Įkraunama...
Įkraunama...

stop reketui!

Tai cia rimtai tiek praso? O as naivuole,galvodama kad sunkus laikai ir uz 4 buciau sutikus.
Atsakyti
Na,cia temos pradzioje tokie ikainiai buvo nurodyti g.gif
Tamsta nusipiginote mirksiukas.gif

O kas del to mitingo,tai cia reikia rimto ir bendro bei vieningo su konkreciais pasiulymais ir abieju pusiu nusileidimais organizuot,nes kiti tik piktinsis,kad mamos reikalauja savo teisiu,nes jau nuo metu pradzios vyriausybe mamas su likusia visuomenes dalimi samoningai ir periodiskai kirsino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 24, 11:56)
Nekompleksuokit taip  mirksiukas.gif , visi darbai garbingi, jei jie atliekami profesionaliai. As visas samdytas auklytes labai mylejau ir gerbiau, ir iki siol kuo puikiausi atsiliepimai apie ju darba musu namuose, kompo ne kartelio ne  viena nejunge...  rolleyes.gif O jus dabar atstogaujat, beje?  rolleyes.gif As tai atostogauju, dirbdama neleidziu sau darbo metu sedeti internetiniuose forumuose, gal todel nesigedinu savo darbo ir kvalifikacijos.  rolleyes.gif

Norėčiau pritarti šitam pastebėjimui. Mane kaip potencialią jolita.martyna klientę būtent šis faktas ir atbaidė. Buvau susidomėjusi vienu jos skelbimu, kuriame aprašyta ką jie veikia su prižiūrimais vaikučiais ir norėjau jau rašyti jai ir klausti kainos, ar yra laisvų vietų ir t.t. Bet poto prisiminiau kad labai daug jos postų esu mačiusi (kadangi jau kurį laiką seku auklių temą bei kitas temas apie vaikus) ir man kilo mintyse toks klausimas kaip gi ji tuos vaikus prižiūri jei pastoviai kompe sėdi ir ilgiausias žinutes rašo g.gif Nežinau, keista kažkaip pasidarė unsure.gif Nebent ji ne pati juos prižiūri o kažkas kitas, o ji tik skelbimus rašo ir ieško klientų... nes kitaip tai man protu nesuvokiamas toks auklės darbas... ypač prižiūrint ne vieną o kelis vaikus.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 06 24, 22:22)
Na,cia temos pradzioje tokie ikainiai buvo nurodyti g.gif
Tamsta nusipiginote mirksiukas.gif

aciu,kad apsvietet,nedarysiu tokios klaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 24, 16:37)
Kazkaip idomiai susnekejot. Gi  tos, kurios gauna mamu ismokas, manau, apsieina ir be aukliu, nes pacios nedirba. As vat irgi tokia siuo metu gaunu, turiu "vaiku darzeli" (nuosavu vaiku  smile.gif  ) namuose, tai aukles reikes tik grizus i darba. Kazkada... O del savo ismokos karpymo mitinguoti neisiu, nes, manau, krizes salygomis tokie mitingai yra neetiski. Eiciau i mitinga uz valstybes tarnautoju atlyginimu sumazinima, nes neteisinga, kad krizes nasta velka tik privatus sektorius.

Tik cia kita tema.  mirksiukas.gif

Kadangi atitinkamose temose tamsta nesilankot, o man labai jau norisi šia tema padiskutuot, tai pasakysiu tiesiai šviesiai-gėda man už tokius mitingus dėl "varganų" lubų..
Nors esu gryniausias "privatus sektorius" (aišku nukentėjęs jau per visus galus), neičiau ir į mitingą dėl valstybės tarnautojų..Kiek tokių pažįstu, karpo ir jiems -ir ne po mažai..Vienintelė nepaliesta kasta kol kas-mamyčių su "išpūstom" pašalpom..
Tai vat -eičiau į mitingą nebent už karpymą tų pašalpų-ir dar ne tiek cool.gif

O dėl auklių-viską diktuoja rinka-dabar kiek žinau, kainos jau gerokai smukltelėjusios, nebent Kaune rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilniete5 @ 2009 06 24, 20:52)
Norėčiau pritarti šitam pastebėjimui. Mane kaip potencialią jolita.martyna klientę būtent šis faktas ir atbaidė. Buvau susidomėjusi vienu jos skelbimu, kuriame aprašyta ką jie veikia su prižiūrimais vaikučiais ir norėjau jau rašyti jai ir klausti kainos, ar yra laisvų vietų ir t.t. Bet poto prisiminiau kad labai daug jos postų esu mačiusi (kadangi jau kurį laiką seku auklių temą bei kitas temas apie vaikus) ir man kilo mintyse toks klausimas kaip gi ji tuos vaikus prižiūri jei pastoviai kompe sėdi ir ilgiausias žinutes rašo g.gif  Nežinau, keista kažkaip pasidarė unsure.gif  Nebent ji ne pati juos prižiūri o kažkas kitas, o ji tik skelbimus rašo ir ieško klientų... nes kitaip tai man protu nesuvokiamas toks auklės darbas... ypač prižiūrint ne vieną o kelis vaikus.

