giedrute 99, 06 Bir 2009 - 15:08, parašė:
giedrute 99, 06 Bir 2009 - 15:08, parašė: Jo istikruju butu idomi nauja tema '' apie nekokius tevelius'' atsirastu tikriausiai nemazai nukentejusu auklyciu.
Tikrai taip. Bet kazkodel yra tik temos apie blogasias aukles, toks jausmas, kad mamytes visos angelai
giedrute 99, 06 Bir 2009 - 14:08, parašė:
giedrute 99, 06 Bir 2009 - 14:08, parašė: Jo istikruju butu idomi nauja tema '' apie nekokius tevelius'' atsirastu tikriausiai nemazai nukentejusu auklyciu.
aistuliaa, 06 Bir 2009 - 14:55, parašė:
aistuliaa, 06 Bir 2009 - 14:55, parašė: Tikrai taip. Bet kazkodel yra tik temos apie blogasias aukles, toks jausmas, kad mamytes visos angelai
Kurkit paaiškės kas ir kaip, gal tuomet mamytės nebus tokios piktos nes deja yra, kas "teršia" gerą "mamų vardą".
Eglytia, 06 Bir 2009 - 16:11, parašė:
Eglytia, 06 Bir 2009 - 16:11, parašė: Kurkit paaiškės kas ir kaip, gal tuomet mamytės nebus tokios piktos nes deja yra, kas "teršia" gerą "mamų vardą".
gal geriau nekurt nes toks pragaras uzvirtu,kad ojojojoj,kai sukiltu visos arsiosios mamytes tai dangus su zeme maisytusi,kaip cia aukle isdryso ka nors blogo apie MAMA parasyt,geriau jau patupyt savo nervus ,nors smagi tema gautusi,man patiktu
Goba, 06 Bir 2009 - 17:24, parašė:
Goba, 06 Bir 2009 - 17:24, parašė: gal geriau nekurt nes toks pragaras uzvirtu,kad ojojojoj,kai sukiltu visos arsiosios mamytes tai dangus su zeme maisytusi,kaip cia aukle isdryso ka nors blogo apie MAMA parasyt,geriau jau patupyt savo nervus ,nors smagi tema gautusi,man patiktu
Tai aš pusiau juokais ir pasiūliau jo, nervai brangiau
Goba, 06 Bir 2009 - 18:24, parašė:
Goba, 06 Bir 2009 - 18:24, parašė: gal geriau nekurt nes toks pragaras uzvirtu,kad ojojojoj,kai sukiltu visos arsiosios mamytes tai dangus su zeme maisytusi,kaip cia aukle isdryso ka nors blogo apie MAMA parasyt,geriau jau patupyt savo nervus ,nors smagi tema gautusi,man patiktu
nereikia nusileisti iki tokio lygio, kad visus cia su purvais maisyti
Nors siaip tema gera butu
Bet man atrodo, kad joje kazka blogo parasiusiu aukle, per SM kito darbelio jau nerastu
aistuliaa, 06 Bir 2009 - 18:59, parašė:
aistuliaa, 06 Bir 2009 - 18:59, parašė: nereikia nusileisti iki tokio lygio, kad visus cia su purvais maisyti
Bet man atrodo, kad joje kazka blogo parasiusiu aukle, per SM kito darbelio jau nerastu
pas normalia mama gautu,o pas mamyte su iskreiptu poziuriu i aplinka ir save,manau,nei viena aukle nenori dirbt,as ir seniau issakydavau savo nuomone SM,bet buvau radus,tiksliau mane rado per SM,labai gera ir maloni mamyte
Goba, 06 Bir 2009 - 20:42, parašė:
Goba, 06 Bir 2009 - 20:42, parašė: pas normalia mama gautu,o pas mamyte su iskreiptu poziuriu i aplinka ir save,manau,nei viena aukle nenori dirbt,as ir seniau issakydavau savo nuomone SM,bet buvau radus,tiksliau mane rado per SM,labai gera ir maloni mamyte
Aisku nenori, bet kartais pas visokias pakliuna
buozgalviuks, 07 Bir 2009 - 12:50, parašė:
buozgalviuks, 07 Bir 2009 - 12:50, parašė: Mamos nori geru aukliu,bet kartais pacios nezmoniskai elgiasi,tai kaip galima dirbt tokioje seimoje
o dėl temos apie netinkamus tėvelius būtinai reikia sukurt , nes jei auklės blogos tai ok o tėvai kaip darbdaviai negali būt tokie? kas kursit ar sukurt man? viskas čia ok . sąžininga juk .
Lera, 07 Bir 2009 - 23:58, parašė:
Lera, 07 Bir 2009 - 23:58, parašė: Pasiskaičiau visą tema aš pakraupus nuo komentarų susilaikysiu, teko kažkada nemažai prižiūrėt vaikiukų tai kiek su tėvais tiek su vaikais puikiai sutardavom. bet va draugė ant visokių užsiraudavo ir nesumokėdavo ir pažemindavo
o dėl temos apie netinkamus tėvelius būtinai reikia sukurt , nes jei auklės blogos tai ok o tėvai kaip darbdaviai negali būt tokie? kas kursit ar sukurt man? viskas čia ok . sąžininga juk .
sutinku su jumis , Sukurkite temuka, manau bus nemazai kas raso.