Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų ir šeimos fotosesijos

QUOTE(Sultaniye @ 2011 12 15, 18:36)
ar pavyko siandiena atsiimti foto?

Mes buvome Rutos foto studijoje. Nezinau, gal mums nusisypsojo fortuna, bet elgesi labai maloniai ir visa eiga buvau patenkinta.
Taip, telefonas jai skamba, bet ji kartais atsiliepia, kartais ne.
Kol kas nieko labai blogo negaliu parasyti. Lauksiu savo foto.

Sekmes visiems!

sveiki,
ir vel ne pavyko mums jos pagauti doh.gif tiksliau ne man - nes mums vln gero simtelio km ir neprisilakstysi jos gaudyt, tai prasom draugu.
jeigu kas eis i rutos studija fotkintis/atsiimti nuotrauku - bukit geri, duokit zinia - gal galesit padeti ir tuo paciu pabandyti pasiimti musishkes (jeigu jos yra doh.gif ) nuotraukas.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2011 12 10, 19:48)
Gal kiek ir paveluotaiatsakau. Bet kokio tikslumo noretumete?
Susiderinome laika nesunkiai. Visa fotosesija lydejo gera nuotaika. Galutiniu rezultatu ir likome patenkinti. Viena karta persirengeme del nuotrauku ivairumo. Nuotrauku siek tiek teko palaukti bet buvo vasaros metas tai svenciu bumas. Atsiunte retusuotas ir nuotraukas ir visus esamus kadrus. Kas ir labai patiko. Tai va dabar ruosiames kitai fotosesijai norejome labai rudeni bet kadangi gamtoje tai nepavyko susiderinti laiko arba orai nekokie arba fotografas negalejo. Na zodziu dabar kolkas ziemai palikome bet ziemai neturiu jokiu minciu  doh.gif .

SAULUTEM labai gaila kad turejote tokia karcia patirti. Gaila laiko sugadintos nuotaikos ir panasiai.  4u.gif . Linkiu artgauti savo nuotraukyrte ir tokia aferiste apeiti didziausiu atstumu unsure.gif

4u.gif
aš tiesiog norėjau sužinoti pas ką čia fotografavotės ir kokiame mieste ax.gif nes kuponai pardavinėjami tikrai ne pas vieną fotografą, todėl ir norėjau sužinoti apie ką jūs kalbate ax.gif
Atsakyti
Vilnius Ugnes fotostudija
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2011 12 16, 19:25)
(jeigu jos yra  doh.gif )

jauciu, kad nera...labai nepasiseke cia jums verysad.gif
Atsakyti
Jei kupona pirkote per kokia beta.lt ar dyl.lt tai susisiekite su jais ir jie grazina pinigus. Kazkada drauge pirko kupona pedikiurui, gavosi taip kad ten buvo paskutine skyle o ne salonas, pramirke kojas valanda laiko ir nesulaukus pedikiuristes isejo namo. Tai jie be problemu grazina pinigus. Pabandykit ir jus. Tik reikia tureti ta kupono koda.
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2011 12 10, 17:18)
Pirkom kupona fotosesija pas Ruta Buziene  doh.gif

QUOTE(Sultaniye @ 2011 12 15, 18:36)
ar pavyko siandiena atsiimti foto?

Mes buvome Rutos foto studijoje.

Mes irgi buvom pas ją praeitą savaitę, taip pat per akciją buvau kuponą pirkus. Pradžioj kažkokia ji be nuotaikos pasirodė, lyg suirzus, bet paskui kažkaip įsivažiavo ir buvo tikrai smagu smile.gif
Tik va nuotraukų tai ir aš greičiau tikėjausi... Sakė, paskambint po mėnesio... O mūsų foto kalėdinės, su nykštukų kepurytėm ir etc... biggrin.gif doh.gif
Tai irgi įdomu ar Saulutem atsiimė ir kada dėl atsiėmimi Sultaniye sutarėt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2011 12 18, 17:08)
Mes irgi buvom pas ją praeitą savaitę, taip pat per akciją buvau kuponą pirkus. Pradžioj kažkokia ji be nuotaikos pasirodė, lyg suirzus, bet paskui kažkaip įsivažiavo ir buvo tikrai smagu smile.gif
Tik va nuotraukų tai ir aš greičiau tikėjausi... Sakė, paskambint po mėnesio... O mūsų foto kalėdinės, su nykštukų kepurytėm ir etc...  biggrin.gif  doh.gif
Tai irgi įdomu ar Saulutem atsiimė ir kada dėl atsiėmimi Sultaniye sutarėt...  ax.gif

Man pasake, kad po menesio, bet as nesitikejau greiciau, todel tik po naujuju atgausime. Jums gal reikejo susitarti, kad padarytu anksciau...
As nusiteikusi atgauti foto, jei ne, tai bus imtasi teisiniu priemoniu mirksiukas.gif Nepasiduosiu ax.gif
Atsakyti
jau kaip suprantu iš tos pačios fotografės nuotraukų neatgauna jau ne viena girdėta šeima. Siūlyčiau mamytėms vienytis r imtis kokių priemonių ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2011 12 18, 18:08)
Tik va nuotraukų tai ir aš greičiau tikėjausi... Sakė, paskambint po mėnesio... O mūsų foto kalėdinės, su nykštukų kepurytėm ir etc...  biggrin.gif  doh.gif
Tai irgi įdomu ar Saulutem atsiimė ir kada dėl atsiėmimi Sultaniye sutarėt...  ax.gif

mes irgi buvom net keliose fotosesijose pas Ruta, man patiko smile.gif aisku ir telefonas jai skamba ir laikas spaudzia, bet tai normalu manau, dirba nuo ryto iki vakaro visi savaitgaliai uzmusti ir ner ko noret kai perki su kuponu fotosesija papigiai rolleyes.gif o nuotraukas jos galima paprasyti jei reikia skubiai ji greiciau padaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultaniye @ 2011 12 18, 18:20)
Jums gal reikejo susitarti, kad padarytu anksciau...

QUOTE(MaGre @ 2011 12 19, 00:16)
o nuotraukas jos galima paprasyti jei reikia skubiai ji greiciau padaro  mirksiukas.gif

Kai pasakė, kad po mėnesio, tai prašiau, kad nors vieną kokią kalėdinę anksčiau padarytų. Užsirašė el. paštą, laukiu.
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 12 18, 23:16)
mes irgi buvom net keliose fotosesijose pas Ruta, man patiko smile.gif aisku ir telefonas jai skamba ir laikas spaudzia, bet tai normalu manau, dirba nuo ryto iki vakaro visi savaitgaliai uzmusti ir ner ko noret kai perki su kuponu fotosesija papigiai  rolleyes.gif  o nuotraukas jos galima paprasyti jei reikia skubiai ji greiciau padaro  mirksiukas.gif

Nesnekekit nesamoniu!!! Tegu tada kuponu nepardavineja, jei kazkaip kitaip elgiasi, del to kad isigyjai kupona papigiai!!!
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2011 12 18, 18:08)

nuotrauku dar taip ir neatgavom verysad.gif ir labai labai prasom, kad jei kas nors eis fotografuotis/atsiimti savo nuotrauku - duotu mums zinia ir padetu tarpininkaujant, t.y. pabandytu ir musu pasiimti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti