QUOTE(gintarine33 @ 2013 12 19, 20:27)
nu laba diena,tikrai neprivalo manau aukle myleti svetimu vaiku,taip,ji turi tureti kantrybes,megti vaikus,bet mylekit jau jus patys savo tuos aukselius ir nesvaigit,kad kazkas is pasaukimo jums ziures,o ne del atlygio
ne tik, kad "svaigau', bet ir mylėjo ir myli iki šiol...susitinkam, nuvažiuojam kaip pas močiutę. Ir dabar padeda, kai reikia pagalbos (močiutės toli). Atlygio griežtai neima, jei tai pagalba iš tikro. mes taip pat stengiamės jai padėti, kuo galim. Vat taip.
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 19, 20:36)
Ne tik aukle, bet aplamai
niekas neprivalo myleti svetimu vaiku Tevai - taip. Bet tai ir viskas. Nei aukle, nei dedes ar tetos, nei kaimynes ar dar kas
privalo/neprivalo - atskiras klausimas, bet aš neįsivaizduoju, kaip galėčiau nemylėti sūnėnų ar dukterėčių, taip pat nelabai įsivaizduoju, kaip mano vaikai galėtų būti nemylimi artimųjų.
Papildyta:
QUOTE(gintarine33 @ 2013 12 19, 21:21)
Nu yra tokiu zmoniu,kad isivaiszduoja,kad ju vaikus visi privalo dievinti ir myleti.turiu vat pazystama,santykiu kaip ir nesinori gadintis,bet karts nuo karto savo maza leliu ikisa paziureti ir dar su tokiu klausimu,mol,nenori man paziuret vaiko
nu ka zinau,turiu ir gerseniu uzsiemimu,as manau,turi vaika,tai ir galvok kur jau ji deti pati,nekrauk kitam
jau gadini santykius, neišsakydama (mandagiai ir šiltai) savo požiūrio...