Įkraunama...
Įkraunama...

stop reketui!

QUOTE(KristinaP12 @ 2009 07 01, 12:26)
Siuo metu ieskausi aukles.Todel galiu pasakyti,kad reketas baigtas, sutinka diduma aukliu dirbti ir uz mazesnius ikainius... Dar pabandydavo dalis pradzioje paaiskinti,bet kai pasakydavau-aciu mums per daug,tai skuba paploninus balsus persigalvoti ir mesteli pora simtuku... Arba dar idomesnis variantas ivyko,kai 1a paskambino ir perspejo,kad jos drauge ir man skambino del aukles darbuko,ir kad nesutikciau moketi 1000 lt nei vienai,nes siuo metu krize ir aukles turi buti solidaresnes teveliams...

gal galite parasyti,kiek dabar ne reketas,nu labai jau smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2009 07 01, 12:26)
Siuo metu ieskausi aukles.Todel galiu pasakyti,kad reketas baigtas, sutinka diduma aukliu dirbti ir uz mazesnius ikainius... Dar pabandydavo dalis pradzioje paaiskinti,bet kai pasakydavau-aciu mums per daug,tai skuba paploninus balsus persigalvoti ir mesteli pora simtuku... Arba dar idomesnis variantas ivyko,kai 1a paskambino ir perspejo,kad jos drauge ir man skambino del aukles darbuko,ir kad nesutikciau moketi 1000 lt nei vienai,nes siuo metu krize ir aukles turi buti solidaresnes teveliams...

Kaaa? nesupratau... jums mesteli pora 100? biggrin.gif tipo primoka\? biggrin.gif 4u.gif sorry biggrin.gif nesuprantu biggrin.gif

Cia jau nesamone.,kad 1 aukle skambina...nu nesamone.Koks dar solidarumas..man atrodo,kad cia konkurencija,viena kitai zapadlo padaryt.Kitaip nepaaiskinsiu.
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 01, 14:42)
Kaaa? nesupratau... jums mesteli pora 100? biggrin.gif tipo primoka\? biggrin.gif  4u.gif sorry biggrin.gif nesuprantu biggrin.gif

Cia jau nesamone.,kad 1 aukle skambina...nu nesamone.Koks dar solidarumas..man atrodo,kad cia konkurencija,viena kitai zapadlo padaryt.Kitaip nepaaiskinsiu.

ikisiu savo trigrasi blush2.gif ,del tu simtuku,tai kaip supratau kaina pamazina pora simtu
Atsakyti
QUOTE(Goba @ 2009 07 01, 14:50)
ikisiu savo trigrasi blush2.gif ,del tu simtuku,tai kaip supratau kaina pamazina pora simtu

Aaaa...nu tad ir as supratau tada biggrin.gif blush2.gif o nereketas turbut dbr auklei prasyt,kad moketu 300-500 lt..
nes kiek skelbimu paskaitau..tai juokinga. jei tevams mazina atliginimus,tai reik mazint auklems... ( iseina,kad mama gaudama 800lt i rankas..ji auklei sumokes 300lt? nes jai sumazino) uz 11h i diena..5 dienas i sav.600lt? nejuokinkit. tokiu skelbimu pilna. net baisu. blink.gif kam tada mamytes jas samdytis.ir peikti..ji nesutvarke,ji neiskalbe,neisiurbe...as juk jai moku 600lt i men. ji dirba mano namuose nuo 7 ryto iki 7 vakaro..ka l;aiko neturi?girdejau dvieju mamu pokalbi ne is cia.(autobuse) bet vat toks ju poziuris.o moka jai 600lt.kita klausia taikiek laiko ji dirba i sav...sako nuo 1dienio iki 5dienio.. dar 6dieni vakarais.mes su vyru iseinam pasizmonet.Kaip supratau papildomo uzmokescio nemoka..
sorry ..bet cia pasisaipimas.O nemoka daugiau,nes seip,ji tiek neverta.visas pasisakymas. nemokina vaiko eilerastuku..o kad ji varkse net nespeja turbut..nes namiskiams valgyt reik padaryt..kartais sarasa duoda apsipikt pardoje net. (daug isgirdau..vaziavom nuo stoties..iki fabijoniskiu.)
Atsakyti
Na pirmiausiai tai pasakysiu,kad mes netipiski teveliai,nes nereikalausim is aukles kad mums skalbtu.lygintu,gamintu valgyti. Reikalaujam apart vaiko ugdymo,kad jam maista jau pagaminta -pasildytu(atskirais atvejais isvirtu) ir kad susitvarkytu paskui vaika. Tai galima atlikti ir kartu su vaiku.