Taip dalyvauju diskusijoje SM ir dabar rasau,nieko neturiu ka slepti,rasau tada kai miega vaikai pietu miego arba rytais,kai dar nieko nera.Nieko neslepiu,turiu tik viena nika,neturiu taip iprasto "svaraus" niko skelbimams cool.gif O mamytes mano darba ivertina ne is parasytu sausu zinuciu ar bendravimo SM,o is darbo rezultatu...darbeliai patys nepasidaro,piesiniai savaime nenusipiesia,eilerasciai,daineles,raideles savaime neismokstamos 4u.gif Visos vaikuciu mamytes is SM ir niekada nieko neslepiau.O jei netinka......tai juk kiekvienas renkames pagal savo reikalavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2009 06 25, 11:38)
Kadangi atitinkamose temose tamsta nesilankot, o man labai jau norisi šia tema padiskutuot, tai pasakysiu tiesiai šviesiai-gėda man už tokius mitingus dėl "varganų" lubų..
Nors esu gryniausias "privatus sektorius" (aišku nukentėjęs jau per visus galus), neičiau ir į mitingą dėl valstybės tarnautojų..Kiek tokių pažįstu, karpo ir jiems -ir ne po mažai..Vienintelė nepaliesta kasta kol kas-mamyčių su "išpūstom" pašalpom..
Tai vat -eičiau į mitingą nebent už karpymą tų pašalpų-ir dar ne tiek  cool.gif

O dėl auklių-viską diktuoja rinka-dabar kiek žinau, kainos jau gerokai smukltelėjusios, nebent Kaune rolleyes.gif

Tai duok nuoroda, nes tu temu begale, neaisku, i kuria rasyti. biggrin.gif Neisauga zmones is penkeriu metuku mentalo niekaip. "Teti, kur Cola?"- "Ner, vaikeli, beda-pinigeliu nebeturim"- "Bet tu zadejaaaaaai!!!"- "Ka darysi, teks pakenkteti be colos, man irgi del to liudna, bet taip jau bus"- "BET TU ZADEJAI, DUOK COLAAA, TEVAAAI, TU BLOGAS, BEEEEEEE!". Tai vat taip as ir matau tokius mitingus...

O del to, kad nukencia valstybininkai- taip, yra tokiu. Bet ten toks chaotiskas procesas. Pvz., musiskiai kas menesi eina kazkiek "laisvanorisku" neapmokamu atostogu. Cia vos ne pagal sazine gaunasi... doh.gif Geriau tai istatymu butu sureguliuota jiems (mums). Ir , sakyciau, kirstu smarkiau, nes kai paziuriu, tai verslininkai kad nebankrutuotu, atlyginimus zmonems mazina ne 10-15 proc., o normaliai taip... verysad.gif O mase ir bankrutuoja- zmones visai be darbo lieka. Tai adekvaciai valstybininkai irgi turetu susiverzti dirzus. Aisku, mamos irgi, bet as uz procentini ismoku mazinima, antru metu braukima- ka tik norit, tik ne lubas. rolleyes.gif

Duok geriau nuoroda, bo cia geruoju nesibaigs tas off topinimas.

Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 06 25, 13:01)
Taip dalyvauju diskusijoje SM ir dabar rasau,nieko neturiu ka slepti,rasau tada kai miega vaikai pietu miego arba rytais,kai dar nieko nera.Nieko neslepiu,turiu tik viena nika,neturiu taip iprasto "svaraus" niko skelbimams cool.gif O mamytes mano darba ivertina ne is parasytu sausu zinuciu ar bendravimo SM,o is darbo rezultatu...darbeliai patys nepasidaro,piesiniai savaime nenusipiesia,eilerasciai,daineles,raideles savaime  neismokstamos 4u.gif Visos vaikuciu mamytes is SM ir niekada nieko neslepiau.O jei netinka......tai juk kiekvienas renkames pagal savo reikalavimus 4u.gif

pritariu tavo nuomonei thumbup.gif as ir kol mazius miega pasedzius SM, arba darbus darausi paskaitom (teveliai patys leido naudotis kompu kada reikia) mirksiukas.gif ir nematau cia nieko blogo, del ko reiktu kelti sarsala jog sedi forume g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 06 25, 13:01)
Taip dalyvauju diskusijoje SM ir dabar rasau,nieko neturiu ka slepti,rasau tada kai miega vaikai pietu miego arba rytais,kai dar nieko nera.Nieko neslepiu,turiu tik viena nika,neturiu taip iprasto "svaraus" niko skelbimams cool.gif O mamytes mano darba ivertina ne is parasytu sausu zinuciu ar bendravimo SM,o is darbo rezultatu...darbeliai patys nepasidaro,piesiniai savaime nenusipiesia,eilerasciai,daineles,raideles savaime  neismokstamos 4u.gif Visos vaikuciu mamytes is SM ir niekada nieko neslepiau.O jei netinka......tai juk kiekvienas renkames pagal savo reikalavimus 4u.gif

