o kiek jus mammytes gaunat ofise sededamos uz valanda?
seip idomu man:)
QUOTE(alfija @ 2009 06 11, 14:30)
tai ji ir išeina iš šitokio darbo. Situacija nei keista, nei ką. Tiesiog taip atsitiko kad neretai sutinku žmogų dirbantį aukle, ir visokių istorijų apie darbdavius ir apie buvusias pirmtakes išgirstu. Labai įdomu pasidarė, kaip kokiai cekavai Zosei, tai ir firmose kur siūlo tas aukles klausiau, skambinau ir klausiau su kuo dažniausia susiduria ir kokie dažniausi konfliktai. Pirmas konfliktų punktas ir buvo- šeimos nenorėjimas mkėti sutartos sumos auklei, išsisukinėjimai, išsidirbinėjimai. Žodžiu nieko keisto, kasdienybė. Jei paskaitysit temą nuo pradžios ir pati suprasit, kad tikrai nenoras aukei mokėt daugiau negu normalus reiškinys.
Matyt,ne taip supratau jūsų parašymą-man keista pasirodė tai,kad šeima nemoka sutartų pinigėlių,o ji dirba.
aš tai galvoju, kad rinkos dėsniai viską sutvarkys - ir aukles, ir tėvelius bei mamytes, suderins piniginių atlygių pusiausvyrą. Tik reikia truputuko laiko.
Nejaugi yra tokios kainos?! Po 15 Lt uz valanda.... Tai per diena reiktu 150 Lt sumoketi (skaiciuoju 10val,nes priskaiciuoju kelione i darba ir dar koki apsipirkima maisto). Per menesi gaunasi (skaiciuoju vid.21 d.d.) 3150 Lt...
Verta pagalvoti krizes salygomis apie profesijos keitima
Verta pagalvoti krizes salygomis apie profesijos keitima
Kur cia tokios kainos?
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 06 23, 15:10)
Kur cia tokios kainos?
cia kai kas slieku ant asfalto iesko
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 06 09, 19:28)
O siaube... Jus su vaikais dirbat.... Nepykit, bet tokiu net i pokalbius nekviesdavau...
Aukliu turejom nemazai, nes vaiku turim irgi nemazai , esam pries darzelius, tai teko nemazai auklyciu idarbinti ir LT, ir kitoje salyje...
Manau, temos pavadinime klaida. Ne reketas, o RINKA. Mes mokedavom visada tiek, kiek rinkoje tuo metu mokedavo pacioms geriausioms auklytems, nes tokiu mums ir reikejo. Taip, tai nepigu, bet privati puiki aukle yra prabangos reikalas, manyc.
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 23, 16:01)
O siaube... Jus su vaikais dirbat.... Nepykit, bet tokiu net i pokalbius nekviesdavau...
Aukliu turejom nemazai, nes vaiku turim irgi nemazai , esam pries darzelius, tai teko nemazai auklyciu idarbinti ir LT, ir kitoje salyje...
Manau, temos pavadinime klaida. Ne reketas, o RINKA. Mes mokedavom visada tiek, kiek rinkoje tuo metu mokedavo pacioms geriausioms auklytems, nes tokiu mums ir reikejo. Taip, tai nepigu, bet privati puiki aukle yra prabangos reikalas, manyc.
Vat ir pasirode ...kad ten kur nesutapo musu nuomones(apie tai,kad vienturciai nera issikirtinai egoistai mano nuomone,o jus teigete atvirksciai) jus dabar visur manes asmeniskai nepazinodama persekiosite..keista,kaip DIPLOMATEI (pati parasete) jums taip nedera...bet gerai pagalvojus kokie tie musu politikai ir diplomatai tai ..niekas NEBESTEBINA.
P.S manes i pokalbius niekas nekviecia,pas mane mamytes pacios ateina,kam tinka mano paslaugas.O jums diplomate patariu pirma zmogu pazinti asmeniskai,ne internetiskai is keletos nesutapusiu su jusu nuomone postu ir tik poto reiksti apie zmogu nuomone
Stop reketui !!!
Iseikit prie seimo su plakatais! Stop reketui! mes norim ,kad aukles eitu priziuret vaiku nachaliavu..arba uz lita.
Baikit Jus mamytes taip sneket. Kaip jau cia buvo rasyta,parasot skelbime,kad galit moket 5lt uz h. paskambins ta aukle ,kuri nores uz toki atlygi dirbt. nereikes cia diskutuot,kokios tos auklytes nedoreles.Jei Jusu darbdavis paklaustu kokio atliginimo noretumet,tai ir Jus sakytumet didesni nors 5oolt daugiau. ( as sneku apie protu suvokiama)
Iseikit prie seimo su plakatais! Stop reketui! mes norim ,kad aukles eitu priziuret vaiku nachaliavu..arba uz lita.