O ne reketas mano nuomone,tai tiek kiek jau dabar sutinka dirbti-uz 1o darbo valandu uz menesi nuo 600-800 lt. Tiesa,skambino kurios prase 1200lt,bet i pokalbio pabaiga jos dazniausiai ir nuleisdavo iki 800 lt,plius dalinis atvaziavimo apmokejimas. Aisku yra visokiu skambuciu... doh.gif
Atsakyti
Pagalvokit ar pacios tiek gaudamos noretumet dirbt? 50val i sav. uz 600lt..nors pacios gaunat daugiau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2009 07 07, 14:03)
Mes savo auklytei mokame 1200 lt, 10 darbo valandu per diena, 5 dienos per savaite, mano pacios atlyginimas ne ka didesnis. Valgyti gaminasi sau ir vaikui, susitvarko po saves, eina su vaiku i lauka. Jokiu papildomu darbu ar virsvalandziu is musu puses nera. Ji pas mus atejo dar iki viso sio kainu kritimo. Brangu, bet neturime kas kitas mums galetu paziureti vaika, darzelyje ilgiau nei 4 d. neisbuna, po to seka pora menesiu gydymosi namuose. Imti biuletenius siais laikais pernelyg rizikinga  doh.gif
Nemanau, kad mokame per mazai, juolab musu zuikis pirmasis jos priziurimas vaikas.

Jus auksinis zmogus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 04, 14:41)
Pagalvokit ar pacios tiek gaudamos noretumet dirbt? 50val i sav. uz 600lt..nors pacios gaunat daugiau.. biggrin.gif

aisku nenoretu lotuliukas.gif o aukles ne zmones pagal jas.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 04, 14:41)

taigi nieks nevercia dirbt uz tiek-nepatinka neikit i ta seima.ir jeigu mama uzdirba 1000lt,ji tikrai nemokes auklei 1500lt,nes jai tada paciai net neapsimoka dirbt.o prie tokios bedarbystes tikrai atsiras dirbanciu ir uz 600lt
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 07 07, 16:09)
taigi nieks nevercia dirbt uz tiek-nepatinka neikit i ta seima.ir jeigu mama uzdirba 1000lt,ji tikrai nemokes auklei 1500lt,nes jai tada paciai net neapsimoka dirbt.o prie tokios bedarbystes tikrai atsiras dirbanciu ir uz 600lt

Atsiras,bet ir isnaudoti tada nereik.. Kruva darbu duot,nesuprantant,kad vaikui irgi auklejimo..o ne vienam sedet ant kilimo ir zaist..kol aukle sutvarkys namus,paruos valgyt seiminai,palaistys geles,nuvalys dulkes. doh.gif As nesneku apie mamas,kurio to nepraso is aukliu..bet yra tokiu kur ir praso..bet uz 10-11h pas vaika ,moket tiek ,su kruva darbu ant peciu..mm nu ka as zn tada.
Tada nebedavokit,kad aukles tiek uzsipraso.. as suprantu,kiekvienam nera lengva su pinigais.. tiesiog gal reik suprast viena kitus.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 07 07, 15:09)
o prie tokios bedarbystes tikrai atsiras dirbanciu ir uz 600lt

o jus nesusimastet, kokios bus tos "aukles", kurios darbo neranda(ar nenori rasti) ir sutinka dirbt uz tokia suma?
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2009 07 07, 15:03)
Mes savo auklytei mokame 1200 lt, 10 darbo valandu per diena, 5 dienos per savaite, mano pacios atlyginimas ne ka didesnis. Valgyti gaminasi sau ir vaikui, susitvarko po saves, eina su vaiku i lauka. Jokiu papildomu darbu ar virsvalandziu is musu puses nera. Ji pas mus atejo dar iki viso sio kainu kritimo. Brangu, bet neturime kas kitas mums galetu paziureti vaika, darzelyje ilgiau nei 4 d. neisbuna, po to seka pora menesiu gydymosi namuose. Imti biuletenius siais laikais pernelyg rizikinga  doh.gif
Nemanau, kad mokame per mazai, juolab musu zuikis pirmasis jos priziurimas vaikas.

Man tai kyla klausimas: ar ne geriau tada mamytei vaikuti priziuret paciai, jei visas uzdarbis iseina aukles atlyginimui?
Atsakyti