Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų ir šeimos fotosesijos

Aš tik už Krisitną Danienę. first.gif www.daniene.lt
Kiek mačiau kitų fotonuotraukų, niekas taip subtiliai, šiltai neperteikia vaikučio, jo nuotaikų, būsenos, kaip Kristina. Jos darbai tiesiog spinduliuoja vaikyste.... Ir pati fotografė labai malonus, taktiškas žmogus, fotosesijos metu greit dingsta susikaustymas, vaikai engvai įsijaučia į modelio vaidmenį.
Turėjome pas ją 2 fotosesijas ir ateityje lankysimės ir toliau. thumbup.gif
Atsakyti
O as vis taip ir neprisiruosiau nufotkinti leles savo g.gif
Atsakyti
mes labai daznai einam i fotosesijas wub.gif man labai grazu nuotraukytes,tures ka veliau paziureti smile.gif

dabar vel zadam uzsirasyti, kartu su broliuku wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dije @ 2009 06 28, 05:43)
Aš tik už Krisitną Danienę. first.gif www.daniene.lt
Kiek mačiau kitų fotonuotraukų, niekas taip subtiliai, šiltai neperteikia vaikučio, jo nuotaikų, būsenos, kaip Kristina.  Jos darbai tiesiog spinduliuoja vaikyste.... Ir pati fotografė labai malonus, taktiškas žmogus, fotosesijos metu greit dingsta susikaustymas, vaikai engvai įsijaučia į modelio vaidmenį.
Turėjome pas ją 2 fotosesijas ir ateityje lankysimės ir toliau.  thumbup.gif

sutinku drinks_cheers.gif
superinis zmogus,o i rnuotrakytes pasaka
mes pas ja fotografavomes 4kartus wub.gif
Atsakyti
as kai buvau nestuke.gif fotkinaus pas cekanaviciu. na rezultatai visai tenkina, bet ne stebuklas. visos jo foto niurios juodam fone verysad.gif
Atsakyti
Mes fotografavomes fotodina.lt, mums patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giesim @ 2009 06 26, 14:48)
Na mes fotografavomes Fotodinoje ir esam laaabai patenkinti, tikrai profesionali ir lengvai bendraujanti bei maloni fotografe. cia Jonavoje. thumbup.gif
http://www.fotodina.lt/

O kada jūs fotografavotės? Prieš du metus norėjom ten fotosesijos, tai sakė, kad keičia veiklos kryptį. Gal dabar grįžo prie šeimų-vaikų foto?
Atsakyti
mes jau kelis kartus bendravome su Greta www.gfoto.eu. nuostabus zmogus. nuostabios nuotraukos. dabar turime mažą tradiciją per kiekvieną dukrytės gimtadienį nuvykti į fotosesiją. tikrai patenkinti rezultatu!!!!!! thumbup.gif
beje pasisekė ir į viršelį taip pakliūti blush2.gif bigsmile.gif (www.mamoszurnalas.lt)
Atsakyti
Sveikos,

Galiu parekomenduoti fotografa Kaune 4u.gif Mano maziuko krikstynos buvo praejusi savaitgali, stai keletas foto wub.gif :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kontaktus rasite:
www.deimas.lt

Atsakyti
O musu mazutes krikstynas fotografavo jurgita jos puslapis jkfoto.lt mes likom labai patenkinti labai maloni megina smile.gif
Atsakyti
Aš rekomenduoju fotografe Vilniuje Jurate www.fotostudija-jg.eu
Fotografuoja ir krikshtynas, ir vestuves, ir portretus ir dar daug ka...
Ji kupina ivairiu ideju, visada iesko kazko naujo... Savo ir dukrytes nuotraukomis esu labai patenkinta, o ir kaina labai prieinama...
Atsakyti
Darem fotosesija pas Zaneta Klapedoje. Likom labai patenkint rezultatais.
Atsakyti
Man labai labai wub.gif fotografe Siauliuose www.fotografijos.jalbum.net
Atsakyti