Baikit Jus mamytes taip sneket. Kaip jau cia buvo rasyta,parasot skelbime,kad galit moket 5lt uz h. paskambins ta aukle ,kuri nores uz toki atlygi dirbt. nereikes cia diskutuot,kokios tos auklytes nedoreles.Jei Jusu darbdavis paklaustu kokio atliginimo noretumet,tai ir Jus sakytumet didesni nors 5oolt daugiau. ( as sneku apie protu suvokiama)
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 06 23, 20:08)
Vat ir pasirode ...kad ten kur nesutapo musu nuomones(apie tai,kad vienturciai nera issikirtinai egoistai mano nuomone,o jus teigete atvirksciai) jus dabar visur manes asmeniskai nepazinodama persekiosite..keista,kaip DIPLOMATEI (pati parasete) jums taip nedera...bet gerai pagalvojus kokie tie musu politikai ir diplomatai tai ..niekas NEBESTEBINA.
P.S manes i pokalbius niekas nekviecia,pas mane mamytes pacios ateina,kam tinka mano paslaugas.O jums diplomate patariu pirma zmogu pazinti asmeniskai,ne internetiskai is keletos nesutapusiu su jusu nuomone postu ir tik poto reiksti apie zmogu nuomone
Matot, ir vel... Toje temoje NE VIENAME poste nerasiau, kad vienturciai egoistai. Rasiau apie kitas tendencijas, tiesiog patiko tema ir buvo idomu pasvarstyti. Bet Jus matot tai, ka norit, net "perskaitot" tai, ka norit. Kai tuo tarpu su vaikais turi dirbti zmogus, kuris moka stebeti ir stebetis, atidus ir smalsus, gerietiskas... Kuris netoleruoja keiksmazodziu ir agresijos.... O jus ir su tu vaiku tevais taip elgiates? Uzduotat jiems klausimus apie ju profesijas, pvz., o kai gaunat atsakyma- begat visiems skalambyti, ir dar tyciotis, kiek tik imanoma... Na, drasus tevai pas jus vaikus veda.
Is kitos puses- rinka, platus pasirinkimas. Musu lukesciai auklems didesni, tai turbut todel ir kainavo ne tris litus....
P.S. Specialiai tikrai Jusu neieskojau, nors mintis apie Jusu profesija buvo kilus (mandagu uzklausus kito zmogaus profesijos ir gavus atsakyma, prisistatyti ir paciam... ), bet tuo ir buciau uzmirsus ta istorija. O sioje temoje perskaiciau- truputi suglumau net.
Asmeniskai nematau su kuom daugiau diskutuoti.
Kiekvienas jusu postas kvepia...negraziai ir tiek. Rytini dopinga gavote perejusi per temas ir pasidrabsciusi
Kai rasite mano postu,kur yra agresija ir keiksmazodziai..prasome praneskite ne tik viesai,bet ir moderatoriams..nes SM tai netoleruoja.
O dabar tiesiog duodu kelia.....
P.S gerai pastebejo viena nare(ir ne viena jau)....kad perkelet nepasitenkina ant manes ir tiek....zmones nera kvaili,nors galbut ir ne aukstesnioji klase,bet pastebi ir supranta kur ir kas. O prisistatyti pagal pareigas jusu niekas neprase,tiesiog norejote pasikelti save kitu akyse...bet pasikelti reikia pagarba vienas kitam,mokejimu bendrauti o ne pareigu ivardinimu
O daugiau sioje temoje su jumis nediskutuosiu.....galite rasyti i az
Kiekvienas jusu postas kvepia...negraziai ir tiek. Rytini dopinga gavote perejusi per temas ir pasidrabsciusi
Kai rasite mano postu,kur yra agresija ir keiksmazodziai..prasome praneskite ne tik viesai,bet ir moderatoriams..nes SM tai netoleruoja.
O dabar tiesiog duodu kelia.....
P.S gerai pastebejo viena nare(ir ne viena jau)....kad perkelet nepasitenkina ant manes ir tiek....zmones nera kvaili,nors galbut ir ne aukstesnioji klase,bet pastebi ir supranta kur ir kas. O prisistatyti pagal pareigas jusu niekas neprase,tiesiog norejote pasikelti save kitu akyse...bet pasikelti reikia pagarba vienas kitam,mokejimu bendrauti o ne pareigu ivardinimu
O daugiau sioje temoje su jumis nediskutuosiu.....galite rasyti i az
Nekompleksuokit taip , visi darbai garbingi, jei jie atliekami profesionaliai. As visas samdytas auklytes labai mylejau ir gerbiau, ir iki siol kuo puikiausi atsiliepimai apie ju darba musu namuose, kompo ne kartelio ne viena nejunge... O jus dabar atstogaujat, beje? As tai atostogauju, dirbdama neleidziu sau darbo metu sedeti internetiniuose forumuose, gal todel nesigedinu savo darbo ir kvalifikacijos.