Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų ir šeimos fotosesijos

QUOTE(*Dita* @ 2012 01 14, 01:03)
tiesiai sviesiai pasakytu, kad nera jokiu nuotrauku, o cia mausto ir kvailina vietoj to, kad bandytu istaisyti kazkaip visa situacija, atsiprasytu, padarytu kita fotosesija ar pan. nepalikciau ramybej tikrai cool.gif

Na aš kiek skambinau, tai irgi bus pirmadienį, bus ketvirtadienį ir t.t....
Noriu labai tų foto, bet noriu būtent TŲ, nenoriu kitos fotosesijos net jei siūlytų, nes jau dabar pati sau labai diiiiidelė ir nebegraži, o jei dar temptų ji, tai ir be pilvo jau turbūt būčiau...
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2012 01 17, 17:36)
Na aš kiek skambinau, tai irgi bus pirmadienį, bus ketvirtadienį ir t.t....
Noriu labai tų foto, bet noriu būtent TŲ, nenoriu kitos fotosesijos net jei siūlytų, nes jau dabar pati sau labai diiiiidelė ir nebegraži, o jei dar temptų ji, tai ir be pilvo jau turbūt būčiau...

Kada jus turejote sia fotosesija? Galit ir i AZ atsakyti, jei nenorite cia rasyti.
Man kaip ir laikas atsiimti. Skambinau pora kartu nekele, tada parasiau emaila. Gavau atsakyma, kad bus kita savaite, bet atsakiau, kad man netinka kita savaite ir turiu gauti sia sav. Tai vel parase, kad parasys, kai bus paruostos. Ryt skambinsiu, o penktad. vaziuosiu pas ja ir be foto neiseisiu. Nusiteikiau karingai ax.gif Kas cia per paslaugu teikimas, ryt, kita sav. ir t.t. ? ! Priedo jus dar nestuke.gif , tai is viso skubos tvarka turi padaryti 4u.gif
Man rodos cia tuoj reikes sukurti sio p. Rutos Buzienes atskira tema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultaniye @ 2012 01 17, 19:06)
Kada jus turejote sia fotosesija? Galit ir i AZ atsakyti, jei nenorite cia rasyti.
Man kaip ir laikas atsiimti. Skambinau pora kartu nekele, tada parasiau emaila. Gavau atsakyma, kad bus kita savaite,  bet atsakiau, kad man netinka kita savaite ir turiu gauti sia sav. Tai vel parase, kad parasys, kai bus paruostos. Ryt skambinsiu, o penktad. vaziuosiu pas ja ir be foto neiseisiu. Nusiteikiau karingai ax.gif  Kas cia per paslaugu teikimas, ryt, kita sav. ir t.t. ? ! Priedo jus dar  nestuke.gif , tai is viso skubos tvarka turi padaryti 4u.gif
Man rodos cia tuoj reikes sukurti sio p. Rutos Buzienes atskira tema doh.gif

Mes turėjom gruodžio 14 dieną. Tai skambinau pirmą kartą po mėnesio sausio 13 (penktad)., sakė bus 16 dieną (pirmadienį), kai paskambinom sakė, kad bus šiandien, o šiandien kai paskambinom, sakė, kad bus rytoj. Tik aš pati kadangi serga vaikas nevažiuosiu, siusiu vyrą paimt. Labai tikiuosi, kad rytoj jau tikrai bus.
Atsakyti
priklauso is kuriu kuponu pirkot, nes beta.lt ir grupinis grazina pinigus, jei paslaugos nesuteikia ar daro nesamones kaip siuo atveju... Jei vis gi neatgausit nuotraukeliu, tai butinai skambinkites kuponu pardavejui.