Maniske atsikele 8 val. Buvom lauke pora val. Grizom. Po to mano vyresnysis nuejo su ja zaisti, tai mano rankos buvo laisvos- paskaitinejau truputi, parasiau 2 zinutes. Tada isviriau kosyte jai, sunus pats susitepe sumustini. Pamaitinau. Tada vaikas zaide, sedejo ant puoduko keleta kartu, prausiau vaika...Tada mazoji nuejo pamiegoti. O tada kuopiau namus- plastilino darbeliai ir jovaliukas po ju, kamuoliai ismetyti, zaislai, isstumdytos kedes, ismetytos pahgalveles, saukstai (pazaidimui buvo...), o dar grindu plovimas, dulkes... Dar batukus vaiku sutvarkiau, isvaliau. Drabuzelius perrinkau. Uzmarinavau vakariene. Ariau, po to atsipaipelinejau dushe, paskaiciau viena uzsieniteiska zurnala, kuri man skaityti tiesiog butina. Dabar prisedau ir rasau. Tuoj kelsis mazoji, reikes eiti dar i lauka, kol nelija. O grizus - knygutes, zaidimai, balkonas, kaimynu au-au... ir taip be galo. Dar valgyti paruosti reikia.

Baikit tas pasakas apie tai, kad vaikai (net ne vienas!) miega, todel tiek laisvo laiko yra. lotuliukas.gif Jei ne mano vyresniuju pagalba namuose, tai kompa matyciau tik is tolo ir pro migla... lotuliukas.gif Na nebent ten pas jus antisanitarines salygos, vaikai alkani, miega patys pasisiubuodami be pasakeliu, be daineliu, be pasupavimu...
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 25, 16:36)
Baikit tas pasakas apie tai, kad vaikai (net ne vienas!) miega, todel tiek laisvo laiko yra. lotuliukas.gif 

g.gif nesuprantu situ drabstymu cool.gif mano sunus pietu miego visada miega 3 val g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 25, 10:04)

Duok geriau nuoroda, bo cia geruoju nesibaigs tas off topinimas.

Yra ten kelios temos soc. reikalų labirintuose.. mirksiukas.gif
Bet kad ten tingisi net vozotis-pilna rėkaujančios liaudies-atiduokit mums MŪSŲ pašalpas, kurių dar nieks net nepalietė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LuKaZ @ 2009 06 25, 15:44)
g.gif nesuprantu situ drabstymu cool.gif mano sunus pietu miego visada miega 3 val g.gif

Mano irgi beveik tris. Tai tvarkymam vien pusantros, o pietu darymai, o pasiruosimas kitiems uzsiemimams? O visi like naminiai darbai- ne darzelio, o jos pacios namu. Skalbimai, patalynes keitimai, spintu tvarkymai, langu valymai, balkonu plovimai, siurbimai, WC, dusas,vonia, pietus seimai... Visa tai yra juk SALIA darzelio reikalu. O dar ir darzelio- gi nesedi auklytes darzeliuose be darbo, kai vaikai miega, o cia neturi virtuveles su vireja, valytojos...

Pas mus su vienu vaiku dirbdavo viena auklyte. Vakarais be jokiu kompu rasdavau merginas pavargusias nuo dviraciu-futbolu-pamokeliu...Tai joms nereikejo namu tvarkyti, valgyti gaminti. O cia zmogus dirba darba savo namuose. nebent tie vaikai valgyti savo kazka atsinesa g.gif , i lauka gal neveda, miega ant grindu- tai ju lovyciu valyt-tvarkyt nereikia, zaislus savo atsinesa, ju irgi nei valyt, nei skalbt...

Aisku, ne mano cia reikalas, as ten vaiku nevedu ir nevesiu, tik tokie pareiskimai apie marias laiko kompui kazkaip keistai nuskamba- lyg kas tave laikytu visisku neismaneliu, nesuvokianciu, kaip tie vaikai auga. Baigiu sia tema.
Papildyta:
QUOTE(svetima @ 2009 06 25, 15:46)
Yra ten kelios temos soc. reikalų labirintuose.. mirksiukas.gif
Bet kad ten tingisi net vozotis-pilna rėkaujančios liaudies-atiduokit mums MŪSŲ pašalpas, kurių dar nieks net nepalietė tongue.gif

Man kieciausias argumentas- mes jau suplanavom, kur tuos pinigus isleisim, kaip jus galit atimt daba. lotuliukas.gif
Atsakyti