2009 06 25, 15:11)

pritariu 110proc.. mirksiukas.gif labai negražu. Kam šmeižti net nesusidūrus su žmogum realiam gyvenime? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2009 06 25, 16:35)
pritariu 110proc.. mirksiukas.gif  labai negražu. Kam šmeižti net nesusidūrus su žmogum realiam gyvenime? unsure.gif

Irgi auklyte? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 25, 17:32)

ne as ne auklyte 4u.gif vaiku gimtadieni rengiau ir zinau,kad svarbiausia organizuotumas,o Alfija labai gerai pazymejo,kad vaikai,kurie turi dienotvarke,iprate ne tik kartu zaisti,bet ir susitvarkyti 4u.gif
Vistiek,tiesa pasakius,man slykstu.Paskaiciau nuo ko viskas prasidejo,tikrai jums driso papriestarauti jolita,martyna ir tada jus pradejote komentuoti viska,kas papuola.Sioje vietoje manau turetu isikisti moderatores cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LuKaZ @ 2009 06 25, 15:11)
jei vaikai miega,tai naturalu,kad nei pasitvarkysi nei ka daug 4u.gif kodel nepasedejus prie kompiuterio.Juk valdininku ir ofise dirbanciu niekas neskaiciuoja,kiek pietauja kavinese,kiek kavutes rytais ir per pietus  isgeria,tad kodel zmogus negali prisesti prie kompiuterio 4u.gif

As ne aukle, bet Lukaz pritariu. Dirbau ofise, kai darbo daug, tai dirbdavau nuo kompo neatsitraukdama, o kai klijentu nebudavo, tai ir i interneta "ilisdavau" ir zurnala paskaitydavau. Ir darbdavys man uz tai algos nemazino, ar pvz. nesake: "nieko neveiki, eik mano masina nuplauk". Tai kodel tuomet aukle negali vaikui miegant pvz. knygos paskaityt?
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 25, 16:32)
Leiskite speti- turite tik viena vaikiuka?  smile.gif  Na gerai, stai jums pavyzdys. Ar kada namuose darete vaiku gimtadieni?  Nezinau, kiek tame naminiame darzelyje vaiku. Bet isivaizduokit- jusu namuose selioja keli mazyliai. Jums reikia aktyviai juos uzimti. Visa diena. Isiena tik vakare. Ir taip penkias dienas per savaite... Jei kada turejote tokia situacija, tai zinote, kokie namai, kokia jusu savijauta, o dar eiliniai kasdieniai darbeliai... Cia ne vienas leliukas pasisliauzioja po namucius....

Kai dirbu, nesedziu SM, nes stengiuosi savo darba atlikti kokybiskai, uz ka man ir moka. Bet jei jus mokate kazkam uz tai, kad pasedetu SM,- prasau, cia juk ne mano pinigai, ne mano reikalas.

Beje, jus mama ar aukle?  mirksiukas.gif

P.S. Na stai ir atsikele maniske. Nuimam laika- vos ne viena val. pusiau prie kompo. O tarpuose sito parasinejimo supjausciau salotas, sutvarkiau skalbinius ir t.t..... Tai cia vienas vienintelis vaikiukas, vyresnieji savim jau pasirupina. O jei butu 3-5?

negaliu atsistebėt kad jūs turit vaikų, ai tiesa, kažką minėjote jog jūsų vaikus augino auklės. Dabar bandot pati, ir be jokios nuovokos apie ką( nes auginti patirties neturit jokios) dainat čia atseit patarimus.
Vaikų ir dar aktyviai visą dieną užimti nereikia. Vaikai dar privalo užsiimti patys, savarnkiškais žaidmais, savarnkiška veikla ir t.t.. Yra dalis veiklos, kur mamos dalyvavimas ar auklėtojos šuo atveju turibūti visai minimalus- vaikai bendrauti turi išmokti patys, ir konfliktus išspręsti patys. Jie turi mokytis gyventi savo gyvenimą- o ne būti amžinai trukdomi aktyvia veikla. Vaikai nuo mažumės tur savo nuomonę, savus poreikius ir jie visiškai nebūtinai turi sutapti su auklės ar mamos, jis nebūtinai turi norėti betiksliai blaškytis šaltu oru po lauką- gal jis tiesiog nori pakonstruot. ir t.t.
Žodžiu blogai, kai mamos pačios vaikų neaugina- akivaizdus pavyzdys kas iš to išeina. suprantat jūs pagimdžius trečią, auginat taip, kaip aštuoniolikmetės pasigimdžiusios pirmą ir prisiskaičiusios knyginių patarimų. Gyvenimiškosios patirties vaikų auginimo klausimais pas jus lygus nulis.
Atsakyti
QUOTE(LuKaZ @ 2009 06 25, 13:44)
Sioje vietoje manau turetu isikisti moderatores cool.gif

hah.gif
Ot naivuolės, kelinta diena, mėnuo(metai) jūs forume?

Alfa-šito forumo "dinozauras", nuo jo užgimimo, jokia moderatorė šitoj vietoj jums nepadės-korupcija-ot tongue.gif

g.gif čia kokiu būdu tokius ''faktus'' teigiate?

! 
Forume draudžiama:
Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes ("varančias ant asmens"). Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 27 birželio 2009 - 20:51
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 25, 15:37)
Irgi auklyte?  mirksiukas.gif

Deja, nuojauta pavedė jus mirksiukas.gif
QUOTE(alfija @ 2009 06 25, 16:13)
negaliu atsistebėt kad jūs turit vaikų, ai tiesa, kažką minėjote jog jūsų vaikus augino auklės. Dabar bandot pati, ir be jokios nuovokos apie ką( nes auginti patirties neturit jokios) dainat čia atseit patarimus.

Ir vėl padarėt LAAABAI bendras išvadas visoms čia pasisakančioms, ir vėl savo nuomonę išsakėt, kaip kokį įstatymą ar taisyklę biggrin.gif jau juokinga darosi, kai suaugusi moteris, kaip suprantu mama, paistot tokias nesamones..rodos esat "šimtametis vėžlys", kuris gali ir turi teisę visiems moralizuoti, auklėti, net įžeidinėti ir pan.. Nepagalvojot, ar kartais ne per daug sau leidžiate? biggrin.gif
Atsakyti