Atsakyti
QUOTE(vineypooh @ 2012 01 14, 14:40)
kol fotkinomės pas ją prieš kelias dienas, buvo užėjęs žmogus, kur nuo rugsėjo mėn. nuotraukų dar neatgavęs...  blink.gif kažkokią istoriją apie užlūžusį hard'ą pasakojo...  doh.gif

ech.. fruktas moteriškė.. bet juk studiją senamiesty kažkaip išlaiko..  g.gif

speju, kad cia mano vyras buvo biggrin.gif ax.gif
zodziu, pasikonsultavau su vartotoju teisiu gynimo tarnyba ir dabar nusiunciau jai oficialu rasta, o jei nebus jokio atsako, tai rengsiu skunda. Kadangi tokiu nuskriaustuju nemazai, tai manau galim jungtis wink.gif kazkaip per daug gerai jau jai butu, jei viska taip ir palikti - daugiau jau principo, o ne pinigu reikalas.
Atsakyti
siandiena atsiemiau nuotraukas. Atidave visiskai visas, bet neretusuotas, pazadejo, kad retusuos kita savaite. Man tas retusavimas, tai dar ner labai didele problema, nes yra daug graziu ir taip nuotrauku.
Siandiena matyt buvo atsiemimu diena, nes po musu lauke dar pora vyru ir nestuke viena buvo atejusi atsiimti, bet, deja, foto neatgavo, atseit per anksti, nors pati moteris skambinosi, taresi su ja, kad atvaziuos butent siandiena.
Su manim, tai elgesi graziai ir net nebande jokiu nesamoniu meluoti. Musu atveju gan viskas buvo sekmingai, taciau sekanti karta as pas ja negrisciau... Nenoriu as daugiau tokio streso, nes tai turi buti malonumas, dziaugsmas, o ne kiekviena karta galvoti, atiduos siandiena nuotraukas ar ne?...
Teisinosi ji siandiena, kad nespeja, kad nesusireguliuoja savo darbu, nes buna ir fotosesijos ir atsiemimai tuo pat metu + dar mazi jos pacios vaikai. Taciau kazkaip kiti fotografai labai sekmingai dirba, gerbia klientu laika, jaucia atsakomybe pries juos ir darbus atlieka laiku ir apie pirsta nevynioja.

Moterys, linkiu sekmes atsiimant nuotraukas, stipriu nervu ir tikiuosi, kad visos busime pasimokiusios is sios fotografes paslaugu aptarnavimo.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultaniye @ 2012 01 20, 17:12)

Super thumbup.gif
Tikiuos ir mums šiandien bus sėkmės diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2012 01 20, 16:18)
QUOTE(Sultaniye @ 2012 01 20, 17:12)

Super thumbup.gif
Tikiuos ir mums šiandien bus sėkmės diena smile.gif

Nepatikesit gal, bet ziurejau siandiena i menulio kalendoriu, tai 20-oji diena - gera diena. Siuskit vyrus foto atsiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gavom ir mes šiandien foto. Ir redaguotas ir ne. Šiaip tikrai patiko, daug gražių.
Atsakyti
bigsmile.gif super! dziaugiuosi uz jus
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2012 01 20, 13:26)
speju, kad cia mano vyras buvo biggrin.gif  ax.gif
zodziu, pasikonsultavau su vartotoju teisiu gynimo tarnyba ir dabar nusiunciau jai oficialu rasta, o jei nebus jokio atsako, tai rengsiu skunda. Kadangi tokiu nuskriaustuju nemazai, tai manau galim jungtis wink.gif kazkaip per daug gerai jau jai butu, jei viska taip ir palikti - daugiau jau principo, o ne pinigu reikalas.

ar atsakė jums ką į raštą?
kažkaip bandau nusiteikt, kas mūsų laukia.. doh.gif
Atsakyti
kiek matau pagal numeriuka, tai laiskas guli sekmingai paste, nieks jo neima. Nusiunciau dar ir elektroniniu. Pirkau per beta.lt, tai kaip supratau is ju atsakymo, tai jeigu butu problemu su pinigu atsimemu is rutos, tai jie juos grazintu. Zinoma labiau noreciau nuotraukas atgauti, na bet ir pinigu grazinimo variantas butu geriau negu nieko...
gal jusu atveju viskas bus sklandziau wink.gif sprendziant is kitu forumieciu pasisakymu, musu atvejis labiau vienetinis toks konfliktiskas...
Atsakyti