Aš tik už Krisitną Danienę. www.daniene.lt
Kiek mačiau kitų fotonuotraukų, niekas taip subtiliai, šiltai neperteikia vaikučio, jo nuotaikų, būsenos, kaip Kristina. Jos darbai tiesiog spinduliuoja vaikyste.... Ir pati fotografė labai malonus, taktiškas žmogus, fotosesijos metu greit dingsta susikaustymas, vaikai engvai įsijaučia į modelio vaidmenį.
Turėjome pas ją 2 fotosesijas ir ateityje lankysimės ir toliau.
O as vis taip ir neprisiruosiau nufotkinti leles savo
mes labai daznai einam i fotosesijas man labai grazu nuotraukytes,tures ka veliau paziureti
dabar vel zadam uzsirasyti, kartu su broliuku
Papildyta:
sutinku
superinis zmogus,o i rnuotrakytes pasaka
mes pas ja fotografavomes 4kartus
dabar vel zadam uzsirasyti, kartu su broliuku
Papildyta:
QUOTE(dije @ 2009 06 28, 05:43)
Aš tik už Krisitną Danienę. www.daniene.lt
Kiek mačiau kitų fotonuotraukų, niekas taip subtiliai, šiltai neperteikia vaikučio, jo nuotaikų, būsenos, kaip Kristina. Jos darbai tiesiog spinduliuoja vaikyste.... Ir pati fotografė labai malonus, taktiškas žmogus, fotosesijos metu greit dingsta susikaustymas, vaikai engvai įsijaučia į modelio vaidmenį.
sutinku
superinis zmogus,o i rnuotrakytes pasaka
mes pas ja fotografavomes 4kartus
Mes fotografavomes fotodina.lt, mums patiko
QUOTE(giesim @ 2009 06 26, 14:48)
Na mes fotografavomes Fotodinoje ir esam laaabai patenkinti, tikrai profesionali ir lengvai bendraujanti bei maloni fotografe. cia Jonavoje.
http://www.fotodina.lt/
http://www.fotodina.lt/
O kada jūs fotografavotės? Prieš du metus norėjom ten fotosesijos, tai sakė, kad keičia veiklos kryptį. Gal dabar grįžo prie šeimų-vaikų foto?
Sveikos,
Galiu parekomenduoti fotografa Kaune Mano maziuko krikstynos buvo praejusi savaitgali, stai keletas foto :
Kontaktus rasite:
www.deimas.lt
Galiu parekomenduoti fotografa Kaune Mano maziuko krikstynos buvo praejusi savaitgali, stai keletas foto :
Kontaktus rasite:
www.deimas.lt
Aš rekomenduoju fotografe Vilniuje Jurate www.fotostudija-jg.eu
Fotografuoja ir krikshtynas, ir vestuves, ir portretus ir dar daug ka...
Ji kupina ivairiu ideju, visada iesko kazko naujo... Savo ir dukrytes nuotraukomis esu labai patenkinta, o ir kaina labai prieinama...
Fotografuoja ir krikshtynas, ir vestuves, ir portretus ir dar daug ka...
Ji kupina ivairiu ideju, visada iesko kazko naujo... Savo ir dukrytes nuotraukomis esu labai patenkinta, o ir kaina labai prieinama...
Darem fotosesija pas Zaneta Klapedoje. Likom labai patenkint rezultatais.
Man labai labai fotografe Siauliuose www.fotografijos.jalbum.net