Įkraunama...
Įkraunama...

stop reketui!

Jo istikruju butu idomi nauja tema '' apie nekokius tevelius'' atsirastu tikriausiai nemazai nukentejusu auklyciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 06 06, 15:08)

giedrute 99, 06 Bir 2009 - 15:08, parašė:

giedrute 99, 06 Bir 2009 - 15:08, parašė:

Jo istikruju butu idomi nauja tema '' apie nekokius tevelius'' atsirastu tikriausiai nemazai nukentejusu auklyciu. 4u.gif

Tikrai taip. Bet kazkodel yra tik temos apie blogasias aukles, toks jausmas, kad mamytes visos angelai g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 06 06, 14:08)

giedrute 99, 06 Bir 2009 - 14:08, parašė:

giedrute 99, 06 Bir 2009 - 14:08, parašė:

QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 06, 14:55)

aistuliaa, 06 Bir 2009 - 14:55, parašė:

aistuliaa, 06 Bir 2009 - 14:55, parašė:

Tikrai taip. Bet kazkodel yra tik temos apie blogasias aukles, toks jausmas, kad mamytes visos angelai  g.gif

Tikrai taip. Bet kazkodel yra tik temos apie blogasias aukles, toks jausmas, kad mamytes visos angelai  g.gif

Kurkit mirksiukas.gif paaiškės kas ir kaip, gal tuomet mamytės nebus tokios piktos mirksiukas.gif nes deja yra, kas "teršia" gerą "mamų vardą".
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2009 06 06, 16:11)

Eglytia, 06 Bir 2009 - 16:11, parašė:

Eglytia, 06 Bir 2009 - 16:11, parašė:

Kurkit mirksiukas.gif  paaiškės kas ir kaip, gal tuomet mamytės nebus tokios piktos mirksiukas.gif  nes deja yra, kas "teršia" gerą "mamų vardą".

Kurkit mirksiukas.gif  paaiškės kas ir kaip, gal tuomet mamytės nebus tokios piktos mirksiukas.gif  nes deja yra, kas "teršia" gerą "mamų vardą".

gal geriau nekurt biggrin.gif nes toks pragaras uzvirtu,kad ojojojoj,kai sukiltu visos arsiosios mamytes tai dangus su zeme maisytusi,kaip cia aukle isdryso ka nors blogo apie MAMA parasyt,geriau jau patupyt savo nervus biggrin.gif ,nors smagi tema gautusi,man patiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Goba @ 2009 06 06, 17:24)

Goba, 06 Bir 2009 - 17:24, parašė:

Goba, 06 Bir 2009 - 17:24, parašė:

gal geriau nekurt biggrin.gif nes toks pragaras uzvirtu,kad ojojojoj,kai sukiltu visos arsiosios mamytes tai dangus su zeme maisytusi,kaip cia aukle isdryso ka nors blogo apie MAMA parasyt,geriau jau patupyt savo nervus biggrin.gif ,nors smagi tema gautusi,man patiktu blush2.gif

Tai aš pusiau juokais ir pasiūliau 4u.gif biggrin.gif jo, nervai brangiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Goba @ 2009 06 06, 18:24)

Goba, 06 Bir 2009 - 18:24, parašė:

Goba, 06 Bir 2009 - 18:24, parašė:

nereikia nusileisti iki tokio lygio, kad visus cia su purvais maisyti 4u.gif
Nors siaip tema gera butu lotuliukas.gif
Bet man atrodo, kad joje kazka blogo parasiusiu aukle, per SM kito darbelio jau nerastu doh.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 06, 18:59)

aistuliaa, 06 Bir 2009 - 18:59, parašė:

aistuliaa, 06 Bir 2009 - 18:59, parašė:

nereikia nusileisti iki tokio lygio, kad visus cia su purvais maisyti  4u.gif
Nors siaip tema gera butu  lotuliukas.gif
Bet man atrodo, kad joje kazka blogo parasiusiu aukle, per SM kito darbelio jau nerastu  doh.gif  g.gif  biggrin.gif

nereikia nusileisti iki tokio lygio, kad visus cia su purvais maisyti  4u.gif
Nors siaip tema gera butu  lotuliukas.gif
Bet man atrodo, kad joje kazka blogo parasiusiu aukle, per SM kito darbelio jau nerastu  doh.gif  g.gif  biggrin.gif

pas normalia mama gautu,o pas mamyte su iskreiptu poziuriu i aplinka ir save,manau,nei viena aukle nenori dirbt,as ir seniau issakydavau savo nuomone SM,bet buvau radus,tiksliau mane rado per SM,labai gera ir maloni mamyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goba @ 2009 06 06, 20:42)

Goba, 06 Bir 2009 - 20:42, parašė:

Goba, 06 Bir 2009 - 20:42, parašė:

pas normalia mama gautu,o pas mamyte su iskreiptu poziuriu i aplinka ir save,manau,nei viena aukle nenori dirbt,as ir seniau issakydavau savo nuomone SM,bet buvau radus,tiksliau mane rado per SM,labai gera ir maloni mamyte smile.gif

Aisku nenori, bet kartais pas visokias pakliuna smile.gif
Atsakyti
Mamos nori geru aukliu,bet kartais pacios nezmoniskai elgiasi,tai kaip galima dirbt tokioje seimoje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 07, 12:50)

buozgalviuks, 07 Bir 2009 - 12:50, parašė:

buozgalviuks, 07 Bir 2009 - 12:50, parašė:

Mamos nori geru aukliu,bet kartais pacios nezmoniskai elgiasi,tai kaip galima dirbt tokioje seimoje schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau visą tema aš pakraupus nuo komentarų susilaikysiu, teko kažkada nemažai prižiūrėt vaikiukų tai kiek su tėvais tiek su vaikais puikiai sutardavom. bet va draugė ant visokių užsiraudavo ir nesumokėdavo ir pažemindavo doh.gif

o dėl temos apie netinkamus tėvelius būtinai reikia sukurt , nes jei auklės blogos tai ok o tėvai kaip darbdaviai negali būt tokie? kas kursit ar sukurt man? viskas čia ok . sąžininga juk .
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 07, 23:58)

Lera, 07 Bir 2009 - 23:58, parašė:

Lera, 07 Bir 2009 - 23:58, parašė:

Pasiskaičiau visą tema aš pakraupus nuo komentarų susilaikysiu, teko kažkada nemažai prižiūrėt vaikiukų tai kiek su tėvais tiek su vaikais puikiai sutardavom. bet va draugė ant visokių užsiraudavo ir nesumokėdavo ir pažemindavo  doh.gif

o dėl temos apie netinkamus tėvelius būtinai reikia sukurt , nes jei auklės blogos tai ok o tėvai kaip darbdaviai negali būt tokie? kas kursit ar sukurt man? viskas čia ok . sąžininga juk .

Pasiskaičiau visą tema aš pakraupus nuo komentarų susilaikysiu, teko kažkada nemažai prižiūrėt vaikiukų tai kiek su tėvais tiek su vaikais puikiai sutardavom. bet va draugė ant visokių užsiraudavo ir nesumokėdavo ir pažemindavo  doh.gif

sutinku su jumis drinks_cheers.gif , Sukurkite temuka, manau bus nemazai kas raso. smile.gif
Atsakyti