As tai pati savaji klecka fotkinu, reikia tik aplinka idomia sukurti, pvz, prideliojau ant baltos kaldros zaliu obuoliuku, tarp ju padejau vaikuti, mociute laike viena kaldros gala pakelus ir gavosi baltas fonas. Labai liuks. Zaidziau ir su balionais, nuogas vaikutis arp ju, ... na reikia tik pasvajot, ir nuotraukos kaip atelje gaunasi:)
QUOTE(__snowflake @ 2009 10 14, 16:40)
Ką rekomenduosit Šiauliuose?
mus ne karta teko susitikti su fotografe Daiva, labai esam patenkintos jos darbeliais. cia jos puslapiukas http://photodaivakiele.blogspot.com/ .
www.dovilefoto.lt - darem pas ja, super fotografe
QUOTE(dije @ 2009 06 28, 05:43)
Aš tik už Krisitną Danienę. www.daniene.lt
Kiek mačiau kitų fotonuotraukų, niekas taip subtiliai, šiltai neperteikia vaikučio, jo nuotaikų, būsenos, kaip Kristina. Jos darbai tiesiog spinduliuoja vaikyste.... Ir pati fotografė labai malonus, taktiškas žmogus, fotosesijos metu greit dingsta susikaustymas, vaikai engvai įsijaučia į modelio vaidmenį.
Turėjome pas ją 2 fotosesijas ir ateityje lankysimės ir toliau.
Kiek mačiau kitų fotonuotraukų, niekas taip subtiliai, šiltai neperteikia vaikučio, jo nuotaikų, būsenos, kaip Kristina. Jos darbai tiesiog spinduliuoja vaikyste.... Ir pati fotografė labai malonus, taktiškas žmogus, fotosesijos metu greit dingsta susikaustymas, vaikai engvai įsijaučia į modelio vaidmenį.
Turėjome pas ją 2 fotosesijas ir ateityje lankysimės ir toliau.
Suintrigavot, reikes pabandyti
QUOTE(olesyte @ 2009 10 26, 20:26)
Suintrigavot, reikes pabandyti
mes irgi buvome pas sia fotografe. Tik labai ilgai reikia laukti nuotraukyciu.
jau praejo daugiau nei menuo, o ju taip ir nematem .
O jums greitai padare?
mes tai fotosesija dareme babyphoto.lt labai grazios nuotraukeles labai gera komanda - vienas fotografas ir dvi jo "padejejos", kurios lakste, sokinejo, atidirbo kaip reikiant, kad vaikutis sypsotusi ir butu laimingas
svarbiausia, kad niekur niekas neskuba, per diena daro tik dvi fotosesijas, tai su vienu vaikuciu gali uztrukti net iki triju valandu manau, kad tai svarbu, ypac kai vaikiukas mazas, jam reikia priprasi
dar vienas geras dalykas - duoda vaikuciui rubelius teminius
esame labai patenkinti, tikimes visa tai pakartoti
svarbiausia, kad niekur niekas neskuba, per diena daro tik dvi fotosesijas, tai su vienu vaikuciu gali uztrukti net iki triju valandu manau, kad tai svarbu, ypac kai vaikiukas mazas, jam reikia priprasi
dar vienas geras dalykas - duoda vaikuciui rubelius teminius
esame labai patenkinti, tikimes visa tai pakartoti
QUOTE(ringute @ 2009 10 28, 17:25)
mes irgi buvome pas sia fotografe. Tik labai ilgai reikia laukti nuotraukyciu.
O jums greitai padare?
O jums greitai padare?
Na stai pirmadieni vaziuosime pasiimti nuotraukyciu
Matysime kaip musu pipiriukas isiamzino
QUOTE(__snowflake @ 2009 10 14, 16:40)
Ką rekomenduosit Šiauliuose?
Man patiko "Julijos studija",randasi Visinskio g.,
Sveiki,
Man patiko čia minėtas puslapis
www.vaiku-nuotraukos.lt
Gal dar kas turi kokių atsiliepimų?Ir iš kokio jie miesto?
www.vaiku-nuotraukos.lt
QUOTE(ringute @ 2009 10 31, 15:24)
Na stai pirmadieni vaziuosime pasiimti nuotraukyciu
Nors temele ir atrodo vangi, jauciu pareiga uzbaigti savo zinuciu nuotrupas.
Taigi, vakar pasiemem fotografes Kristinos Danienes darytas nuotraukytes.
Kaip cia ir sake kazkuri mama, tikrai labai siltos, subtilios.
Gavom apie 120 nuotrauku (sutvarkytu!), is ju apie 20 beprotiskai noreciau ireminti ir kabinti ant sienos. IS KUR TIEK SIENU GAUTI!!!
QUOTE(svarus @ 2009 11 01, 20:53)
Sveiki,
www.vaiku-nuotraukos.lt
www.vaiku-nuotraukos.lt
Sveiki,
Mes lankemes pas šią fotografę Atsiliepimai patys geriausi:))) Laukiam kol dar paaugs pilviukas ir el leksim darytis nuotraukyciu. ši fotografė iš Kėdainių, bet mes pas ją važiavom, kad ir iš Vilniaus:)
Sėkmės
Sveiki,Sveiki,
Mes lankemes pas šią fotografę Atsiliepimai patys geriausi:))) Laukiam kol dar paaugs pilviukas ir el leksim darytis nuotraukyciu. ši fotografė iš Kėdainių, bet mes pas ją važiavom, kad ir iš Vilniaus:)
Sėkmės
[/QUOTE]
Ačiū už informaciją, nors šios nuotraukos gražios, bet tolokai nuo mūsų.Gal bandysim susisiekt kai važiuosim į uošviją.Tada bus pakeliui.
http://www.vaiku-nuo...nuotraukos.html