Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų ir šeimos fotosesijos

QUOTE(M.A.M.A @ 2012 07 04, 01:02)
Mano klausimas toks ne visai standartinis šiai temai, bet vis dėlto. Reikia nufotografuoti vaikus dokumentams. Į kokią fotostudiją geriausia kreiptis?

I betkokia kur fotografuoja dokumentam, kadangi yra tam tikri standartai dokumentu foto, kuriu reikia grieztai laikytis. Bet jeigu pasui, tai juk dabar vietoje pasu poskiryje fotografuoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 07 04, 01:02)
Mano klausimas toks ne visai standartinis šiai temai, bet vis dėlto. Reikia nufotografuoti vaikus dokumentams. Į kokią fotostudiją geriausia kreiptis?

nereikia kreiptis į jokią fotostudiją, tiek vaikus, tiek suaugusius dokumentams fotografuoja ten pat, kur juos ir išduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 07 04, 14:19)
nereikia kreiptis į jokią fotostudiją, tiek vaikus, tiek suaugusius dokumentams fotografuoja ten pat, kur juos ir išduoda  4u.gif

nebuciau tokia tikra,manasis pirmaji pasa gavo 4 men,foto dariau paprastoj atelje,paskui pasa keitem kai buvo nepilnai 2 metu,mane fotografavo pasu poskyryje,vaiko ne,teko vel eit i atelje 4u.gif manyciau geriausia klausti ten kur ir bus daromi dokumentai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2012 07 04, 19:59)
nebuciau tokia tikra,manasis pirmaji pasa gavo 4 men,foto dariau paprastoj atelje,paskui pasa keitem kai buvo nepilnai 2 metu,mane fotografavo pasu poskyryje,vaiko ne,teko vel eit i atelje  4u.gif manyciau geriausia klausti ten kur ir bus daromi dokumentai  4u.gif

tikrai esu tuo tikra biggrin.gif gal anksčiau darėtės, prieš kelis metus..aš dariau praeitą pavasarį, tai visus vaikus be išimties fotografavo ten, kur išduoda dokumentus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 04 liepos 2012 - 21:49
QUOTE(Cansado @ 2012 07 04, 21:47)
tikrai esu tuo tikra  biggrin.gif gal anksčiau darėtės, prieš kelis metus..aš dariau praeitą pavasarį, tai visus vaikus be išimties fotografavo ten, kur išduoda dokumentus

pries 3metus ir kiek daugiau nei 1 metus 4u.gif o ir musu pasu poskyris rajoninis,gal ir del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2012 07 05, 04:15)
pries 3metus ir kiek daugiau nei 1 metus  4u.gif o ir musu pasu poskyris rajoninis,gal ir del to  g.gif

jie privalo fotografuoti vaikus, bet bobelės tingi su jais terliotis. Mes ir rajone gyvenam, tai irgi liepė eiti į fotoatlejė, kai susiginčijom, nufotografavo.
Atsakyti
Man teko girdėti, kad vaikų pasų poskyriuose nefotografuoja, reikia atsinešti nuotraukas iš studijos. Nes vaikai gali išsigąsti tos dėžės.
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 07 05, 18:53)
Man teko girdėti, kad vaikų pasų poskyriuose nefotografuoja, reikia atsinešti nuotraukas iš studijos. Nes vaikai gali išsigąsti tos dėžės.

ten reikia ilgokai sėdėti nejudant - mažyliai neišbūna. su fotiku lengviau
Papildyta:
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 07 04, 00:02)

į paprastą "Fuji", "Fotocentras", "Fotospektras" ar pns.

geriau be išraiškų, be iššieptų dantų (nors vaikams daro nuolaidas - leidžia šiek tiek išsivėpusius), tiesiai. nespalvota
mums visai neseniai pasų poskyryje rekomendavo atsinešti, jeigu vaikai judrūs.
Atsakyti
Sveikos. Ieskau atsiliepimu apie Taurages fotografus. Gal galit ka nors parekomenduoti? ax.gif
Atsakyti
Pries pora metu fotografavomes pas www.fotor.lt
Nuotraukos fantastiskos thumbup.gif Berniukas jaunas, bet paziurejus i jo psl matau, kad sparciai istobulejo. Uz 1val fotosesija gamtoje sumokejau 150Lt, gavau lyg 89 nuotraukas, kurios buvo sutvarkytos ir irasytos i dailiai apipavidalinta CD. Vienas katalogas su didelio formato nuotraukomis spausdinimui, kitas- suspaustos, perziurai ir internetui. Veiksmas vyko Kaune.
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 07 05, 19:53)

tikrai fotografuoja... nebent koks poskyris sau nusistates kitas taisykles, bet uzkelciau skandala... blink.gif kodel turi leist pinigus, kai moki uz tai kad jie darytu fotke... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 07 05, 17:53)

tikrai daro,bent jau pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti