Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų ir šeimos fotosesijos

Ne ne, toks dalykas kol kas tikrai ne mums... doh.gif . Visu pirma judrumas jos neleistu dirbt fotografei, nebent mumijos kostiumu daryti nuotrauka lotuliukas.gif - tvirtai subintuot, kad pajudet negaletu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kitas dalykas, ji svetimu neprisileidzia ir bijo, garantuotai pamaciusi fotografe rekdama spruktu lauk schmoll.gif . O dar tokie dalykai, kaip perrenginejimai... doh.gif schmoll.gif . Uzsiklyktu ties pirmu...
Gal kada nors ir nebebus tokia laukinuke.... doh.gif
Atsakyti
Klaipedietem rekomenduoju fotografe Ruta Doksiene thumbup.gif mes ja "atradom" per savo vestuves, po to iamzinom laukimasi ir savo mazojo monstro metu sukakti smile.gif labai profesionali fotografe (mokesi pas turbut daug kam zinoma Skaiste Zabielaite), malonus zmogus smile.gif

www.rstilius.net
Atsakyti
QUOTE(juremarija @ 2009 09 18, 21:30)
Gal kas zinote fotografu,graziai fotografuojanciu jubiliejus kaune ir aplink kaip menines fotografijas..fotoalbumus...foto sesija.   pvz 30-meciui 4u.gif

Jau seniai žaviuosi vienos Kaunofotografes darbais wub.gif
www.slstudija.lt

Zmogus dirba is visos sirdies ir turi be galo daug ideju nuotraukoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alina1978: 13 gruodžio 2009 - 22:13
Kad isitikintumete pacios, idedu savo dukrytes nuotrauka daryta sios fotografes

user posted image
Papildyta:
O kad abejoniu visai neliktu, keliu dar viena foto

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alina1978: 13 gruodžio 2009 - 22:47
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 12, 23:24)
Ne ne, toks dalykas kol kas tikrai ne mums... doh.gif . Visu pirma judrumas jos neleistu dirbt fotografei, nebent mumijos kostiumu daryti nuotrauka  lotuliukas.gif  - tvirtai subintuot, kad pajudet negaletu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O kitas dalykas, ji svetimu neprisileidzia ir bijo, garantuotai pamaciusi fotografe rekdama spruktu lauk  schmoll.gif . O dar tokie dalykai, kaip perrenginejimai...  doh.gif  schmoll.gif . Uzsiklyktu ties pirmu...
Gal kada nors ir nebebus tokia laukinuke....  doh.gif

fotografe galima ir i namus pasikviesti. Savoje aplinkoje jaustusi daug drasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai gražios fotopastelės nuotraukos, tik vis neprisiruošiam su jais susisiekti doh.gif bet aišku, čia skonio ir kainos reikalai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auriella @ 2009 01 29, 14:55)

Labai gaila, kad Jūs dirbate ne Siauliuose. Maciau Jūsų vienos fotosesijos nuotraukas, labai grazu.
Atsakyti
Na aš esu labai patenkinta Kristinos (Fotopuka, Vilnius) mūsų visos šeimos atlikta fotosesija wub.gif Sukūrė labai šiltą, jaukią, namų atmosferą pačios sesijos metu, kas labai atpalaidavo ir gavosi natūralios pozos bei geras galutinis rezultatas.
Įdedu pvz.:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurqita: 27 gruodžio 2009 - 12:23
QUOTE(Alina1978 @ 2009 12 13, 22:51)
Kad isitikintumete pacios, idedu savo dukrytes nuotrauka daryta sios fotografes

Žiauriai gražu. Gal, kad mergaitė tokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aš. @ 2009 12 27, 13:42)
Žiauriai gražu. Gal, kad mergaitė tokia wub.gif

Na , man irgi grazu smile.gif- juk visi vaikai grazus... smile.gif
O savo pilvuka fotografuosiu pas Rosita
http://rositapatupaite.puslapiai.lt/
Nuotraukos thumbup.gif
O vaikuti planuoju pas Cekanaviciu .Jie kiek zinau dirba vienoj studijoj smile.gif
As kauniete , tai man labai patogu , nors girdejau ,kad ir is kitu miestu pas juos vaziuoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
mano suneliui jau metukai ir 4 menesiai. Mes jau 2 kartus fotografavomes Vilniuje pas Jurate. Nuotraukos tikrai labai grazios, galite pacios tuo isitikinti ir pasiziureti http://www.fotostudija-jg.eu/. Taip pat internetiniame puslapyje rasite visus kaontaktus.
Ir ateityje tikrai apsilankysime. Rekomenduoju sia fotografe.
Atsakyti
Mes fotografavomės pas Diną Jonavoje www.fotodina.lt
Na mums labai patiko thumbup.gif Nuotraukos super, tokios...nu nepaprastos, meniškos ir nu fainos thumbup.gif
Mano vyresniam buvo 3,3 metukų, o dukrytei 9 mėn. Tai manoji irgi neprisileidžia žmonių, ir persirengt nemegdavo, bet vistiek fotografe pagavo gerų kadrų ir visam gyvenimui dabar turim labai gražų prisiminimą thumbup.gif
va galite pasižiūrėti kam idomu blush2.gif
http://konoplia.dinafoto.lt/
Atsakyti